IS-terrorister kan bo på en gata nära Dig!

”Dessa vidriga Is-terrorister kan snart bo på en gata nära dig” skriver min gamla väninna och bifogar denna artikel från 2015 och dagsaktuella i slutet på detta inlägg. Glöm inte dess innehåll, när den svenska IS-kvinnan sitter och snyftar i Syrien om krav på Sveriges medmänsklighet och jämrar sig över att hennes son inte får gå i simskola….Aktiv eller passiv insats spelar ingen roll i en terrororganisation som kan korsfästa barn och begrava dem levande, då har det existentiella värdet gått upp i rök.
http://www.svt.se/nyheter/utrikes/fn-barn-korsfasts-och-begravs-levande

Jag vet att det är smärtsamt att ta del av dessa fruktansvärda handlingar, men vi måste för att hedra alla offer. Godhetsapostlarna försöker med alla medel sopa dessa fasansfulla gärningar under mattan och ”Jökarna” låter förstående socialtanter möta ”hemvändarna” i stället för utvisning med förlorat medborgarskap. Ca 150 IS-mördare har återvänt, inte en enda har ställts inför rätta! Bidrag, förturer till lägenhet och erbjudande om frivilligt ”omskolningsprogram” till dessa monster som vill döda oss, ger mig kvälningar av politikerförakt. Konklusionen är mörda, slå ihjäl och stick till Sverige så fixar det sig!

Anne Ramberg, advokaternas välgörare, vädrar nu morgonluft för nya miljonrullningar till sina medlemmar. Självklart skall de få komma hem och ställas inför förstående rättsväsende. Eftersom hon vet att Morgan Johanssons uppvaknande om strafflag för terrorism inte kan tillämpas förrän om ett par år. Karln sade ju nej till skärpning redan under 2013!

Retroaktivitet som bl.a SD hävdar avslås bestämt och råden från Erik Nord, polischef i Göteborg, att samtliga skall förlora sitt medborgarskap och sedan själva på plats få ansöka om det igen, avslås bestämt. Det skulle reta upp förortens väljare, som nu är basen för Löfvens maktinnehav, som belönas med bidragsgenerositet.

Det är så oerhört viktigt att belysa dessa ilgärningar och samtidigt synliggöra vänsterns hyckleri. Alster från nätet och även vissa ledarskribenters skall spridas, för att tysta godhetsapostlarnas megafon.

Här kommer åter ett axplock

Jenny Nordberg i SvD ”Tanken på IS mamman i lekparken ger Europa panik.”
https://www.svd.se/tanken-pa-en-is-mamma-i-lekparken-ger-europa-panik

Historiens dom blir hård, skriver Magnus Ranstorp i Axcess
https://axess.se/magasin/default.aspx?article=4007&fbclid=IwAR1Bu444Y2rIm-tS5XgzvRb2hJL-YDj4pHnghr5Ay9KDeImt80pHyIpacsI#.XHplcIhKjIX

Unik film: Här förbereder sig jihadisten för krig – framför sina barn
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/unik-film-har-forbereder-sig-is-mannen-for-krig-framfor-sina-barn

Ledare i GP ”Blott Sverige svensk naivitet har”
http:// https://www.gp.se/ledare/blott-sverige-svensk-naivitet-har-1.13723529

Kadhammar i Aftonbladet ”Även monstren säger alltid att de menat väl”
https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/J1argb/aven-monstren-sager-alltid-att-de-menat-val

FRANCE 24 exclusive: The battle-hardened foreign jihadi brides trapped i.. https://youtu.be/oHtseE5gZCI

Torbjörn Bergman skriver på Facebook:

Några ord om Lisas klocka.

Ni vet hon som grät i SVT och vill hem till Sverige.

Klockan är en kopia på en Casio F-91W. Denna klocka delas ut i terrorträningslägren i Afghanistan som drivs av bland annat al-Quaida parat med utbildning om hur klockan tillsammans med några batterier samt explosivämnen kopplas ihop till en IED, Improvised Explosive Device. Klockan är lika mycket en symbol för tillhörighet eller att ha genomfört en utbildning som att den är ett verktyg var och en alltid kan bära med sig för att tillverka ett vapen för att slakta 100-tals civila.

https://ledarsidorna.se/2019/03/kvinnorna-i-is-en-del-av-mordmaskinen/

En tanke kring ”IS-terrorister kan bo på en gata nära Dig!

  1. När jag läser om att ”Ca 150 IS-mördare har återvänt, inte en enda har ställts inför rätta” och sedan kommer Aftonbladet där man idag skriver om ”Stefan Löfven: ”Begår man terroristbrott ska man dömas”! Ok, skicka DÅ tillbaka alla ”terroristresenärer” dit de skall dömas. Visar vi inte att begår man terroristbrott i något land då ska man väl också straffas där. Men det gäller ju inte ”alla”. T.e.x. finns det någon som tror att Kristersson skulle besöka Kina (efter adoptionsskandalen som han var ansvarig för)? Är det NÅGON som tror att Kristersson skulle bli utlämnad till Kina? Om Kineserna begär det.

Kommentarer är stängda.