Den nya adelskalendern på Bilderbergmötet

Äntligen sa Ulf Kristersson ett sanningens ord till journalister, när han stolt tågade in på årets Bilderbergmötet ”Välkomna till verkligheten”!

https://www.nyatider.nu/bilderbergmotet-2019-valkommen-till-verkligheten/

Bilderberg sammanslutningen, Trilaterala kommissionen, Romklubben, FN, EU samt en rad beundrade  hjälporganisationer, som Greenpeace, Amnesty, miljörörelser m.fl är enbart Rockefeller och Rotschild dynastiernas lobbyorganisationer. Målet är alltid en ny världsordning, där jordens alla problem skall lösas. Om vi har Vilhelm Mobergs demokratur eller ren diktatur kan diskuteras. Demokratiska val bör avskaffas är råden från många experter och debattörer med gräddfil in till MSM:s debattutrymmen. Råd som nu ökat i styrka när nationalister, dvs fosterlandsvänner skördar allt större framgångar i hela Europa.  Vi, som värnar vårt land blir ofta refuserade på enkla insändarsidor. Tur ändå att nätet ännu består, även om bloggar och Facebook lever farligt.

Erik Lindström skriver på Facebook om Bilderbergs mötets deltagare:

Den internationella klubben för inbördes beundran. Ta gärna en titt på deltagarlistan. Så här ser adelskalendern ut i en värld där demokratin är avskaffad och de får bestämma.
Här har ni den självutnämnda gräddan av de personer som betraktar dig och mig som obildade bönder. Vore de demokrater skulle de ställa upp i val. Att de, förutom den pensionerade världsfrälsaren Obama, för det mesta skulle förlora skyller de på att vi väljare är för okunniga, förvirrade, inkrökta.
En del av deltagarna är antagligen så illa tvungna att vara där för att farbror staten i diverse länder ska ge deras företag kontrakt. En del saknar nog civilkurage. Men de flesta ser sig som förmer än andra människor.

https://brilliantminds.co/