Paradiset för folkmördare?

Statsministern förkunnar bestämt: Ingen svensk hjälp för IS-krigare (mördare) med svenskt medborgarskap för att återvända hem (Rapport 24/2).

När frågan om deras barn skall få hjälp, är svaret mycket tveksamt. Jag är övertygad om att dessa barn kommer att öppna pärleporten för dessa familjer, eftersom den humanitära stormakten vill öka sin människokärlek, så måste den omfamna återvändande folkmördare, som de kallar för IS-anhängare i bästa fall. Glömt är jakten på Hitlers hantlangare. Stockholms stad står beredd med bidrag och varsam omskolning och talas det om straff så tuppar de av och luktsaltet måste fram.

Mångfaldsvurmarna tävlar i känslosvall om hur synd det är om dessa gossar, som i sitt utanförskap inte haft något annat val än kamp för ett kalifat, för att inte tala om deras kvinnor, som nu har sina små barn, som direkt öppnar dörren till vällfärdsparadiset.
Otrogna som blivit torterade, brända, dränkta och halshuggna finns inte på Jökarnas näthinna, bara att göra förövarna gott. 
Det är välgörande att ta del av klarsynta landsmäns åsikter på nätet och känna att vi inte är ensamma om förståndet. Kanske är det detta som gör att Löfven låtsas bestämd?

Anonym2019-02-20 18:08 

”Förstår inte varför media kallar dessa terrorister för krigare. Kan det vara så illa, att media försöker tona ner vad det är för slags avskyvärda väsen som de vill att Sverige skall stödja”
Maggan (Från sociala medier)

”Lena Malmberg skriver på Facebook:

”SVERIGE REDO TA EMOT INFÅNGADE IS-ANHÄNGARE”
Tillåt mig tvivla.

Hur länge dröjer det innan Morgan Johansson och Stefan Löfven kommer att två sina händer och säga att de underskattat ’utmaningen’ eller inte förstått allvaret av att låta IS-terrorister komma tillbaka till det svenska samhället?

De har ju haft fel förr. Den svenska staten har redan sagt upp delar av samhällskontraktet men likväl ser de styrande politikerna inga problem med att öka belastningen på våra samhälls- och säkerhetssystem genom att tillåta folkmördare komma in i landet och röra sig fritt i vårt samhälle. 
För övrigt – sedan när är det accepterat av media att kalla folkmördare och terrorister för IS-anhängare? Det är ju inte fotbollssupporters det handlar om.”

För säkerhets skull står gränserna vidöppna, det hjälper inte att tom EU:s inspektörer och Säpo klagar, nej nu måste fler nyanlända in, som kan få landet att knaka, då får Annie Lööf gratulationer från Bilderbergarna. Löfven är redan nere i EU och kråmar sig, för jökregeringen klarar sig utan styrning, med nya ministrar som fått rejäl löneförhöjning, med 162.000 i månaden som grundlön, så ökar kärleken till blodiga mördare.

Från Hallandsposten: ”…..Lagstiftarens flathet, naivitet och slapphänthet kan inte understryka tillräckligt. Att den som fullt medvetet rest för att ansluta sig till en terrorsekt bara kan valsa tillbaka in i Sverige utan någon som helst konsekvens är inte bara en politisk och rättslig skandal – det är direkt farligt. På sin höjd får återvändarna SÄPOs vakande öga på sig, men sedan är det bara att återgå till att leva på välfärdssamhället och instruera sina barn till att bli små jihadister……” http://www.hn.se/n%C3%A4r-terroristerna-%C3%A5terv%C3%A4nder-betalar-folket-f%C3%B6r-politikers-naivitet-1.13482738

Magnus Hansson skriver på Facebook 

Tysklands främsta nazi-jägare spårade år 2016 upp fyra män och fyra kvinnor som arbetade som vakter, telefonister och sekreterare i koncentrationslägret Stutthoff utanför Gdansk. Dessa 90 år gamla människor åtalades för medhjälp till mord. 

Idag beskriver SVT hur svenska ”IS-anhängare” vill komma hem, eftersom de anser sig vilseledda och bara hjälpt till med matlagning och transporter. ”Jag kan bara säga att jag var en individ i en organisation och jag stod inte för allt som den gjorde”.
Fukar den ursäkten för nazister också?
Hittills har ingen av 150 återvändande IS-terrorister åtalats.

Ska Sverige bli för islamister vad Brasilien är för nazister?

Källor:

Tillhttps://omni.se/a/W8awK

https://www.reuters.com/article/us-germany-nazis-idUSKCN10K20D

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/svenska-is-anhangare-i-syrien-varfor-inte-ta-hem-oss

Till sist kommer ”Helt rätt ton” från Hanif Bali angående daltandet med återvändande folk mördare. https://toklandet.wordpress.com/2019/02/19/helt-ratt-ton/amp/

Detta fick partiledningen att snabbt höra av sig till Bali, men de blundar för bakgrunden, som har upprepats hos tusentals oskyldiga offer. Bilder från IS barbarer är hemska och man vill vända bort huvudet, men då glömmer vi dessa bastarders alla oskyldiga offer och det får inte ske.

http://projektsanning.com/2019/02/18/hanif-bali-vad-ar-faran-i-att-anvanda-avhumaniserande-ord-om-manniskor-vars-handligar-inte-gar-att-satta-ord-pa/