Håll i Er nu; det är mitt fel att vi har IS!

Min gamla väninna: ”Enligt Mari så är det ditt fel att vi har IS. Bara så du vet. Man kan undra hur Sverige har lyckats att hjärntvätta ett helt folk, så idioter som Mari är resultatet.”

Trösten är att jag delar skulden med Er läsare, kommentatorer, gästskribenter och andra nationsvänliga själar. Dessutom är det vårt fel att integrationen inte lyckas. ”Grunden till integrationsproblematiken är svenskarnas nationalchauvinism.Vi är solidariska och tar in folk som ska integreras. Men själva vill vi enbart kompromissa bort ytliga delar av vår egen kultur, typ matvanor, skriver Manuel Cortez Azero och Hedda Berkesand från Grön Ungdom.”

”Herregud vilka puckon dessa MP-nissar är”, suckar min väninna tungt efter att ha läst https://www.expressen.se/debatt/det-ar-svenskarna-som-inte-vill-integrera-sig/

Vänstern hjärntvätt har gått in i märgen och ibland undrar jag om indoktrineringen om mångfaldens välsignelser inte påverkat deras avkommas DNA? Samma blindhet och hat råder mot oss ”otrogna” som odlats under århundraden inom islam, den enda rätta religionen.

Veronica Palm (S) twittrar om heligt medborgarskap, dvs. integrationen är socialdemokratiskt maktinnehav.

Karriärtörstiga kommunpolitiker gör reklam för hijab, den största kvinnoförtryckande symbolen, i både Gävle och Linköping.

Titta så käckt och bra det ser ut med hijab i vårt mångkulturella budskap, tycker Johan Adolfsson, Gävles kommunikationschef.

Han är i alla fall ärlig med sitt budskap;”Röstar Du på SD, är Du nog dum i huvudet”

Jag tror inte en enda politiker har mött misshandlade invandrarkvinnor, som jag under min yrkestid. Jag glömmer inte ett blåslagit ansikte på ett återbesök. Anledningen var att en svåger sett hur hennes sjal hade halkat ner, när han fick syn på henne under hemvägen.
Feministernas budskap om valfrihet är ett gigantiskt svek och för mig tar orden slut och en primitiv reflex om knytnävar blossar upp, när de stampar på sina medsystrars kamp i Mellanöstern för att slippa detta könsförtryck.

Arabiska skyltar är nu vardagsmat, snart blir det väl krav på arabiska för värdlandets medborgare, för det kan ge jobb åt nysvenskarna.

Slutsatsen av dagens inlägg är, att jag bär ansvar för IS terrorister, den misslyckade integrationen och att jag är dum i huvudet.

Hur många gånger har jag inte upprepat Herre förbarma Dig över oss och risken är stor att det återkommer under islamiseringens korståg i landet, som liknar Medeltidens korståg i Europa.

Lästips! ”Den gamla goda Medeltiden”https://historisktkorrekt.se/butik/

4 tankar kring ”Håll i Er nu; det är mitt fel att vi har IS!

 1. Nu när Benjamin Netanyahu skall åtalas då verkar det som om att de svenska Politikerna har dragit i ”nödbromsen”, vad beträffar gullandet med Israel. Förvirringen är total och samhällsorienteringen är väl i det närmaste obefintlig. Som svensk korrupt politiker eller annan av dignitet vore det lika bra att NI träder fram och tar ert straff på ”svensk mark” än på ”utländsk”. Vi har väl fortfarande kvar ”Utlämningsavtal” med de flesta av länderna, när utomstående makthavare påkallar dessa ”individer” till förhör? Eller är det bara VI som ska kräva att andra ”överlämnar” individer till oss och som sedan skall åtalas här och eventuellt vidaretransporteras till annan makt? När de svenska journalisterna ”satt fast” i Sudan då var det inte speciellt brådskande.
  Såg en skylt vid busskuren där det stod att ”Du är du … Jag är jag” med ”huva” förstås.

  1. Vill också påminna om västs gullgosse i Canada, president Justin Trudeau är i blåsväder.
   Frågan som Kanada ställer sig:

   ”Talar premiärminister Justin Trudeau sanning när han säger att allt sköttes snyggt och inom reglerna?
   Eller ska de lyssna på den forna justitieministern Jody Wilson-Raybould, som menar att Trudeau har hotat henne för att släppa ett åtal mot ett kanadensiskt oljeföretag?” https://www.expressen.se/nyheter/trudeaus-regering-i-blasvader-misstanks-ha-hotat-minister/

   Den politiska krisen i Kanade är den hittills största för Justin Trudeau.

  1. Tack! Allt som behöver sägas utöver innehållet i själva artikeln finns i kommentatorsfältet. Klanröster ser jag som nr 1, sedan kommer hänsynstagandet till muslimska organisationer, Tro och solidaritet, Palestina vurmen, där Margot öser pengar över dess terror ledare. Sveriges senfärdighet är beklämmande, men samma senfärdighet och ovilja råder för skydd av landets gränser, tyvärr tror jag att Löfven har dubbla agendor, precis som i moskén, ”Mecka” fred predikas utåt och ”Medina krig inåt.
   – ”Syftet är att se om det finns möjlighet för oss att stötta på något sätt”, säger Christina Kiernan, samordnare mot våldsbejakande extremism i Stockholm stad till SvD… så de 19 terrorister som återvänt till Sthl, ska få stöttning, i stället för straff, inte konstigt att Skråmo och hans IS bröder/kvinnor vill hem till förstående Sverige, där politikernas påhittade humanitära stormakt är en skam i världen.
   https://www.svd.se/orosanmalningar-gjorda-for-is-atervandare-i-stockholm/i/senaste

Kommentarer är stängda.