Var går gränsen?

Var går gränsen? Undrar Olle Ljungbeck och det är han inte ensam om.

”En fjortonårig mördare kan inte straffas för att hans hjärna anses för outvecklad och han därför inte kan anses ansvarig!
En sextonåring kan få en stor del av världens människor att tro på hennes påstående att jorden är på väg mot sin undergång pga av att vi människor förstört klimatet! ”

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle
…………………………………………………………………

Det bär mig emot att skriva något om FN:s klimatmöte, där Greta Thunbergs domedagsprofetior slog nytt rekord, men jag känner mig tvungen.
När hon med tårfylld och darrande stämma sade ”Ni har stulit mina drömmar och min barndom med era tomma ord” då förstod jag att hon omgående behövde hjälp.

https://samnytt.se/uppgifter-greta-thunberg-ska-utredas-av-kungsholmens-socialtjanst/

https://nypost.com/2019/09/23/greta-thunberg-has-nothing-to-say-except-what-adults-have-taught-her/

Här är en som är sufflör, så praktiskt att få alibi för att fortsätta regeringens landsförrädiska invandringspolitik.

Applåderna och hejar ropen i FN:s generalförsamling rungade och statsminstern visste inte till sig av belåtenhet.

Tänk om klimatet kunde bytas ut mot miljön, då skulle jag vara med på tåget.

Vädret har förändrats, vilket det alltid gjort genom historien. Klimatet är en lång process och där syns inga förändringar, Co2 har knuffat ut forskare som uppmärksammat ”sol, vind och vatten” och många andra opåverkbara faktorer från klimatagendan. Läs intervjuvn med forskaren, professor Peter Stilbs från 2017.

Löfven med en nöjd Isabella Lövin lovade direkt att generöst fylla på FN:s gröna klimatfond, så att det vidlyftiga resandet, konferenser, middagar och lyxhotells övernattningar kan få fortsätta. Att var tredje biståndskrona försvinner i korruption och gödslar diktaturregimer intresserar inte Löfven och Lövin, för FN är deras ohotade gunstling.

Sida tog nyligen en andhämtningspaus efter den senaste skandalen, men 1 % målet är en helig ko att skryta med, för det kan ge skjuts åt en internationell karriär till de dignande borden.

 Nu lär väl bensinpriset ytterligare ta ett skutt uppåt och företagen vädrar skattesubventioner till den gröna omställningen.

Reklamen med klimatsmart, miljövänligt och ekologiskt får mig att minnas Ulf Peder Olrogs gamla visa om ”att allt går att sälja med mördande reklam. Kom å köp konserverad gröt…

När hela FN och barn/ barnbarn till Rockefeller har förvandlats till klimatalarmister då är det något lurt på gång.

Vi har inte glömt FN:s avtal om global migration där valda länder skall stå på tå för att bereda klimatflyktingar plats, då majoriteten av västs alla krigsflyktingar visade sig vara ekonomiska, då måste en ny målgrupp fabriceras.

Sveriges representanter visste inte hur fort de skulle underteckna detta icke bindande avtal, som strax därefter blev mycket bindande.

Isabella Lövin lyser som en sol när Agenda 2030 kommer på tal. Framtiden kan innebära en topp tjänst i FN:s klimatfond, när väljare till sist förstår, att de måste sparka ut detta islamkramande parti ur riksdagen. Jag tror hon redan nu inser att det nya muslimska partiet ”Nyans” kan bidra till fallet och därför banar hon väg för en ny karriär.

Relatert

https://www.svd.se/greta-thunberg-talar-pa-fns-stora-klimatmote

https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/fns-migrationsavtal-godkanns-trots-bristerna/

https://www.aftonbladet.se/tv/a/294389/sida-stoppar-bistand-efter-korruptionsskandal

https://www.aftonbladet.se/tv/a/294974/fn-chef-levde-lyxliv-med-alskarinna-for-svenska-bistandspengar

http://textarkivet.atspace.cc/k_grot.htm

Här kommer en länk från 2009 för intresserade från fd bloggerskan:

http://eutext.blogspot.com/2009/12/fns-framtidsscenarier-for-klimatet-rena.html

2 tankar kring ”Var går gränsen?

  1. Svårt att veta vad man skall säga. Sverige har helt enkelt blivit människofientligt, i alla fall svenskfientligt. Läste just att nya bestämmelser tillåter inte längre juldekorationer, vilka har funnits i generationer. Som barn såg man alltid fram emot det. Nu är det förbjudet. Hela denna Greta-hysteri liknar alltmer en religiös fanatiskt kult med dyrkan av ett barn. Eko-rädsla, avsiktlig sådan. Frukta herren, bara att det nu är en annan ”herre”, mästare, att frukta. Alla, inklusive vetenskapsmän, som tycker fel är kättare som måste mörkas och tystas. Rädslan sprids för översteprästinnan vrede och förkunnelse. Storfinansen som storbanker springer redan omkull varandra, som The Blended Finance Action Taskforce vilken består att 50 finansgiganter som HSBC, JP Morgan, Chase, Citi, osv dom jagar redan skattepengar för sina absolut nödvändiga klimatrelaterade projekt över hela världen. Höj skatterna. Greta-religionen har ju stakat ut framtidens tro, vi måste följa kallelsen. Annars går vi under. Sedan måste ju lagarna ändras för att underkastas den nya religiösa dynastin.

    1. Jag upprepar, tänk om dina kommentarer utifrån kunde få publiceras i systemmedia, men då skulle vi ha en media som skötte sitt uppdrag med fakta och objektivitet. Nu måste allt silas genom det vänsterliberala filtret, som ökar klimathysterin. Det är låtsasdemokratiska marxister i modern tappning som håller i världens spakar, de gamla är endast nyttiga idioter och de som genomskådat narrativet jagas.

Kommentarer är stängda.