Har Säpo fått order om fokusförflyttning?

Inför EU valet i maj råder nu febril fokusförflyttning. IS krigarnas hemkomst måste fördunklas, när majoriteten av medborgarna ser och förkastar vänsterns bortförklaringar och haranger om oskyldiga barn och föräldrar som flytt från utanförskap och främlingsfientlighet. På sociala medier råder stor upprördhet, när Jökbossen Löfven i vanlig ordning stjälper ut ansvaret för sin katastrofala migrationspolitik på kommuner, där snälla socialtanter ska ta emot bestialiska mördare, som nu själva tar sig, eller snyftar sig, hem.

”Det finns ett system för hanteringen av återvändare som bygger på samverkan mellan myndigheter och kommuner”, skrev Jonas Trolle, chef för Center mot våldsbejakande extremism vid Brottsförebyggande rådet i SvD den 12/3, tillsammans med ett antal ”utmaningar” för att riktigt glänsa hos Jökarna, kanske hans debattartikel renderar lönepåslag för god samarbetsvillighet?
Sedan klämmer karln ur sig att myndigheter inte får vara alarmistiska, det ingår liksom inte i uppdraget.  Skall verksamheten präglas av nonsens kvitter, undrar jag. Nej, för rädda ska vi inte vara, det är ett hot mot demokratin enligt korrekt ideologi och allas lika värde lagen.

Kanske vi nu får vara rädda efter dådet mot två moskéer i Nya Zeland, här råder inga bortförklaringar utan rak på sak, att skjuta ihjäl muslimer är lika avskyvärt som IS-krigares dåd i Aleppo. Liv släcks, men IS-terrorister har hunnit längre i bestialiska avrättningsmetoder, som helst skall gömmas, glömmas och om halshuggningar från deras fruktansvärda videos visas så bötfälls avsändaren. Förövarna kan, sedan fortsätta sitt liv som inget har hänt i det svenska paradiset.

Peter Santesson anser däremot i sin krönika i Dagens Samhälle, att med socialsekreterare som mottagningsstyrka för hjärntvättade, bestialiska mördare utan spärrar, så har vi all anledning att vara rädda och larma.

Citat:”…Bland pressklippen bläddrar jag förbi en anteckning om en klient i Kävlinge som dömdes till fängelse efter att ha hotat att skära halsen av en socialsekreterare som hade haft fräckheten att begära en komplettering till mannens biståndsansökan. Han visste var hon bodde, lät han meddela. Hur vore det att mötas av ens antydningar i den riktningen från personer som entusiastiskt reste till en annan världsdel för att hjälpa till att etablera en regim som skurit av halsar i industriell skala?….”

Lärare skall godkänna ensamkommandes gymnasieresultat och läkare skall avgöra hur sjuk en nyanländ skall vara för att få PUT av humanitära skäl.
Allt medan Löfven obekymrad glassar vidare på den internationella scenen och när det skiter sig på hemmaplan (för det gör det ofta) så hade han inte en aaaaning om hur varken problemen eller utmaningarna uppstod eller hanterades av hans underhuggare, för själv vet han ingenting.

”Säpo ser ökat hot i högerextrema våldsbudskap som sprids på nätet” står i deras årsrapport för 2018 som nu presenterats under torsdagen (14/3).

”Främlingsfientlighet och den radikalnationalistiska ideologin anses öka i kraft” (SvD 15/3). I vanlig ordning ges inget svar på varför?
Nu åker jag dit igen. Min misstanke är att jag med denna blogg ingår i den föraktade och farliga skara, när jag inser vad säpochefen Klas Friberg menar med sina twittrande ord.

Bedömningen är således att ett gäng unga/medelålders män klädda i svart med dekaler på jackan som delar ut flygblad mot invandring/invandrare är farligare än 150 IS-terrorister som torterat, korsfäst, dränkt, bränt, våldtagit och begravt sina otrogna offer levande inte är lika farliga??? Tyvärr kan offren inte längre svara och om detta får vi inte berätta.
Många av dessa terrorister lever loppan här hemma med bidrag som utökas med kriminalitet. I framkanten ligger att ringa upp och lura godtrogna gamla att lämna ut koder till sina besparingar, över 300 miljoner har trillat in i denna lönsamma aktivitet och med flera identiteter så kan de leva samma goda liv, som etablissemanget inom gåslever- och champagne vänstern.

Då måste varenda kotte förstå att vi bor i landet absurdistan och jag funderar  om pågående spam attack är en varning till oss, som vägrar gå in i den korrekta korridoren?

Källor

https://www.svd.se/sverige-har-beredskap-att-hantera-is-atervandare

https://www.dagenssamhalle.se/kronika/ska-socialsekreterarna-radda-oss-fran-terrorister-26622?fbclid=IwAR2N9FdSvOXHpbK1IaNub-4HBUR8AdwI7KpUlRUbP2uwIFhYKVD168KQKM4

https://www.svd.se/hogerextrema-ett-vaxande-hot–sapo-tvarvander

https://www.sydsvenskan.se/2019-03-14/inte-bara-islamister-ocksa-hogerextremister-ar-ett-hot

https://www.svd.se/dramatisk-okning-av-brott-mot-aldre–upp-82-procent

OBS! Pga spamattack så måste följande ske för att kunna kommentera.
Ma måste vara registrerad och inloggad.
Du registrerar Dig längst ner på första sidan, under rubriken ”Meta” trycker Du på ordet ”registrera” och där fyller Du i ett valfritt användarnamn samt din e-postadress.
En bekräftelse för registrering kommer att skickas till Dig via e-post, sedan väljer du ett lösenord. När Du sedan vill kommentera något inlägg på bloggen, loggar Du in på bloggen via ditt användarnamn och lösenord, inloggningen finner Du längst ner på första sidan. Ds.