Att vara före sin tid är inte lätt, att berätta som det är straffar sig

När jag tar del av min gamla väninnas bevakning av sociala medier och dagstidningar, så förstår jag, att jag var minst 30 år före min tid under mina yrkesår inom vården mellan 1969-2012 i alla möten med invandrare.

”Bidrag för resa hem, inte krig där, inte behöva SFI, jag rätt till tolk, bidrag i Sverige, inte behöva arbeta, Du vara rasist, inte skriva intyg, jag tappat parkeringstillstånd, min man inte tillåta jag träna bassäng…” och därutöver alla uteblivna besök, om det inte gällde funktionsbedömning inför ansökan om bidrag förstås ……..

Bengt Svensson på twitter 2019-02-10 ”Hur många 100-tals miljoner betalar vi i Sverige i tolkarvoden varje år? Vi har inga krav på SFI, fri tillgång till tolk livet ut. Om Du behöver tolk efter 1-2 år, så bidrar Du förmodligen noll till samhället. Många har tolk efter 30 år!”

Inget ansvar står om att lära sig svenska. Denna orimliga tolkservice under ett helt liv, kan passa in på majoriteten av mina utomeuropiska patienter, som tycks omfamnas av valfihet, när det handlar om att lära sig värdlandets språk och göra sig anställningsbar.

För säkerhets skull så får eventuella SFI deltagare i boken ”Valet är Ditt” veta vilka skurkar Sverigedemokraterna är.
http://projektsanning.com/2019/02/11/hamed-ska-inte-rosta-pa-sverigedemokraterna-de-gillar-inte-manniskor-som-kommer-till-sverige-fran-andra-lander/


Sanningen är dock att alltför många inte har kognitiva förutsättningar för att klara kraven, i vårt utbildningskrävande samhälle, men det får inte yppas, eftersom bidragspolitiken och det lika värdet kan ta skada och riskera att invandrare väljer fel i valbåset.

Hanif Bali på twitter, uppmärksammade invandrarkvinnan som misshandlade sitt barn, men som skyllde på att hon inte visste att barnaga var förbjudet i Sverige och Bali konstaterar, precis som jag gjorde för >30 år sedan, att kännedom om bidrag är däremot utomordentligt god.

För några årtionden sedan kändes det mycket ensamt att ställa krav, tyvärr gav alltför många vårdgivare efter för alla ohemula fordringar och fick beröm för sin humanitet. Om givmildheten hade påverkat deras egen börs, så hade miljarder sparats till verkligt nödlidande, inte minst i flyktinglägren.
Samma förhållande äger rum i dag, för nu har skruvarna dragits åt om den som inte sjunger mångfaldens lov. I går kallades vi för icke kulturkompetenta, i dag är vi rasister och kan få sparken om man inte vaktar sin tunga.

Från 80-talet och nästan fram till våra dagar, rådde inflation av berikning och lönsamhet i media, som ”JÖKarna” ännu låtsas tro på. Huvudfienden är vi nationalpopulister, om så hela Drottninggatan skulle mejas ner.

Numera finns det varje dag bekräftelser på mina trista erfarenheter i klartext på sociala medier och i MSM, där klartexten dock är betydligt mindre och ofta inlindad i fake news.  Senaste exemplet på fake news var i SVT, som beskrev om ”svenska” knivmän i Norge. Norsk media berättade att gärningsmännen hade nordafrikanskt utseende, medan SVT beskrev dem, som svenskar punkt slut.
Befallningen från högsta ort är att man inte får svärta ner alla invandrare genom att berätta som det förhåller sig.
Nej, svenskar som vill värna sitt land skall vara the bad guy, så konsten att vilseleda läsare och lyssnare är mycket stor.

Maktens journalister har svårt att släppa relativismen och identiteten, för att inte tala om vänsterliberala politiker, vars underhuggare ljuger som aldrig förr, för att ge sina ledare alibi för Jök (januariöverenskommelsen). Mattias Gardell och hans vänner Jerzy Sarnecki och Masoud Kamali tar i som aldrig förr, när det gäller att bagatellisera sanningen om den invandringsrelaterade brottsligheten.

Att sk. experter ljuger, bagatelliserar och förskönar och att statliga verk, myndigheter, polis, rättsväsende går i dess fotspår, vet vi sedan många år.
Tyvärr har denna förmåga även inspirerat privata sektorn, där mångfald, rätt värdegrund och klimatsmarta produkter skall öka profiten.
Klimataktivisten, den unga Greta, blev dragplåstret som drog in 13 miljoner i nyemmision till Ingmar Rentzogs klimatsmarta ”We don´t have time” bolag, som håvar in storkovan på klimatalarmism, precis som flyktingindustrins entreprenörer blev förmögna på välfärdsmigranter. Lång nästa återstår för skattebetalarna, som inte vill vakna och se sanningen.

Vi som ser igenom dimridåerna och bakomliggande globala krafter betrakas som riskfaktorer, medan blivande och återvändande terrorister behandlas med bidrag, lägenhet och förståelse av experter och verkställare av regeringens selektiva godhet. De senaste terroristerna som planerade terrorbrott kan inte utvisas för myndigheten anser att personerna riskerar utsättas för hotfulla situationer i sina hemländer. Vad medborgarna utsätts för är totalt likgiltigt.

https://samnytt.se/migrationsverket-vill-stoppa-utvisning-av-is-terrorister-riskerar-tortyr-och-forfoljelse/

Så fortsätter det varje dag i absurdistan, där klarsynthet och äkta moral är den största faran för Jökarnas framfart.

Till sist ytterligare ett exempel på absurdistan. https://www.entreprenad.com/article/view/644935/maskinforare_infor_ratten

4 tankar kring ”Att vara före sin tid är inte lätt, att berätta som det är straffar sig

 1. Harriet. Du kan nog se programmet på SVT Play. Lägg då märke till professorns svar på frågan, hur klimatskeptikerna tänker. Hon säger då att hon inte vet, men att alla skeptiker har ett gemensamt drag, nämligen att de är outbildade på området.

  Hon kände alltså inte till exv havsforskaren Karl Axel Mörner. Hade sällskapet i studion varit säkra på sina kunskapers överlägsenhet, hade de inte behövt rygga för att bjuda in en sådan begåvning.

  Ty båda sidor har folk som är pålästa, men som har dragit olika slutsatser. För oss som är icke sakkunniga vore det nog en tjänst från Public Services sida, om de ville sammanföra de stora aktörerna för meningsutbyte. Då skulle vi kunna lista ut om någon av dem hade en svag länk, så att säga.

 2. Beträffande den nya ”PK-showen ” Ekdahl & kusin Ekdahl i SVT2 och gårdagens
  klimatagenda.
  Varför ärkebiskopen med för andra gången ?
  Varför inga mot-debattörer i klimatfrågan som ex. Lars Bern, Lennart Bengtsson eller
  prof. Peter Stilbs (tid. KTH) – nej , för de vågar inte riskera mothåll med andra fakta.

  – en annan s.k. ”elefant i rummet” är Geoengineering/ vädermanipulering via
  sprayning i luftrummet av bl.a. mycket otrevliga metaller/kemikalier (nanopartiklar, bl.a. aluminium)
  som långsamt sprider sig över vårt samhälle – (rek. http://www.geoengineeringwatch.com)
  – senast idag har den prognostiserade klarblå himmelen med vårkänsla över bl.a. mell.sverige långsamt under dagen gått in i ett ljusgrått soldis med tydliga avvikande kraftigare ”strimmor” /trails blandat med tidigare sprayningar som växer ut över den tidigare klarblå himmelen.
  Vi ska aldrig acceptera Paris-avtal eller Agenda 2030 utan att denna vidriga företeelse
  kommer upp på bordet.!

  1. Jag var tvungen att stänga, när jag såg panelen med Isabella Lövins självgoda leenden (maken var väl hemma och tankade sin diselbil) för jag var mån om mitt blodtryck. Opartiskhet, objektivitet och oberoende hos SVT/SR är ett skämt. Att klimatet har förändrats är det ingen som förnekar, men om orsakerna bakom borde få diskuteras från olika källor. De besuttna, ofta politiskt korrekta är de största alarmisterna för förändringen av klimatet når in i deras gate communities, mångkulturens elände har de köpt sig fria ifrån, när de går hem från talarstolen eller från SVT:s bekväma morgonsoffor, där de får kvittra tillsammans och visa sin godhet.

Kommentarer är stängda.