Kallelse till träff för Gula Västar i Norrköping!

Hej alla Gula västar Norrköping!

Eftersom demonstration med gula västen på blev fåtalig föreslår vi en träff för att lära känna varandra lite och planera tillsammans. Vad sägs om Café Färgargården vid strömmen i Norrköping: http://www.svenskafik.se/cafeer/cafe-fargargarden-i-norrkoping?

Förslag lördag den 18 maj kl 15.  Parkering gratis. Regnar det är caféet stängt och isf hörs vi över FB! Träffen blir av om tillräckligt många anmäler sig i kommentarsfältet eller i chatten till admin. Den som vill kan stoppa gula västen i fickan så kanske det blir en gul efteråt  

Hoppas vi ses!

Cornelia & Gunilla

……………………………………………………………………………………………

All min beundran för modiga forsterlandsvänner, som i praktisk handling protester mot våra makthavares svek mot folket. Försämringar, urholkad välfärd, sjunkande pensioner, en krona som snart slår i backen och ett bensinpris på 17 kr/l, borde vara mer än nog för ”det sovande folket” att vakna, men majoriteten ser hellre på glittret kring Eurovision festivalen, än tar på sig en gul väst. ”Bensinupprorets” gula västar fick snabbt demonstrationsförbud, allt medan Löfven vräker ur sig sitt förakt mot nationalister, populister, som är farligare är Pol Pot, Stalin och Maos skräckvälden.
https://samnytt.se/bensinupproret-nu-sveriges-storsta-facebookgrupp/

För Löfven med Jökar är det endast unga män från Nordiska Motståndsrörelsen som står för all antisemitism, för i Jökarnas bubbla är islam endast fredens religion.

Ni minns väl vad Ilmar Reepalu (S) fd kommunalråd i Malmö, sa efter att ha gått med i SSU:s första majtåg. Där det skanderades ”Leve Palestina- krossa sionismen” om Reepalu hojtade med vet jag inte. Men i vanlig ordning står bortförklaringarna som spön i backen.

Citat: ”Jag tror uppriktigt inte att de tänker i antisemitiska termer…”
Vilka termer de tänkte efter förklarade han inte.

Amanda Borg, kommunikationschef på SSU sa om muslimernas judehat i Malmö, ”Det är ju bara en gammal ramsa”……lika oskyldigt som ”Imse vimse spindel klättrar upp för trå`n.”

Så nu vet Ni det alla gossar i vita skjortor att vad Ni än ropar, så är det bara en liten oskyldig ramsa ….

Steget Efter” är som vanligt på plats och hör hur det muttras i Löfvens högkvarter om Björklunds och Åkessons turné.