Hyckleriet kring de ensamkommande barnen får ej glömmas

Annie Lööf, hyckleriets drottning, räddade som förväntat Annika Strandhäll från riksdagens misstroendeomröstning, genom att centern lade ner sina röster. Undrar vad hon får som belöning av hycklerikungen Löfven genom att vara hans stödben.

http://www.friatider.se/h-r-r-ddas-strandh-ll-av-c-riksdagen-avslog-misstroendevotum

Men nu över till hennes medmänsklighet för de ensamkommande låtsasbarnen där hyckleriet når samma dimensioner, som vid räddningsaktionerna kring Löfvens odugliga ministrar. Jag förstår inte hur människor är skapade som kan ge sin röst till detta mångfaldsparti, som har gett förslag på barnäktenskap/pedofili, månggiften och lever helt upp i det blå. 30 miljoner migranter till Sverige var väl rådet till henne från gossarna i Bilderberg och Trilaterala kommissionen.

Vad värre är, är att hyckleriet pågår inom hela samhället, som är indränkt i PK hyckleri. SvD ger sig inte utan suger på sin gamla karamell, där de lyckades få in en kil om åldersbedömningarnas vara eller icke vara. Omvårdnadsinstinkten hos medelålders kvinnor med hjärtat till vänster fick här en uppgift, som även kunde sätta fart på kärlekens hormoner.

”En anställd skaffade barn med ett av barnen” säger en integrationshandledare till Nya Tider i ett reportage v20/2019.

Nu är det läraren som ska bedöma gymnasieresultaten hos dessa ”barn” där deras IQ är ett stort hinder för godkända betyg, för konsekvenserna av ”giftiga ingiften” är tabu att nämna, liksom deras uppfostran i medeltida sedvänjor och rabblandet ur Koranen. Tack och lov att mina döttrar är vuxna och slipper bli krockkuddar för Jökarnas hyckleri.

Om hyckleriet kring de ensamkommande ”barnen” skriver Magnus Stenlund på sin blogg ”Sunt förnuft”, som numera är ett fornminne efter Löfvens framfart.

”De ensamkommande barnen’, ej att förglömma.

Någon som minns epitet ’ensamkommande barn’ längre? De som snabbt döptes om till kort och gott ’ensamkommande’ fastän de kom i stora horder, alla från Afghanistan. Eller snarare, de flesta från Iran, där de bodde bra och tryggt, men inte fick några socialbidrag. 

*
Det är de här som på bilden sitter på Medborgarhusets trappa, som nu beretts plats på svenskt gymnasium. Afghaner, som hör till de mest överrepresenterade av alla flyktingnationaliteter när det gäller grov kriminalitet, och då särskilt våldtäkter. 

*
Afghanerna har ett nationellt snitt på 84 i IQ. Det betyder att ganska exakt hälften av dem inte ens kvalificerar för militärtjänstgöring i USA. Däremot i Sverige, eftersom vi sänkt mönstringskraven, med tydlig avsikt att försvaret bättre ska uppfylla mångfaldskvoten. I USA har experiment med att sänka kravet tydligt visat att det är kontraproduktivt; de svagbegåvade klarar inte att lära sig utan att binda alltför stora resurser för att lära dem, och når aldrig tillräckliga kvalifikationer utom för det mest basala.

*
Detta betyder också att ett mycket stort antal är kognitivt utvecklingsstörda, till den grad att de kräver särskola. Något som 2 av 100 etniska svenskar gör, men upp till hälften av flyktingarna från länder med låg snitt IQ (främst Afrika söder om Sahara och i andra hand MENA). 

*
Ett stort antal av de nytillkomna är analfabeter och de allra flesta saknar kompetens ens motsvarande grundskolan (en följd alltså inte minst av att de inte ens har förmåga att lära sig). Deras kvinnosyn är på en nivå som liknar stenåldern och även de som inte är fundamentalistiska muslimer (vilket många förstås är) anser månggifte och kusingifte vara att föredra, samt att våld mot sin hustru är rimligt, särskilt om hon kommer på tanken att vägra sex. Många, sannolikt en majoritet, anser också att kvinnor bör täcka sig, helt eller delvis, och att de som inte gör det har sig själva att skylla för att de väcker mannens lustar. 

*
Det är dessa som nu alltså fyller våra gymnasiekorridorer tack vare Annie Lööfs oändliga människokärlek. Jag måste tillstå att jag är mycket tacksam för att jag inte har döttrar. Vilka klädråd skulle jag ge dem? De tvingas jufrotteras med dessa. Obildbara, kriminella och islamister om vartannat. Dessutom snabbt utrustade med starka resentiment mot svenskarna som har det så mycket bättre. 

*
Och så ett och annat ’ensamkommande barn’ förstås. Oskyldigt med ett samvete rent som snö och med stora ambitioner om att bli en fullvärdig skattebetalande samhällsmedlem med svenska värderingar. 

*

Varsågod och titta igen på bilden och se om du kan upptäcka barnet. Åldersgissar du bättre än jag?

Magnus Stenlund
Sunt Förnuft

https://brainstats.com/average-iq-by-country.html

http://www.friatider.se/l-g-iq-f-rklarar-varf-r-invandrare-inte-integreras