Rättvisa skall skipas, men inte för etniska svenskar

Tyvärr kan jag inte lämna denna fars från rättsväsendet, som nu vill visa att man minsann inte gör skillnad på lort och pannkaka, rättvisan skall segra, men bara när målsäganden tillhör Löfvens skyddsobjekt.

Hur många kvinnor som blivit våldtagna, av just denna skyddade grupp, har inte fått se sin anmälan hamna i papperskorgen, utan åtgärd och alla inbrott i och kring våra hem är knappast lönt att anmäla längre, för inget händer. Resurser finns däremot hos polisen att jaga sk. nazister och pensionärer som halkat med orden på nätet. För att inte tala om företeelser som gullandet med dialog och korvgrillning med bilbrännare och stenkastare i förorten.

Nu vill en av dessa unga män som provocerade fram bråk med Asap Rocky och hans sällskap ha skadestånd som arbetslös för förlorad arbetsförtjänst!! För denna post får endast 10.000 betecknas som en dålig dag för oegentligheter. Totalt begär han 140.000 kr en god utdelning, som kan inspirera till fortsatta provokationer. Målsäganden dök upp till rättegången och tveksamhet råder om han över huvud taget varit på semester i Afghanistan. Men åklagaren laddar nu om och insinuerar att Rocky och hans sällskap tafsat på kvinnor! Det är knappt man kan hålla sig för skratt med tanke på den skenande våldtäktsstatistiken där regeringens skyddsobjekt leder förövarligan.

https://samnytt.se/rattegangen-mot-rocky-aklagaren-antyder-att-rockys-sallskap-tafsade-pa-kvinnor/

”………Den 19-årige målsägande afghanens kamrat, en 20-årig afghan, som ska vittna sitter för närvarande häktad misstänkt för stölder på butikerna Naturkompaniet och North Face. Han anhölls den 19 juli. Båda männen är tidigare dömda för flera brott. Den nu häktade 20-åringen försökte en åklagare få utvisad tidigare i år när han dömdes för flera fall av stöld. Men yrkandet avslogs. Dock konstaterade tingsrätten vid tillfället:
”Han synes försörja sig genom brott. Det föreligger en uppenbar risk för att han kommer att göra sig skyldig till fortsatt brottslighet här i landet.”………”

Steget Efter visar att det inte är riskfritt för oegentligheter i rättssalen.

Den bästa redogörelsen av förloppet läser jag i Heberleins etik av gästkrönikör Erik van der Heeg, som pekar på kulturkrock mellan öst och väst. https://annheberlein.com/2019/07/31/gastinlagg-asap-och-afghanen-its-the-culture-stupid/
Att bli avvisad är att tappa hedern och då är Rocky:s 130 kg:s livvakt ovesäntlig för den provocerande afghanen. Hedern måste återupprättas till vilket pris som helst.
Oavsett utfall av domen, så har Sverigebilden rämnat, vad ska UD nu ljuga ihop för återupprättelse, det är frågan.
Tänk om de kunde inse sanningen av Rudyard Kiplings ord som EH citerar:
”East is East and West is West and never the twain shall meet.”

En tanke kring ”Rättvisa skall skipas, men inte för etniska svenskar

Kommentarer är stängda.