Statsminister Stefan Löfven avslöjas

Av Olle Ljungbeck.

  ”Till Sveriges ”regeringschef” Stefan Löfven som krossat välfärden och tagit ifrån medborgarna deras trygghet.
Jag är en snart 88-årig man som mycket väl minns Sveriges statschefer sedan Per Albins tid men också partiledarna.
En partiledare och statschef – du Stefan Löfven – skiljer sig totalt från samtliga dessa vad gäller moral, etik, intellekt mognad och ansvar etc. Till detta kommer din personlighet där det primitiva hatet är drivfjädern.
Trots att du är förblindad av hat mot ett parti och dess partiledare söker du få oss att tro att du är humanist. Det enda som driver dig är din makthunger. För att behålla makten är du beredd att för all framtid krossa världens genom tiderna främsta välfärdssamhälle.
Men inte nog med detta.
Du tillåter också att kriminella unga män som du släppt in, utan att lyssna till folket – i stort sett kan mörda, begå våld- och gruppvåldtäkter, rån, terror, förstörelse av egendom utan att detta beivras och de skyldiga efter avtjänat straff utvisas.
Du har sålunda av ren maktgalenskap, som inte står diktatorerna efter, förstört vårt land  och tagit ifrån folket den trygghet som varit unik i världen.

Din egoism visar sig i nästan alla sammanhang. Så har du t ex för avsikt att skänka 8 miljarder till FN.s klimatfond, trots att åldrings- sjukvården och skolan saknar resurser så att verksamheten är på väg att totalt havererar.

Det innebär ett fruktansvärt lidande inte minst för de människor som byggt upp Sverige till en välfärdsstat och som du nu genom din råa och primitiva personlighet raserat.
Självklart skall vi verka för att du så småningom får betala för detta med det strängaste straffet på den svenska straffskalan.

Häromdagen blev en svensk skolflicka nästan ihjälslagen av ett antal somaliskaflickor. Hon hamnade medvetslös på sjukhus och det är osäkert om hon fått komma hem än. Självklart är hennes såväl fysiska som psykiska liv förstört.
Detta är endast ett exempel på vad du är ansvarig för. Du bär en skuld till svenska folket genom de flera hundra mördade, flera tusen våldtagna kvinnor/flickor, tusentals rånade, tusentals terroriserade och förstörd egendom till tiotals miljarders värde.

Men Du bär också skuld för hedersvåld, barn- och tvångsgifte, könsstympning får fortsätta. Därför är det ett hån utan like när du ständigt upprepar; ”tillsammans blir vi trygga”. 

En person som är ansvarig för vad massinvandringen fått för konsekvenseroch hela tiden förnekar sitt ansvar kan inte vara mentalt frisk. 
Att som du ständigt sprida ditt hat mot Sverigedemokraterna kan jag inte tolka på annat sätt än att du genom detta hat försöker dölja ditt eget fruktansvärda brott mot Sverige och dess befolkning.

Men för oss som insett din ondska och din maktgalenskap finns det ändå ett hopp inför framtiden. Historien visar att förr eller senare hinner rättvisan ifatt även sådana som dig. Din dag kommer kanske tom tidigare än du anar då du står där ensam och naken.

Så mycket ondska du har tillåtit förstöra vårt land ock så många människor denna din ondska har fått förstöra livet för kan aldrig segra. När detta blir uppenbart kommer du inte att stå där som den humanist du själv utmålar dig att vara. Nej då kommer du att bli ett varnande exempel för alla framtida svenskar över hur kärleken, humaniteten, ansvaret får vika när maktgalenskap helt och hållet styr en människas liv.

Till slut. Stefan Löfven din tid som statsminister i Sverige är snart över därför att svenska folket nu har genomskådat dig.

 • Hur kommer det att kännas att lämna den posten med vetskap om att du har förstört ett helt land och skadat dess befolkning så att det kommer lämna spår för all framtid?
 • Hur känner du då att veta, att genom ditt förakt för demokrati och din maktgalenskap – har du släppt in tusentals kriminella och terrorister att fritt härja och våldföra sig på svenska folket?
 • Hur kommer det att kännas att du genom att ha varit ansvarig för massinvandringen därmed orsakat en katastrof som inneburit mord, våldtäkter, rån, terror, förstörelse av egendom och en total otrygghet för svenska kvinnor/flickor?
 • Hur blir resten av din levnadstid att leva med denna oemotsägliga sanning?

 Få människor skulle klara det. Endast kallhamrade primitiva maktmänniskor gör det – möjligen!

Om du försöker hävda att det jag påstår om välfärdens sönderfall inte stämmer så kan jag ge dig ytterligare upplysning om hur detta sönderfall ser ut.

Jag kan ta det ur min egen krets som på ett fruktansvärt sätt åskådliggör hur en människa som från tonåren och fram till pensionsålder mer än väl gjort rätt för sig och därför borde varit garanterad en trygg ålderdom.

Hur denna person i stället för en anständig vård hanterats på ett sätt som saknar motstycke. Den skyldige till att sjuk- och åldringsvården befinner sig i dagens situation är Du Stefan Löfven. Det värsta är att detta gäller  inte någon enstaka person utan kommer mer eller mindre beröra alla de äldre som är i behov av läkar- och åldringsvård.”
………………………………………………………………………………
I morgon och med upprepning framöver får Ni läsa Olle Ljungbecks upprop till uppror! Kontakta gärna honom, Ljungbeck är tacksam för synpunkter.

Adr: Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

-E:post: olle.ljungbeck@gmail.com 
-Mobil: 070 295 4207

6 tankar kring ”Statsminister Stefan Löfven avslöjas

 1. Olle L. är helt lysande (brilliant) i sina texter – Tack Olle.
  Gäller även Jan I.

  Vi kan inte diskutera nuläge och framtid utan att nämna islamiseringen , 5G, och
  vädermanipuleringen (Geoengineering. http://www.geoengineeringwatch.com)
  Rekommenderar http://www.strålskyddstiftelsen.se, http://www.globalresearch.ca med många ”nyttiga” artiklar om 5G – det stora experimentet mot människan och allt levande som till varje pris ska ”sjösättas” framöver – och redan har gjorts, ex. Umeå Kommun, KTH,
  Mitthögskolan Sundsvall, några ex. här i Sverige. Utanför Skandinavien sker protester
  mot 5G – men här säger Löfven med skand. kollegor att vi ska vara ledande (givetvis)
  Man förutsätter att miljöbalken efterlevs ?!

  https://omni.se/fyra-skadade-i-manchester-misstankt-terrordad/a/3J7oP0https://omni.se/stora-brander-i-los-angeles-100-000-evakueras/a/opPe0B
  https://www.globalresearch.ca/telcos-losing-battle-impose-5g/5691065
  https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2019/09/mycket-hog-mikrovagsstralning-pa-nk-och-pa-jarntorget-stockholm/

  1. Tack för intressant kvällslektyr, för SVT bjuder inte på något matnyttigt. När det förekommer ligger programmen ofta så sent, så då har jag nickat till i fåtöljen. Kändisar som leker, hoppar, skuttar, dansar och berömmer varandra i olika variationer har SVT förlagt på bästa sändningstid, när man precis har fått adrenalinpåslag efter Rapport med deras Trump hat och klimatalarm med Greta i högsätet. Tur att hon inte fick Nobels fredspris, för då hade nog mitt hjärtflimmer åter vaknat.

 2. Låt oss hoppas att Olle Ljungbeck får in sina texter även i dagspressens insändarspalter.
  Men med den enkelriktning vi ser inom PK-pressen är det knappast troligt. Eller?

  1. Han har tidigare fått in vissa insändare i lokaltidning, men hur läget ser ut nu vet jag inte. Min känsla är att det blir allt svårare. Jag själv är persona non grata i vår lokaltidning, så jag håller mig till alternativa medier. ”Ordet Fritt” i lokaltidningen gäller endast för Trump hat och Greta beundran.

 3. Kloka åsikter som vanligt av Olle Ljungbeck.
  Sådana som han behöver landet fler av.

  Jag skriver en del kritiskt om migrationspolitiken och blir ibland uppringd av läsare som delar mina åsikter och vill utbyta tankar med mig. De personerna har alla varit äldre med erfarenhet från tider då vi byggde det trygga Sverige som har raserats de senaste årtiondena, sannolikt för alltid.

  Vi tar in folk från världens minst utvecklade delar med delvis medeltida värderingar som står i bjärt kontrast till vad politiker förkunnat för svenskars beteende. Det är obegripligt att förstå hur ett lands ledare kan bete sig så destruktivt. Det är ännu mer obegripligt att en majoritet av befolkningen röstat för att få det så här. Än inser många inte varför nerdragning sker i välfärden och varför brottsligheten tilltar. De har inbillats att inte ställa grupp mot grupp och tillhör nu själva gruppen förlorare.

  Min far sa redan på 1900-talet att svenskarna kommer få svälta sig till förstånd. Den förutsägelsen håller på att bli verklighet i kommunerna. De gamla och barnen blir de som drabbas först när nya utanförskapsområden breder ut sig. Andra länder ser Sverige som avskräckande exempel. Danmark inför gränskontroller mot Sverige. Den finske professorn Paul Lillrank har sagt att Sverige på sikt kan komma att utgöra större hot för Finland än Ryssland. Han ser risken av ett fientligt grannland där annan religion och värderingar med kriminalitet tagit över.

  Svensk elit tycker vi skall glädja oss åt mångkulturen. De inför förmildrande ord för att mildra importerade brottstyper. Skambrott kallas mildare för hedersbrott och getton där svensk lag inte mer gäller kallas utsatta områden.

  Sverige ockuperas inifrån bit för bit. För det har vi inget försvar.

  1. Tack! Du har sagt allt som behöver sägas i din kommentar, som jag tror en majoritet av alla oss äldre håller med om. Ett samhälle som hade respekt för skötsamhet och strävsamhet. Blogginläggen ger bara exempel på det Du sagt.

Kommentarer är stängda.