Alternativ i hyckleriets val; rösta på AfS eller låt bli!

Skriver signaturen ”TT” i detta gästinlägg och jag själv håller med och följde hans rekommendation med AfS i mitt valkuvert i går.

Här svarar ”TT” på varför:

” Jo, för att AfS är det ENDA parti, som är emot migrationen liksom EU-medlemskapet. Det enda valet, när vi förtidsröstar eller väntar till den 26 maj i EU valet.

Medborgare, ni har väl så pass mycket IQ ”kvar” att NI NU har förstått att EU och migrationen suger ut Sverige till den sista droppen i avsikt att förslava oss.

Kronan kommer att förmodligen att bytas ut då den går mot ”skräpvaluta”. Det kommande kaoset som man genom åren sakta byggt upp kommer förr eller senare att eskalera.
Innan denna gräns nås eller passeras då måste vi ”svenskar” TILLSAMMANS mer eller mindre handgripligen ta hand om problemen med speciell inriktning på ER politiker liksom de ”kriminella” migranterna.

Den svenska misären blir ju värre för varje år som går/gått, vad ska vi då med de politiker som stjälper Sverige på uppdrag av ”förmodligen utländsk makt”?

Sverige, paradiset för en riksdagsman eller kvinna och för alla välfärdsmigranter. Politiker har sitt på det torra oavsett om man själv begår brottsliga handlingar, i.o.m. man gett sig själva immunitet och utvisning för grova brott omöjliggör vårt vänsterdominerade rättsväsende.

Du som VILL att vi ska vara med i EU och ser fram emot nya migrationsrekord tycker jag ska gå och rösta i EU valet.

Ni som inte vill att vi ska betala andras välfärd och att migrationen bör stoppas hoppas jag att ni INTE går och röstar på övriga partier inkl. SD. Att förändra EU inifrån är en god tanke, men EU:s riktiga uppdragsgivare, den globala finansmaffian kommer inte att tolerera det.

Även NI som ångrade ert EU val 1994 bör väl heller inte gå och rösta.
NI som tänker rösta tänk DÅ på att ni även röstar FÖR EU och FÖR fortsatt MIGRATION!

Om du är FÖR ett kommande svenskt samhällshaveri, gå då och rösta för det. Det är ju det EU valet handlar om!

Eller tror ni medborgare att det korrumperade EU ska ”STOPPA” vår årliga import av ”kriminella” migranter?

Personligen tycker jag att röstar man på något av alla våra EU vänliga partier, då ska man heller inte klaga på migrationens mörka konsekvenser, som vårt samhälle dagligen utsätts för.

Du som röstar i det s.k. EU valet, kom inte efteråt och klaga på att ditt/dina barn blivit våldtagen/gruppvåldtagen/knivhuggen/
rånad, hotad, etc. av ”kriminella” ungdomsgäng, där polisen får minimalt stöd av föräldrarna, som i stället kan uppskatta, när sonen kommer hem med ny jacka och dessutom förstärka hushållskassan.
HD har ju nyligen gett klartecken att VI utvisar inte migranter som är VÅLDTÄKTSMÄN, om de bott i minst 4 år i Sverige!!!

Att rösta i EU valet, är inte det likvärdigt med att man ”sålt/säljer sin själ” samtidigt som man är FÖR det nuvarande (som det kommande eskalerande)  samhällskaoset!
DIN röst innebär även att DU också accepterar den ständiga korruptionsverksamheten som EU-parlamentarikerna har som ”SIN VARDAG”.
Om DU som svensk medborgare tycker att din röst är avsedd att bidra till ett framtida svenskt samhällsförfall, gå då och rösta (för det).

Jag vill slutligen åter klargöra våra valmöjligheter.
Är du för EU skall du rösta.
Är du MOT EU då skall DU INTE RÖSTA, (om inte AfS är Ditt val).

Det är ju ett stort personligt hyckleri om du är emot EU, men ska ändå gå och rösta!

Eller hur tänker NI som inte VILLE att vi skulle vara med i EU, liksom ALLA NI som har ändrat er ståndpunkt sedan dess? 
Jag döper härmed EU valet till ”Hyckleriernas Val,” i varje fall om EU-valdeltagandet överstiger 53 %, eftersom 46,8 procent röstade emot EU den 13 november 1994! 

Jag undrar HUR många av de 53 procenten som NU HAR ÄNDRAT SIG?