Gärningsmannens hemvist diskuteras efter terrordådet på Nya Zeeland.

Socialist, fascist, höger-eller vänsterextremist?
För Löfven med svensk media råder ingen tvekan, Brenton Tarrant är en högerextremist och fascist, men i utländsk press råder mer tvivel. Oavsett tillhörighet så är dådet på Nya Zeeland avskyvärt och skall fördömas, men den ökande polariseringen inför EU valet gör att kartläggningen av gärningsmannens hemvist blir allt viktigare. Grad av fördömning efter släckta människoliv hänger numera ihop med etnicitet, både offrens och gärningsmännens.

Etnicitet avgör medias volym
Troligen var förövaren till moskédåden både höger, vänster, socialist och fascist, när man tar del av olika källor. Det som klart framgår är att volymen i MSM blir mycket ljudligare så fort misstanken riktas mot höger, jämfört med vänster. Volymen blir lägre för att ibland bli helt tyst, när dåden utförs av radikala muslimer och deras förgreningar i världen, där vänstern beskyddarinstinkt är stor.
Motiveringen till denna tystnad eller lågmäldhet är att rapportering om terror, kriminalitet av muslimska gärningsmän skall tystas ner, för att inte riskera skuldbeläggning av alla muslimer. Motsatt förhållande råder om nationsvänliga medborgare i värdlandet, vars 1,13 miljoner SD röster åkte direkt ner i papperskorgen. Statsmedia tävlar i förakt och fördömanden mot alla som har invändningar mot Reinfeldt och Löfvens nationsförstörande migrationspolitik, där känslosnyft utgjorde smörjmedel.  Så denna blogg ligger risigt till.

Nya röster, nya själar och låga löner
Anledningen behöver knappast upprepas, majoriteten av media ägs av den globala eliten, som ser massmigration som det bästa medel för att söndra och splittra nationalstaten. Min enkla analys är att vänstern får nya röster, den globala finanseliten får lägre löner och kyrkan välkomnar nya själar, således ett väl sammansmällt triumvirat.
Det första triumviratet slöts i det romerska riket mellan Julius Caesar, Marcus Licinius Crassus och Pompejus  den store 60 f.Kr. Idag är det väl Soros, EU och påven som håller ihop?

Sociala medier hotar, men faktakoll ger ingen bot
Därför måste sociala medier tystas och stödet följaktligen öka till näthatsjägare, så böter och hot om fängelse kan erhållas för några förflugna ord på nätet. Däremot får bidragsförsörjda IS terrorister gå fria och i allsköns ro öka sina intäkter med kriminalitet.

En röst från nätet, Ivan Daza:
”Så länge du skär huvudet av folk, eldar upp folk, våldtar och korsfäster kvinnor och barn utomlands, så är det lugnt. En eller ett par överfallsvåldtäkter eller rån här hemma spelar inte heller så stor roll, det kan bli några månaders fängelse och skyddstillsyn på sin höjd.. Sen återstår bara att skaffa hästgård, in med ungarna på dagis, fri sjukvård och försörjning livet ut. Frågor på det?”

Jag undrar om statsministern och Morgan Johansson kan ge några svar?

SVT har granskat 41 ”återvändare”, där var tredje har varit inblandad i brott sedan de lämnat krigszonen, min misstanke är underrapportering eftersom flertalet brott går under rättssystemets radar (SVT Nyheter den 14 mars).

Faktakoll hyllas av mångkulturellt korrekta och utövas endast av vänsterliberala vänner för att misstänkliggöra nationsvänliga alster, där webbplatser med nyheter och artiklar från t.ex  Breitbart, Independent Sentinel, Info Wars m.fl  betecknas som falska webbplatser fyllda av konspirationsteorier och får mycket låga poäng i trovärdighet. För att inte tala om Samnytt, Fria Tider, Nyheter i dag, Nya Tider m.fl svenska nätforum.

Mitt råd är att försöka öppna olika ingångsdörrar och sedan utifrån egen erfarenhetsbank bestämma vad som är mest trovärdigt.

Här kommer några exempel på elitens misstänkliggjorda källor, för säkerhets skull skrivs alltid från högerpopulistisk alt högerextrema källor ut, så ingen läsare skall tro på det som står. När fick läsare reda på att Expo, Metro med DN och Aftonbladet hack i häl är vänsterextrema källor?

Samnytt meddelar” 28-årige Brenton Tarrant, som gripits för terrordådet på Nya Zeeland där 49 människor dog och ytterligare många skadades, benämns i nyhetsrapporteringen som ”högerextremist”. I det manifest han författat inför dådet skriver Tarrant dock att det land vars politiska system han beundrar mest är det kommunistiska Kina. Det rapporterar bland annat Breitbart….”

Independent Sentinel, en konservativ mediekälla skriver ”Radikala muslimer, Fulani, dödade 120 kristna och brände 140 av deras hem i tre veckor i Nigeria, rapporterade Christian Post. Medan medierna är upprörda över en socialist beskriver de falskt som en konservativ, som dödade 49 i Nya Zeeland, de har inget intresse för denna tragedi. Nigeria var ett halvklart, halvt muslimskt land. Muslimerna har lovat att utplåna de kristna och deras administration skyddar inte dem…..”

InfoWars
”Nya Zeelands moskéterrorist beskrev sig själv som en ”ekofascist” som hatade konservatism och beundrade kommunistiska Kina….” Paul Joseph Watson | Infowars.com – 15 mars 2019

Förebilder, inspirationskällor?
Nu riktas medias strålkastare på Norden, där gärningsmannens förebilder var Akilov, Anton Lundin och Brevik. Donald Trump blir också omnämnd liksom unga Ebba, som dog i Drottninggatans terrorordåd.

Om Akilov hade utvisas enligt lagen, då kanske Brenton Tarrant i Nya Zeeland haft en inspirationskälla mindre till sitt brott?

Ebbas pappa fortsätter sin kamp för dotterns upprättelse.

Polis och rättsväsende rycker på axlarna åt gravskändaren, samma axelryckning får alla illegala som går under jorden. (Ebbas grav med pappa Stefan bredvid på bilden).

Utvisning har blivit något fult och kvinnor med eller utan batik, som hindrar lagbrytare att åka ut får vänsterapplåder. För att visa på krafttag och få upp statistiken så slår migrationsverkets kompetensutvisningar nya rekord. Duktiga invandrare med kompetens som landet behöver, åker ut för bagateller, medan lögnare och kriminella omhuldas med bidrag och stöd från snällismens företrädare.

Stefan, Ebbas pappa från nätet:

”Skall bli spännande att se hur Nya Zeeland tar hand om terroroffren om man väljer Sveriges modell och bara postar ett brev, med texten ”beklagar sorgen” här har du 60.000 kr ring inte oss. Löfven vill bistå Nya Zeeland, har aldrig hört något mer förolämpande. Jag tror inget land i Världen vill ha hjälp av Sverige att ta hand om terroroffer. Börja sopa framför egen dörr först.
När jag vittnade i rätten sa jag att jag blir påmind om min dotters död hela tiden och det är inte bara när man pratar om Drottninggatan utan även när det sker liknande dåd i andra länder, men då hade jag självklart inte ens kunna tänka tanken att någon skulle skriva min dotters namn på ett gevär.
Min ilska växer med detta än mer mot svenska staten, som inte gör någon skillnad på om en människa går bort i terrorattack eller blir påkörd av en rattfyllerist.
Detta är en av anledningarna varför det finns terrorfonder i övriga Europa så de drabbade får stöd för att ha möjlighet att kunna gå vidare, Sverige gör ingenting för oss drabbade, det blir snarare värre när man väljer en skymf till ersättning, hur tror man någonsin att jag skall kunna gå vidare.
Jag hamnar i fokus när det sker ett dåd i Nya Zeeland – hur sjukt är inte det.”

Att Ebbas grav ständigt får skändas, där pappan ständigt håller vakt, är en skandal utan like. Han har identifierat gärningsmannen, utan att polis, rättsväsende gör ett smack.

Att bli påkörd av ett rattfyllo eller mördad av en terrorist är ingen skillnad i den humanitära stormakten, där låga straff, permissioner och med förtida frigivning lockar kriminella till skratt.

Källor

https://samnytt.se/christchurch-terroristen-det-land-vars-varderingar-ligger-narmast-mig-ar-kina/

https://www.expressen.se/nyheter/lofven-om-is-atervandare-da-har-man-ratt-att-stanna/

https://www.infowars.com/new-zealand-mosque-terrorist-described-himself-as-an-eco-fascist-who-hated-conservatism-admired-communist-china/

Ps. Pga av ständiga spamattacker måste man nu vara registrerad och inloggad för att kunna ge en kommentar. Registrera och logga in finns under rubriken ”Meta” längst ner på inlägget. Ds.

2 tankar kring ”Gärningsmannens hemvist diskuteras efter terrordådet på Nya Zeeland.

 1. På MSN nyheter kan man läsa: ”Polisen i Nya Zeeland tror att den misstänkte Christchurch-terroristen Brenton Tarrant utförde dödskjutningen mot två moskéer på egen hand.
  – Vi bedömer att det bara var en angripare, säger polischef Mike Bush.
  250 poliser arbetar med utredningen av terrorattacken i Christchurch i fredags. Polisutredningen är den största i Nya Zeelands historia skriver New Zealand Herald och den 28-årige australiern Brenton Tarrant misstänks på egen hand ha skjutit ihjäl minst 50 personer.
  – Jag vill verkligen betona att vi bedömer att det bara var en angripare som bär ansvaret för detta fasansfulla dåd, säger Mike Bush, landets högste polischef, på en presskonferens.
  VILKEN SMÖRJA! Jag har själv sett filmerna som tusentals andra. Det var 3 skyttar och att tomhylsorna försvinner i tomma intet visar ju bara på det att det hela är en STOR BLUFF. Kan inte ens se något blod efter alla skott från hans egen videokamera.
  Avsikten är väl som vanligt att flytta fokus alternativt ”jobba” på vapenlagarna.
  Är det inte som så att effekterna av dessa ”fake dåd” tenderar istället till att folk NU skaffar sig vapen? Eller hur ska folket annars kunna FÖRSVARA sig? Det är nog dags för ALLA politiker att börja fundera på HUR man själva ska försvara sig. Kristersson hade ju ett ”illegalt” vapen men han är ju en politiker och DE gör som de vill! Nå, blir Kristersson åtalad för grovt vapenbrott eller inte? Vad tror ni Moderater?

 2. Fråm signaturen ”TT” kommer följande kommentar:
  ”Ni får skynda Er att titta på filmen som finns i länken innan de tar bort den.
  Den visar på hur det gick till och INTE vad som sägs i media.
  New Zealand Shooter’s Cartridges Disappear! Boom!
  På filmen i länken ser man att det är TRE skyttar. Dessutom ”FÖRSVINNER” tomhylsorna när han står och skjuter ett 20 tal skott på trottoaren!
  Detta visar på att man redigerat och förmodligen lagt på effekter.
  Tom hylsorna bara försvinner!!! Man gör allt för att konfiskera vapen, varför kan vi fråga oss? Media spelar med, då de styrs av NWO.
  https://beforeitsnews.com/v3/alternative/2019/3670803.html
  Personligen tror jag att man kommer konfiskera vapen i Sverige hos jägarna, HA, Bandidos, alla andra etc.
  Politikerna borde väl VETA att DE kommer förr eller senare att få ”personliga” konsekvenser. Frågan är Vad händer när det drabbar FEL person? Börjar Jakten på Politiker då?

  Läste i inlägget att man nämner Brevik som inspirationskälla.
  Varför har man aldrig nämnt att det var 2 skyttar till förutom Brevik på Utöya?
  Det har ju varit känt sedan det hände. Hotet mot Stoltenberg var att hans son fanns på ön.
  Det är ju därför som han den 1 oktober 2014 tillträdde ämbetet som Natos generalsekreterare.
  NWO hade nu en fullständigt kontroll över NATO. Vilka svenskar kan ha varit inblandade?

Kommentarer är stängda.