Kommer röda mattan att rullas ut för mördarsektens återvändare?

Att Sverige har en mer liberal politik för mördare förvånar väl ingen, när Morgan Johansson håller i ratten med Maria Ferm bredvid sig. Ingen lagstiftning på plats för återvändande IS-mördare, som nu MSM börjat kalla för IS-resenärer. Vetskapen om återvändande har funnits sedan flera år, men i vanlig ordning fegar Löfven ut, duckar, ljuger och sin vana trogen blir ett nej,sannolik ett ja.

”Rädda barnen” höjer sina röster för IS-mördarnas barn, som uppfostrats med hat mot otrogna och med kalasnikov som leksak. Givetvis har de rätt till far och mor, som nu blivit snälla och ångrar sig med imponerande fart. Faran för Sveriges folk är försumbar enligt dessa hycklare, som nu får medial plattform för sin omtänksamhet.

“EU-samarbetet i kampen mot terrorism försvåras av att Sveriges lagstiftning fortfarnde inte är lika långtgående som andra länders”, säger Hans Ihrman, vice chefsåklagare vid riksenheten för säkerhetsmål, till SR Ekot…”

Läs hur de godhetssvamlar:

”Miljöpartiet anser att en gemensam definition inom EU om terrorism inte ska få leda till att människor övervakas och anhålls enbart på grund av sin politisk-demokratiska verksamhet. Åtal för samvets- eller åsiktsbrott är inte värdiga ett demokratiskt rättssystem och får inte förekomma inom EU. Definitionen för terrorism i EU:s ramavtal lämnar tyvärr ett stort tolkningsutrymme i den riktningen”.

Riskerna med dessa tickande bomber för medborgarna är dem totalt likgiltigt. Nästa gång  otrogna har eliminerats, så lägger politiker ner blommor och förkunnar åter att vi inte ska vara rädda.

Citaten från ledarsidorna.se https://ledarsidorna.se/2019/01/atervandande-jihadister-sverige-samst-i-europa-att-tackla-hotet/

På Facebook beskriver Hans Thannerstig ett troligt scenario för en hemvändande IS-kvinna, som får ögonen att tåras på godhetsapostlarna. Löfvens löfte om utebliven hjälp till hemresa riskerar att bli ett minne blott, med professionella gråterskor i regeringen och vänsterstyrda hjälporganisationer. Rädda barnen och alla ”refugare” kan ju bjuda på hemresa.

”REFUGEE
Om vi tar hem en av IS-kvinnorna vad kommer att hända då? Här är min bästa gissning….
Efter att hon blivit hemflugen i regeringsplanet blir det en tårfylld familjeåterförening på Arlanda inför kvällspressens journalister och fotografer som producerar medkännande snyftreportage så inte ett öga är torrt på hela Södermalm.

Sedan åker hon med TV4s limousin till ”Malou efter tio” där hon oemotsagd får lägga ut texten om hur hemskt det var när Västalliansens bomber föll på hennes IS-vänner och om hur Trump och västvärldens gamla koloniala förtryck bär skulden till den desperation som fick henne att gå med i IS. Malou von Sivers lägger med bekymrad min huvudet på sned, nickar förstående och säger att det är en stark berättelse.

I nästa veckas Skavlan berättar hon vidare om hur hennes uppväxt i Tensta eller Hammarkullen präglades av rasistiskt förtryck från det svenska samhället och att hon i IS äntligen fick den gemenskap som Sverige inte kunde erbjuda. På vänsterpressens ledarsidor kallas hon ”en modig kvinna”. Kritiker avfärdas som rasister och någon Lindström eller Lindberg skriver att IS inte hade funnits utan Jimmie Åkesson. En representant för FI säger i TV att det är en logisk konsekvens av patriarkala svenska strukturer och kvinnoideal att tonårsflickor söker sig tll IS.

Sedan tar hon gräddfilen förbi tusentals familjer och blir tilldelad en bekväm lägenhet på någon kriskommuns skattebetalares bekostnad och får ett VIP-kort på SOC som noggrant informerar om den uppsjö av bidrag som hon är berättigad till.

Rätt snart får hon erbjudanden om att bli krönikör i ETC eller EXPO  där hon kan spy ur sig galla över vita CIS-män, SD och Trump. Hon kommer förmodligen att stämma den som skriver en negativ kommentar för kränkning och hatbrott. Och vinna målet.

Dessutom ansöker hon, med hjälp av en kändisadvokat, om retroaktivt barnbidrag för åren hon tillbringade med IS vilket beviljas. Likaså erhåller hon ett sexsiffrigt belopp för sina advokatkostnader.

Nästa sommar tar hon så upp Annika Östbergs mantel och blir värd för ”Sommar” i Sveriges Radio.

Har vi tur lever hon sedan lycklig i alla sina dagar. Har vi otur snörar hon på sig ett bombbälte och tar några av oss som råkar finnas i närheten till de sälla jaktmarkerna varvid politikerna säger att de inte såg några varningssignaler och att vi kanske varit lite naiva men bedyrar att vi nu alla kan känna oss säkra.” 

Muslimer får hetsa, hata så mycket de vill både i teorin och praktiken så länge som Jökarna har Anders Lindberg som främsta supporter.

Risken är stor att bestialiska gärningar kan ske utan efterräkningar och därefter ett behagligt bidragsliv indränkt i förstående dalt i Moder Sveas sönderfallande land.

Till sist Stort Tack till Erik Nord, polischef i Göteborg.

https://samnytt.se/polischef-vill-aterkalla-is-terroristernas-medborgarskap-vi-ar-for-mjuka/

På sociala medier, samt på ledarsidor har inlägg om dessa Is-mördare förmligen exploderat. Vänstern försöker sin vana trogen att förmildra och bortförklara, men utan nämnvärt resultat. Här kommer länkar för de som vill läsa mer.

https://annheberlein.com/2019/02/26/terrorister-ar-inga-offer/

https://www.expressen.se/nyheter/is-svenskens-desperation-talar-ut-inifran-fanglagret/

https://www.di.se/debatt/strommer-folkrattslig-grund-for-att-dra-in-is-terroristers-medborgarskap/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6738163/Pregnant-just-10-girl-trapped-sex-slave-ISIS-capital.html

https://ledarsidorna.se/2019/02/morgan-johansson-skrev-sjalv-pa-avslaget-om-forslaget-till-straffskarpning-av-terrorlagar-2013/

2 tankar kring ”Kommer röda mattan att rullas ut för mördarsektens återvändare?

  1. Daltandet med terrorjältarna fortsätter några år till. Borde vara dags för Sverige att göra som några andra länder gör i Europa, när kräken återvänder! Tak över huven? Inga problem, samhällstjänst i malmgruvorna i Norrland, fastkedjade! 20 år eller fastkedjade vid järnvägen så spåren kan bytas ut. Gratis arbetskraft. Plus återkallat medborgarskap. En lag om omprövande av medborgarskap. Efter slutfört straffarbete, UUUUT ur landet permanent! Stefannie i Lööfven kan följa med på en enkelbiljett ut ur landet!

    1. Du borde få en plats i riksdagens talarstol, men då hade väl varenda riksdasgsman tuppat av!

Kommentarer är stängda.