4 tankar kring ”Carl Bildts gränslösa stolthet över Sveriges sammanbrott!

  1. Hans lista är lååång. Han hade ju innehav av ryska gasaktier. Var detta företag det som man godkände att få lägga gasledningar i Östersjön? Händer något med dessa ledningar då dör väl allt liv i Östersjön. Hur har han kommit över 1 MILJARD Dollar? Då han sitter i NWO:s Committee of 300 (som kontrolleras av The Nine) där var och en måste ha ett innehav av 1 Miljard dollar. Annars har man inget att förlora om man inte gör som ”The Nine” bestämt vad du skall verkställa som ”The dog”, oftast i sitt EGET land mot sitt EGET folk!

  2. C B har ju tidigare uttalat sig om att han är god vän med den Saudiska kungafamiljen och är ofta där på besök! Fast det var ju i samband med den Illegala vapenfabriken som en viss Wallenberg hade intressen i. Man genomförde en ”Dold operation för att starta SSTI Ingen skulle upptäcka och kunna spåra pengarna när FOI startade SSTI som skulle sköta alla kontakter med Saudarabien när vapenfabriken planerades. Därför fick Dick Sträng, tidigare medarbetare på Totalförsvarets forskningsinsitut, FOI, startkapitalet på en kvarts miljon utbetalat i en platskasse full med 500-kronorssedlar”, o.s.v. o.s.v.. Jo, det var under Alliansens tid där det blev Tolgfors som blev offerlammet. Är det inte märkligt att det inte finns någon utredning om Wallenbergs påverkan av den svenska politiken med avseende på egen vinning samt vad har svenska politiker gjort för att ”tillgodose” Wallenberg? Fyll gärna på, detta är ju bara ett axplock mot vad denne CIA kontrollerade ”människa” egentligen har uträttat för annans/utländsk makts räkning.

  3. Vad mitt land gjort! Frågan är väl VILKA skador har DU Carl Bildt orsakat det svenska samhället för gemene man genom alla åren? Personligen verkar det som att det ”osar hett” för Ex Excellensen om USA vill ha honom UTLÄMNAD. Han har ju trots allt varit och är NWO:S springschas eller ”knähund” som Clinton uttryckte sig. Är Carl Bildt den största svenska Landsförrädaren i modern tid? Man får hoppas att den amerikanska domstolsprocesserna ”kallar på ” honom. Han har ju trots allt medverkat till död som lidanden runt om i världen. Allt på uppdrag av NWO! Ska inte han ÅTALAS? Kan vi skicka honom till USA? Förmodligen har han inreseförbud. Ingen vill varken se eller höras talas om honom innan han prövats inför Domstol.

    1. Glöm heller inte hans agerande före och efter Estonia katastrofen. Där många källor hävdar att Sverige under Carl Bilds tid som utrikesminister var transitland för smuggling av militärfordon till Mellanöstern/Egypten. Han var ledamot i Lundin Oil som fördrev folket i Sudan under sin oljeborrning. Bildt kallade det för ett fredsprojekt!!! Då skall man inte få gå lös utan sitta inom lås och bom. http://flamman.se/a/kan-man-bli-miljonar-pa-folkmord-carl-bildt

Kommentarer är stängda.