Att förstöra ett land

Efter första maj tycker jag att denna sammanfattning passar bra. Den kommer från en anonym skribent, förmedlat av bloggaren Mikael Hagenbo, som skriver om ”Tankar i samtiden och för framtiden” http://hagenbo.blogspot.com/

Gula Västar borde ersätta första maj tågens röda flaggor. På bilden syns några tappra själar som protesterade i Norrköping utanför Resecentrum den 27/4. En stor eloge till dessa få, men modiga demonstranter.

En tanke kring ”Att förstöra ett land

  1. Från min syster:
    ”Vaknade tidigt i söndags, tog med Buster på morgonpromenad och gick ut, när jag kommer till fotbollsplanen kör det in 3 eumoppar med 8 killar utan hjälm maskerade för ansiktet och ingen nummerplåt på mopparna, en hoppar av och börjar rycka i dörrarna på serveringen! Nej, nu jäklar, går med bestämda steg rakt mot dem och tänk de vänder och kör sin väg, hann bara se de bruna händerna, med icke Svenskt ursprung. Den bleka eftertanken kom inte förrän efteråt!”
    Men Löfven står i Umeå och pratar om ”ett tryggare Sverige” och skroderar mot Ebba och Kristersson, som börjat tvivla på det mångkulturella landet. Han varnar för att de riskerar bli kopior på SD, hans hatobjekt nummer 1! Att värna fosterlandet är nu en kränkning mot Jökarna och deras väljare från förorten.

Kommentarer är stängda.