Klimatstrejkande unga, vilken lycka för curlande föräldrar!

Hej alla kids som klimatstrejkade i fredags! Skriver Nole Andersson på sociala medier och fortsätter:

”Blev mamsen och pappsen lite sura över den ogiltiga frånvaron?

Well, här kommer några finfina tips på hur du får dem på gott humör igen. 

Berätta bara att: 

– Från och med nu behöver de inte längre hämta/lämna med bilen när du ska till skolan, träningen och till kompisar. För från och med nu kommer du att cykla var du än ska! Även om det ösregnar. 

– De kan sänka din månadspeng rejält. Vem vill hålla på och konsumera i onödan liksom??

– Skräpmat och Nocco är inte din grej längre. Du vill ha mer broccoli och kranvatten. 

– Du kommer att dra ner på klädinköpen till ett minimum. Det kommer inte in en endaste Parajumpersjacka till i din garderob! Ni ska ha klädbytardagar en gång i månaden på skolan för att få lite variation i garderoben, superklimatsmart! 

– Din Thailandsresa i november kan avbokas! Bara vidriga klimatfascister flyger. Ja, och du tänker minsann inte åka med i bilen ner till Italien i sommar heller. Nu är det endast tågsemester som gäller, i annat fall stannar du hemma. 

– Det är sluttjatat om ny mobil varje år. Vart 3:e, 4:e år är faktiskt mer rimligt att byta. 

– Ni vet de där halvtimmeslånga varma duscharna som det tjafsas om i familjen varenda morgon? Ett minne blott! Max 5 minuter, promise!

Lycka till! Det kommer att gå bra ska du se. What’s not to like liksom??”
…………………………………………………………………………………

Tänk om dessa unga klimataktivister visade samma engagemang i skolbänken, som för klimatet! Då skulle deras hjärnkontor vara mer fyllt av ångestdämpande baskunskaper, men det är inte lika häftigt, som skolka och vifta med plakat. Stimulans och hejarrop kommer från vuxna med samma brist på kunskap.

Det senaste från huvudstaden, att vabba för klimatet! Min gamla väninna skriver;
”Denna länk kan Du inte missa. Först trodde jag det var ett 1:a april skämt, men det är det tydligen inte. Utan en klimatstrejkande åttaåring vars curlande far inte låter henne strejka på egen hand utan följer med och håll i hatten mannen tar ut vab! ”Klimat-vabbar” kallar han det. Man tar sig för pannan….” 

https://mitti.se/nyheter/strejkar-vabbar-klimatet/?omrade=hammarbyskarpnack2 tankar kring ”Klimatstrejkande unga, vilken lycka för curlande föräldrar!

  1. De är lika tomma i huvudet som man är på SMHI.
    Inte ens SMHI visste att det finns 2 ”klimatanläggningar” i Sverige som styrs och kontrolleras av ”annan makt”! Då dessa anläggningar innehåller 10.000 tals antenner som skickar upp effekter i atmosfären på många MILJARDER Watt som man kan styra jetströmmarna med bl.a. När SMHI presenterar vädret då är de inte bättre än någon ”Singualla”. D.v.s. man ”spår själva” om vad det blir för väder. Anläggningarna kallas för HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) den ena finns i Ljungbytrakten och kallas för LOUIS. Den andra finns i Haparanda. Norge har 5 stycken!! Vem äger dessa och kontrollerar dem? Vilka politiker är det som gett denna utomstående ”makt” tillstånd att bedriva detta på svensk mark? Man matas med lögner utan att få konsekvenser men de som presenterar ”sanningen” de tror man inte på eller så likvideras man. Berätta detta för dina klimatångest-drabbade skolkande barn. Eller ska NI/VI fortsätta att leva i den politiska lögnaktiga värld som DE står för?
    Berätta även att man kan ”skapa bränder” genom de laserkanoner som man monterat på ‎McDonnell Douglas flygplan som man använde sig av när man brände ned Paradise. Inga träd, brevlådor, soptunnor m.m. brann upp! Däremot var det inget kvar av husen! Tydligen går curling före fakta/sanningen. Ni tragiska föräldrar som gått i medias fälla, VAKNA UPP!.

    1. Varför inte lära barnen att i stället vara rädda för rån, överfall, våldtäkter mm? Tyvärr får inte den invandringsrelaterade brottsligheten nämnas av dessa klimathetsande föräldrar, det lika värdet får inte besudlas av verkligheten. Beredskap mot denna otrygghet, betrakas nog som hets mot folkgrupp, om troliga gärningsmäns hemvist nämns.

Kommentarer är stängda.