Skattehöjningar är drivmedel för en humanitär stormakt

Trots världens högsta skattetryck, när direkta och indirekta skatter räknas in, så måste skatten upp ytterligare för att klara fortsatt invandring, där anhöriga står i dörren. Men mantrat lyder i vanlig ordning för att klara vården, skolan och omsorgen. För vilka nämns inte.

Magdalena Anderssons ekonomiska kapacitet räcker inte till för att förstå att konkursen för ett försäkringsbolag är ett faktum om inga premier har betalats in för ersättningar, som tas ut. Tror hon att kunderna skulle acceptera att betala in mer i premier för att en stor grupp skall slippa öppna plånboken?
Varför reagerar hon inte heller på att kronan ständigt försvagas, som Svensson har märkt vid minsta utlandssemester?

”Det är dags att på allvar föra upp frågan om kronans ständigt sjunkande värde på den politiska agendan” Sven Otto Littorin (M) fd arbetsmarknadsminiter. Tänk att klokskap först kommer efter att ansvariga politiker lämnat sina uppdrag!

Sedan 2014 har kronan tappat 30 % i värde gentemot dollarn och 14 % mot euron. I vanlig ordning får orsaken inte nämnas, invandringen och oförmögna politiska ledare. DÖ och JÖK är skrämmande exempel på inkompetenta politiker, som ägnar all kraft åt att demonisera SD och ingen kraft på att stoppa landets utförsbacke. Andra länder i EU försöker minska invandringen, medan Sverige ökar den. Steget Efter har sett hur ensam Sverige ligger i sin invandringsfil.

Positiv särbehandling av nysvenskar har nu spridit sig till företag oavsett om det gäller producenter av biobränsle eller läkemedel, särbehandling verkar vara ledstjärna för både Maria Wetterstrands och Cecilia Wikströms girighet, som är baksidan på deras globala godhetshysteri. Även här ser Steget Efter hur det går till hos miljöpartiet. Alla vet att maskrosor har stor spridningskraft, att få bort dem ur gräsmattan är nästan en omöjlighet.

MW får god hjälp av Isabella Lövin att hålla dörren stängd för journalister och CW jobbar nu frenetiskt för sin plats och jag misstänker att Soros visar sin makt för att få behålla sin beundrarinna. EU:s bästa vän bland jökarna är Björklund, som är nog mindre kaxig, när Soros viskar i hans vänstra öra.

”Korrupt. Girig. Och globalist. På samma gång” skriver Johan Westerholm om Cecilia Wikström, liberalernas toppkandidat till EU. Jag tycker att epiteten också passar utmärkt in på ”utredarenom flygbränsle Maria Wetterstrand, med styrelseuppdrag och aktieinnehav i företaget som producerar biogas. Ingen risk finns för att MP:s politikerlista om oegentligheter skall stangera. Steget Efter har lyssnat in vad som sägs i vardagsrummen.

Moder Svea får åderlåtas tills hon säckar ihop.
Hur länge till kan floskler om solidaritet, humanitet och uppskruvat klimatlarm få fortgå?
Eftersom folkets tvångsöppnade hjärtan för mångfald inte verkar bestå, så kom klimat och miljö som räddande änglar för korrekta ”refugare” att lägga krutet på.

Några som inte behöver bekymra sig om höjning av skatten är bankdirektörerna. Kanske är en månadslön på 2 miljoner resultatet av deras effektiva tvättmaskiner och torktumlare som tvättar svarta pengar vita?
Jag misstänker att de kan produceras inom Rotschilds bankimperium vars förgreningar verkar ha haft tumme med finansinspektionen, som resulterat i deras senfärdighet.

Men för oss andra kommer här en lista på skatter som kan komma att höjas eller återinföras:

 • Fastighetsskatt
 • Arvs- och gåvoskatt och förmögenhetsskatt
 • Bankskatt
 • Momsen
 • Bensinskatt
 • Elskatt
 • Kemikalieskatt som även innefattar kläder och skor
 • Kilometerskatt på tunga fordon
 • Kilometerskatt på personbilar

Priset i finurlighet tar nog upphovsmännen till public service skatten, lämnar du denna jämmerdal i januari så måste du betala året ut. Den nya skattegömman för statsministern är stiftelser vars styrelser utses av honom själv med kumpaner. Denna idé om förlängt skatteuttag efter jordelivet kan vara räddningen för mångkulturens överlevnad ännu några år, innan den humanitära stormakten säckar ihop. Så innehavarna av framtida dödsbon får knega på till minst 80 år.

Källor:

https://www.svd.se/nordeas-vd-bast-betalda-bank-vdn#sida-3

https://www.fplus.se/har-ar-de-nya-skatterna-och-de-som-kan-gora-comeback/a/0E1pkB

https://www.svd.se/varningen-svenska-kronan-riskerar-att-rasa-till-krisniva

https://ledarsidorna.se/2019/03/liberalernas-toppkandidat-till-eu-vagrar-lamna-ut-handlingar/

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/G1oM36/wetterstrand-ledde-utredning–anklagas-for-jav

https://www.svd.se/ren-dumhet-att-ingen-har-reagerat-tidigare/i/senaste

PS. Eftersom bloggen åter är utsatt för en spam attack, måste man vara registrerad samt inloggad för att kunna kommentera. Att bara skriva sin e-postadr gör att det väller in otyg, som tar lång tid att ta bort. Hoppas att det lugnar sig framöver. För Er som har min mejladress, skicka ev. kommentar till den, så lägger jag ut den ”Från signaturen xxx” DS.

En tanke kring ”Skattehöjningar är drivmedel för en humanitär stormakt

 1. När jag läser om att ”Cecilia Wikström, vägrar att medverka till granskning av hennes styrelsearbete i bolagen Beier Alma och Electa” då krävs det väl inget geni för att undra HUR korrupt är hon egentligen? Tyvärr måste jag än en gång publicera hennes inlägg i 2:a Feb 2014 i Nerikes Allehanda: ”– Vi har en romastrategi. Det handlar om 50 miljoner euro som kanaliseras till de mest behövande, för att skaffa tak över huvudet, anständig hälsovård med mera. Men nu finns det indikationer på att de pengarna aldrig har kommit romerna till del. De har slukats upp av ländernas nationella ekonomiska svarta hål. Där vill vi införa en kontrollmekanism”. Först berättar hon HUR duktiga man är som hjälper romerna för att sedan berätta att DE FICK INGENTING! Vart tog de 50 Miljonerna EURON vägen då, Cecilia Wikström? Hamnade de i ”dina bolag”?
  Det fina med EU är tydligen att Parlamentarikerna har det fritt fram att SKO sig p.g.a. ALLT är sekretessbelagt. Vem minns inte Swedish Match som skulle lansera snus i EU. Haken var den att en ”parlamentariker eller flera” ville ha 600 Miljoner (under bordet) för tillståndet! Nej, VI måste gå ur EU. Korruptionen ingår ju som en del i deras vardag. Det är väl därför som dessa ”sittplatser” är åtråvärda. En folkomröstning vore på sin plats. Tyvärr kunde de inte manipulera EURO-valet och skulle det ske idag DÅ vet vi att resultatet är manipulerat. Vi måste få bort ALLA dessa skitpolitiker som förstört Sverige. De ska åtalas för Landsförräderi, alternativt mord/dråp/misshandel/våldtäkt etc. på den svenska befolkningen! Tänk om även vi kunde få en ”Trump” som rensar upp i det ”svenska politiska träsket” en gång för alla.

Kommentarer är stängda.