Upproret; en framtidsversion från Olle Ljungbeck!

Upproret!
En skrämmande dystopi från i går, i dag och i morgon, där både EU och Nato är involverade, men som slutar i en god utopi för fosterlandet, som skändats av massinvandringens politiker.

Undantagstillstånd
När de Scandiska medborgarna slår på radion/TV-n kl 07.00 den 15 december 2022 blir de chockade. Reportern meddelar nämligen att den numera icke legala regeringskoalitionen bestående av de fem ”Förenade partierna” beordrat undantagstillstånd i hela riket.

Bakgrunden är att alltsedan Scandien blev medlem av Unionen har demokratin kraftigt inskränkts och medborgarnas frihet och välfärd kraftigt beskurits. Den utlösande faktorn var den katastrofala utveckling med mord, våldtäkter, rån, terror, förstörelse av matriell egendom som bilar och fastigheter, som en följd av massinvandringen  2015, som de dåvarande sju partierna tillät utan att först höra medborgarna.  Detta i förening med brotten mot Scandiens grundlagsfästa värdegrund orsakad av de invandrades barbariska kultur/religion/värdegrund blev för mycket för Scandiens folk.

Välfärd och trygghet borta
Arbetslösheten hade stigit kraftigt för den inhemska befolkningen, dels genom beslut orsakade av unionen men framförallt till följd av massinvandringens enorma kostnader. Denna har inte bara lett till ökad arbetslöshet för medborgarna i Scandien utan också en kraftig försämring av välfärden i form av skola, vård, omsorg/sjukvård så att Scandien inte längre kan betraktas som ett välfärdssamhälle. Otryggheten och rädslan har förvärrats varje år efter 2015  genom en kraftigt ökad brottslighet som mord, våld, stöld, våldtäkter/gruppvåldtäkter. terror etc. Denna ökning av brottsligheten  kan till största delen  hänföras till invandrare kommande från en annan kontinent. Skjutvapen och sprängämnen har blivit vanligt förekommande och därför medfört många dödsfall.

Unionen har mer och mer antagit karaktären av en diktatur. En stor del av Scandiens naturtillgångar har privatiserats och sålts ut till utländska ägarintressen. 

Riksdagen lyder Unionens order om krigsförbrytelser
Regering och riksdag har beslutat om att Scandien skall medverka med trupper till olika konfliktområden i för medborgarna helt meningslösa krig. Hittills har 105 Scandiska flickor och pojkar kommit hem i svarta liksäckar efter att de beordrats ut i krig på order från Unionen. Scandien har också genom deltagande i krig mot andra stater gjort sig skyldigt till krigsförbrytelser.

FsFF; nytt parti
Efter senaste valet accelererade vreden hos befolkningen. Detta ledde till bildandet av ett nytt parti, ”FOLKET SKALL FORMA FRAMTIDEN”, (FsFF). Den utlösande faktorn var massinvandringen, som slukar enorma resurser, men som också lett till en brottslighet som Scandien historiskt aldrig tidigare varit utsatt för.

Den religion/ideologi/kultur som flertalet av ”de nya” tillhör blev alltmer militant och ”erövrade” mer och mer terräng i samhället. I stället för att acceptera och följa den grundlagsfästa värdegrunden tillämpade man sitt hemlands barbariska och ociviliserade lagar i bl a de parallell/klansamhällen, som växte upp som svampar.

Invandringen tar allt
De invandrare som var för såväl assimilation som integrering skrämdes genom misshandel och hot av sina egna. Det som en gång var ett välfärdsland är nu på väg mot fattigdom. Skola, vård och omsorg har hamnat i botten på de ”barometrar” vissa internationella organ upprättar för att belysa staters standard och utvecklingsnivå. De allmänna pensionerna har måst sänkas kraftigt för att hjälpligt hålla samhället ”flytande” till följd av de enorma kostnaderna invandringen kräver.
Det är att märka att sysselsättningen bland invandrarna är exceptionellt låg. Knappt två tredjedelar kommer i arbete tidigast efter tio år resten kommer aldrig i arbete. De som startade partiet FSFF trodde och hade som målsättning att en politisk förändring skulle vara möjlig och hoppades genom egen majoritet (en majoritet av medborgarna insåg nu det hopplösa läget) kunna vinna regeringsmakten på demokratisk väg och därmed återuppbygga samhället på nytt. Konfrontationen mellan de som stödde massinvandringen och de kritiska till denna tog sig alltmera våldsamma uttryck från de förstnämndas sida. 

Medierna sviker
Dessa stöddes i stort sett helt av medierna och det politiska etablissemanget. Men även ett stort antal av invandrare anslöt sig till massinvandringens förespråkare. De hade tom bildat ett parti som gick under namnet Allahu Akbar och fått in ett antal i riksdagen trots att de tog avstånd från sådana grundläggande värderingar som demokrati och jämställdhet mellan könen. Det gick så långt att medierna hängde ut de som var kritiska till massinvandringen trots att dessa enbart använde sina grundlagsfästa rättigheter att verbalt kritisera utvecklingen. Något våld förekom inte från deras sida.

Livsfarliga IS återvändare
Men så inträffade något som kanske många av kritikerna varnat för men vilket medier, politiker, myndigheter sökte dölja. Under ett flertal år hade unga ”radikala” invandrare som vistats flera år i Scandien lockats till krigshärdarna i delar av två främmande kontinenter. Där hade de anslutit sig till de mest extrema terrorgrupperna representerande en religion/ideologi/kultur vars målsättning är att förgöra dem som inte sympatiserar med deras religions/ideologis/kulturs odemokratiska och barbariska värderingar. Många hade dött i striderna i sina hemländer men ett stort antal kom tillbaka till Scandien. Dessa fanatiska unga män sökte nu upp sina landsmän i de getton eller parallell-samhällen som regeringen tillåtit fritt växa fram i ett flertal städer och förorter. De största koncentraten av dessa invandrargetton fanns i framförallt Scandiens tre största städer men även i ytterligare ett antal mindre sådana..

Folket förföljs av eliten
Det är svårt att gradera var problemen var störst. Men i en stad söder om huvudstaden behärskade de kriminella invandrargängen större delen av staden. Som alltid är det de människor som har det sämst ekonomiskt, socialt och boendemässigt som får bära bördan. Därför visar det på en vidrig cynism när företrädare för de ”Förenade partierna” anklagade dessa människor för rasism när de ansåg att de fått mer än nog av försämrad levnadsstandard såväl ekonomiskt, socialt som skola, vård och sjukvård. Men också på allt skjutande, mord, rån, våldtäkter/gruppvåldtäkter etc. 
Uppeldade av det hat de indoktrinerats med av de mest extrema inom hatreligionen, sökte nu de återvändande unga männen inte bara få med sina landsmän i en vendetta mot Scandiens ursprungliga invånare utan de anslöt sig också till de grupper som var för en ohämmad massinvandring och som gärna lät dem ansluta sig till deras krets.

Folkligt uppror
Inte nog härmed utan de togs också med glädje emot av medier, delar av kultureliten och politikerna. Detta tog sig till en början uttryck i ett besinningslöst våld med målsättning att fördriva ”urinvånarna” från sina hem för att skapa rena parallellsamhällen befolkade av enbart invandrare.
Detta fick ske under ivrigt påhejande från medier och de politiskt korrekta. Allt detta ledde så småningom till en folklig vrede som tog sig uttryck i ett kompakt folkligt uppror. Trots detta stödde regeringen våldsverkarna. Dessa våldsverkare ”triggades” alltmer av medier och de politiskt korrekta vilket ledde till ett definitivt sammanbrott. Den utlösande faktorn blev nedskjutningen av några av de ledande personerna i det nya partiet. Förövarna greps. Men deras identitet är fortfarande okänd  för allmänheten. Någon rättsprocess har ej heller inletts. Morden blev en nystart för det nybildade partiet FsFF.

Vid valet 2018 erhöll partiet drygt 35 procent av rösterna. Hellre än att förena sig med det nya partiet samlas de fem partierna i en koalition – ”Förenade partierna” – och bildar regering. Den nya regeringen blir en ren marionett till unionsregeringen, som alltmer har utvecklat auktoritära och diktatoriska drag. Eftersom den inte lyckats vända trenden utan fler och fler av Europas stater står vid ruinens brant (inte minst till följd av massinvandring) hotas den nu av totalt sönderfall. Och som världshistorien visat många exempel på blir ledningen inte mer demokratisk utan intar i stället en alltmer hårdför linje när den hamnar i ett trängt läge. Under tiden fram till valet 2022 eskalerar våldet alltmer och många av landets ursprungliga invånare får sätta livet till liksom att gruppvåldtäkterna ökar lavinartat.

Storseger för folkets parti: FsFF
Den utlösande faktorn och som gör att partiet FsFF vinner valet med 57,7 procent av rösterna och får egen majoritet, är en fruktansvärd händelse som ger genljud världen över. Den händelse som inträffar är att återvändande extremister som vistats i landet en längre tid och varit kända som sådana har utfört ett fruktansvärt våldsdåd mot en en för- och grundskola i en av de mest utsatta kommunerna. Denna fruktansvärda händelse påverkar givetvis valet som innebär att partiet FsFF vinner detta.. 

Unionen protesterar mot folkets seger
Trots att partiet fått majoritet vägrar ”5-partikoalitionen” att lämna ifrån sig regeringsmakten!Motiveringen är att FsFF har ett politiskt program som strider mot Unions politik. Att en majoritet röstat för partiets politik hjälper sålunda inte!

Med denna krigsförklaring har den nu icke-legitima regeringen utmanat medborgarna och dessa utlöser väldiga demonstrationer som möts med brutalt våld. Stora grupper av de invandrare som leds av extremister lierar sig med den icke-legitima regeringen och våldsamma kravaller blir följden. När den icke legitima regeringen inser att den inte kan besegra de nu ”upproriska” medborgarna begär den hjälp från unionen.

Mellan denna och unionens stater finns ett avtal som innebär att om någon stat blir anfallen är de övriga skyldiga att ingripa till denna stats försvar. Men i det här fallet är det ingen utomstående angripare utan det egna folket som reser sig varför avtalet inte kan åberopas. Men likväl gör man det.

Trots detta bestämmer sig ett antal stater att stödja den icke-legala regeringen. Unionens krigsmakt har nu en sådan omfattning att den i storleksordning kommer som nummer fyra i världen. Detta har i sin tur kostat de stater som ingår i Unionen enorma summor varför den sociala nöden och fattigdomen bara ökar. Den icke legala regeringen har inkallat trupper från bland annat fyra länder i Unionen.

Unionens krigsmakt skall krossa folkets uppror
Enligt radio/tv är stridsvagnar på väg över Södra bron stödda av unionens flyg och sjöstridskrafter. Men detta är inte nog. Sedan ett antal år har den Scandiska regeringen tillåtit Unionstrupper m fl att öva på Scandisk mark. Vid denna tidpunkt befinner sig ca 15000 utländska soldater på Scandisk mark. Dessa trupper som många frihetsälskande Scandiska medborgare länge varnat för har nu fått order att inta ett antal Scandiska städer. Hur många Scandiska medborgare som dött eller skadats är ännu okänt.

Försvaret byter sida
Vid sändningstillfället är det ännu oklart hur den Scandiska försvarsmakten ställer sig. Enligt uppgift har ett Scandiskt fältjägarregemente grupperat sig ute i terrängen och där intagit stridsläge. Enligt andra rykten har ett antal regementen vägrat lyda ”regeringen” och i stället förklarat sig lojala med folket och även de intagit stridsberedskap. Ett antal pensionerade generaler och överstar som har varit kritiska till regeringens nedskärningar och är motståndare till att Scandiska soldater sätts in i strider utanför landets gränser, har anslutit sig till de med befolkningen lojala trupperna. Kl 07.00 den 17 december. Via en hemlig radiosändare meddelar en kvinnoröst att ytterligare utländska trupper har landsatts på Scandiens sydöstra kust och i huvudstadens skärgård. Läget ser nu katastrofalt ut. Sändningen upphör plötsligt men radiorösten hinner meddela att man kommer med ny information snarastKl 07.00 den 18 december.

Grannar hjälper och tvingar säkerhetsrådet att fördöma
Den hemliga radiosändaren låter meddela att en grupp som arbetar inom två kärnkraftverk stöder det folkliga upproret och hotar med att spränga kärnreaktorerna om de utländska trupperna inte omedelbart lämnar Scandisk jord. Samtidigt meddelas att de båda staterna Danaland och Nordland har begärt omedelbart inkallande av FN:s säkerhetsråd. Kl 15.00 samma dag. Den hemliga radiosändaren meddelar att säkerhetsrådet har fördömt invasionen och med omedelbar verkan beordrat de utländska trupperna att lämna Scandisk jord. Dessa inleder då sitt snöpliga återtåg samma dag. FsFF bildar nu en övergångsregering och kommer som första åtgärd utlysa en folkomröstning om utträde ur Unionen.

Domstol och vitbok mot förrädarna
Den icke legala regeringen som agerat för att med utländska trupper slå ner det Scandiska folkets uppror kommer omedelbart att ställas inför domstol. Den nya regeringen kommer också att ge ut en s k vitbok som skall redovisa regeringarnas och politikers brott mot folket och grundlagen från och med unionsinträdet tom statskuppen 2022. De invandrare som allierat sig med den tidigare regeringen kommer att bestraffas och efter avtjänat straff utvisas ur landet. Samma gäller alla de invandrare som begått brott som inneburit straffsatsen fängelse. All invandring stoppas!

Ny grundlag och tvingande folkomröstningar
En ny grundlag kommer att tas fram där medborgarna skall ges betydligt större makt över samhällsutvecklingen. Riksdag och regering skall inte kunna fatta beslut i riksövergripande frågor utan att dessa först underställts medborgarna i folkomröstning. Bl a skall beslutande folkomröstning ovillkorligen hållas om företrädare för en sådan kan samla minst 75000 namn för frågor som berör befolkningen i sin helhet. Den skall även innehålla en klausul om att riksdag och regering inte kan överlämna makt till annat organ utom riket såvida inte folket i folkomröstning godkänt detta.

Endast Scandisk värdegrund skall gälla
Scandien skall vara en blandekonomi där en stark fri företagsamhet och en offentlig sektor skall balansera varandra. Skolorna förstatligas. Religiösa skolor förbjuds. Omskärelse oavsett kön kommer att förbjudas liksom heders- kultur- och religionsrelaterade handlingar som kränker den enskilde bl a böneutrop och strider mot Scandisk värdegrund.

Renässans för bildning
Samhället skall på alla områden sträva efter att höja bildningsnivån hos medborgarna, medan religiös/kulturell vidskepelse skall bekämpas. Inga statliga medel får användas för att stödja religiösa organisationer. Person som inte accepterar den grundlagsfästa värdegrunden och lär sig språket kan inte bli Scandisk medborgare eller inneha politiskt uppdrag. Hemspråksundervisningen slopas. I skolorna skall som obligatorium ingå att eleverna skall utbildas i kritiskt tänkande och i denna skall ingå att kunna göra konskvensanalyser.

Livstids straff för ansvariga politiker
Riksåklagaren har antytt att man kommer att kräva livstids straff för regerings- och riksdagsledamöterna från 2005 och framåt. Framför allt de kvinnor, men också andra medborgare som utsatts för våld/gruppvåldtäkter och annat grovt våld från invandrare kan rikta talan mot regerings- och riksdagsledamöterna. Därför kommer deras ekonomiska tillgångar att frysas.

Ett flertal medborgare har krävt dödsstraff för vissa regeringsmedlemmar men den nya regeringen avvisar alla sådana krav eftersom den grundas på humanistiska ideal och inte på den primitiva ideologi den störtade regeringen haft som grund för sin politik.”

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle