Kristendomen utvecklar, islam avvecklar

 I SvD den 5/1 skriver Per Gudmundsson ”Tror Du på helvetet – bra för Dig” https://www.svd.se/tror-du-pa-helvetet-bra-for-dig

Han lyfter fram olika forskningsstudier, som jämför utvecklingen i länder som varit under osmanskt välde i gången tid. Skillnaderna i samhällsutveckling är stora än i dag. Islam lägger sig som en blöt filt över framsteg, innovationer och vad värre är, även över tilliten i ett samhälle, till skillnad från länder där kristendom varit och är medborgarnas religionstillhörighet.

Dessa forskningsresultat borde förskräcka Europas politiker, där populationen av den muslimska befolkningen stadigt ökar och tilliten till makthavarna minskar.

Gula västarna i Frankrike fortsätter sina protester med krav på president Macrons avgång, men här hemma är intresset större för paren i Let´s dance, än för islams framfart.

Att vi har den sämsta tillväxten av BNP/capita tyckas ha gått Magdalena Andersson förbi, visserligen har hon nu tystnat jämfört med tidigare, då hon basunerade ut att Sveriges ekonomi gick som tåget. Nu verkar hon stå kvar på stationen och ser moloken ut, för hennes falska biljett gällde inte på snabbtåget.

Utvisning för kriminella element kommer inte på fråga, eftersom varken hemlandet eller låtsasflyktingen är intresserade. Så nu vill Löfven, med sin nya lag ge uppehållstillstånd med bidrag i stället. Han hoppas nog på en extra stjärna av FN utöver den han fått för nya rekord i mottagande av nyanlända. Statsmedia får nog en stjärna av honom för deras lögner om minskad invandring. Vad sägs om 132.696 nya uppehållstollstånd under fjolåret!
http://www.friatider.se/l-fvens-nya-lag-ge-utvisade-kriminella-uppeh-llstillst-nd-och-bidrag-ist-llet

https://samnytt.se/har-ar-invandringen-till-sverige-2018-tredje-hogsta-nagonsin/

Från min mejlvän, fd bloggerskan kom dessa siffror, hon skriver ”Här finns statistik att plocka ifrån. God fortsättning på året önskas med förhoppning om att fler väljare skall vakna under det kommande året. När majoriteten har gjort det, då har vi sharialag, böneutrop, förbud mot klockklang, burka överallt. Tur jag är 71 år, men vad händer med kommande generationer?”

Från Snaphanen: http://snaphanen.dk/2018/12/26/nabo-til-et-nationalt-selvmord/#more-192911

Granne till ett nationellt självmord
Det uppskattas att det finns 1,2 miljoner muslimer i Sverige, vilket motsvarar 12 procent av befolkningen. Projekt Morpheus har räknat på hur det kan utvecklas fram till 2050.

År 2000: 1 av 100 (1%), motsvarande cirka 90.000 muslimer.
År 2010: 1 av 20 (5%), motsvarande cirka 470.000 muslimer.
År 2017: 1 av 8 (12%), motsvarande cirka 1,2 miljoner muslimer.

Den framtida andelen muslimer beror till stor del på hur generös den svenska invandringspolitiken kommer att vara, men nedan finns en preliminär prognos:

År 2020: 1 av 6 (16%), motsvarande cirka 1,7 miljoner muslimer.
År 2030: 1 av 4? (25%?), motsvarande cirka 2,8 miljoner muslimer.
År 2040: 1 av 3? (33%?), motsvarande cirka 3,9 miljoner muslimer.
År 2050: 1 av 2? (50%?), motsvarande cirka 6,2 miljoner muslimer.

(Kommentar; i SvD:s artikel den 5/1 av Per Gudmundsson uppges lägre siffror, 2050 består 20,5 % av muslimsk befolkning enligt en rapport från ”Pew research center,” notera att centret är en amerikansk tankesmedja baserad i Washington) 

Fram till dagens datum har den oroväckande utvecklingen i Sverige gått hand i hand med att den muslimska befolkningen har ökat. Med nästan spöklik precision har de förväntade islamistiska fenomenen inträffat i Sverige, när en ny nivå av muslimsk befolkning har uppnåtts. Om inte väldigt kraftfulla åtgärder införs nu kan Sverige att gå en väldigt osäker och våldsam framtid till mötes. För att förhindra islamiseringen i Sverige kan det krävas totalstopp av all asylinvandring och anhöriginvandring, återkallande av uppehållstillstånd samt incitament för återvandring till fredliga hemländer.

Detta är ett kontroversiellt ämne i skrivande stund. Men om utvecklingen fortsätter i tangentens riktning kommer alla politiker och journalister om tio år att få ett brutalt uppvaknande. De kommer då att behöva kasta den politiska korrektheten överbord och istället tvingas kämpa för att bevara det sekulariserade och demokratiska svenska samhället. Förmodligen är det bättre att ta debatten och de obekväma besluten redan nu. Hur islamiseringen påverkar SverigeSlut citat.

Förmodligen ingår islamiseringen i NWO planen, när Sverige blivit bankrutt och ställts under den globala finanselitens  förmyndarskap, då är det slut på Let´s Dance.

Eller kan nationsvänliga krafter med fler Gula Västar ha sabbat Annie Lööfs och Emanuelle Macrons federalistiska plan för Europa?
EU- valet i maj ger en fingervisning. Där hoppet ändå spirar, när SvD skriver att högerpopulister, dvs. nationsräddare, sätter nytt rekord inför valet. https://www.svd.se/europas-hogerpopulister-satter-nytt-rekord-infor-eu-valet/om/sverige

Men även denna gång tycks den svenska mentaliteten vara att åka snålskjuts på andra länders klarsynta nationsvänner. En repris av eftergivenheten för nazismens herrar, som rådde under kriget. 
I dag är eftergivenheten inför islams framfart det största hotet,
 vilket EU:s vänner inte ser, eftersom det är medlet för
 nationsupplösning och med raka spåret mot NWO.

10 tankar kring ”Kristendomen utvecklar, islam avvecklar

 1. Om inte Trump hade blivit President hade vi kanske aldrig fått veta ”vidden av den kriminalitet” som amerikanska politiker och andra penningstinna har begått. Och NU ska de åtalas vilket aldrig skulle ha skett med en s.k. demokratisk amerikansk regering. Efter andra världskriget tog USA över ”de” tyskar som man hade användning av i sina egna verksamheter. Man gav samtliga en ny identitet. Därav ”Operation Paperclip”. En av dessa blev efter mordet på JFK tillförordnad som CIA:s högsta chef. Denne blev sedermera USA:s president! Han var heller inte född i USA! Hans ”paper clip name” blev George HW Bush. Hans riktiga tyska namn är George Scherf. Man kan nog säga att det varit nazisterna som varit ”Presidenter” under lång tid i USA. T.o.m. CIA chef! Åtalen har passerat 70.000 och fortsätter att ökas på medan vi här hemma inte kan åtala EN enda politiker! Har vi nazister i vår egen deep state? Vad säger Excellensen? Han går/springer ju gärna CIA:s ärenden så fort de ropar på ”The Dog”. Hur kommer det sig att hon kallar dig så?

  1. Skrämmande uppgifter! Lika skrämmande är att våra politiker aldrig behöver ställas till ansvar för sina handlingar. Återinför tjänstemannaansvaret och tag bort immunitetsskydd.

 2. När man ser och läser på svt.se om att det här är ”gula västarna” – som skapat kaos i Paris. Folket har tröttnat i Frankrike. Dessutom råder det INGEN tvekan om att när SvT har en sådan subjektivitet i sina reportage till förmån för den politiska korruptionen att VI är underställda ”utländsk” makt. För inte kan det väl vara ”svenska” politiker som vinklar bort fokus från de politiska manipulationerna till att det är de ”gula västarna” fel att det råder kaos i Paris. Tack, SvT för att ni genom er urusla journalistik därmed klargjort för det svenska folket att NI agerar för ”annans räkning” genom att dölja sanningen om vad som faktiskt sker i omvärlden. SvT skall väl gå i bräschen för SANNINGEN! Istället går ni annan makts ärenden!

  1. Att byta fokus från egna oegentligheter är socialdemokraternas paradgren och det ”objektiva och opartiska” SVT följer med.

 3. Tar mig friheten att
  komplettera prognoserna från Pew Research Center – siffran 20,5 % i SvD artikeln
  för 2050 avser begreppet ”Medium migration scenario” och 2, 47 milj. muslimer –
  vid ”High migration scenario” 30,6 % och 4,45 miljoner muslimer – med stor övervikt
  jfr med ex. Frankrike 18,0 %, Tyskland 19,7 % –
  Anm. vid begreppet ”zero migration scenario” skulle antalet lyckligtvis kunna stanna
  vid endast 11,1 % !! — den som lever får se och dela samhället ……
  ..men med hjälp av Global Compact for Migration kommer säkert de högre siffrorna att kunna uppnås! (ironi).

  Här två högaktuella artiklar ang. pågående försök till regeringsbildning.
  Blir detta verklighet måste ”gula västarna” på – så djävulska kommunistiska förslag.

  https://ledarsidorna.se/2019/01/centerpartiet-och-liberalerna-har-redan-kapitulerat-infor-kommunistiska-krav/
  http://www.friatider.se/l-fvens-nya-lag-ge-utvisade-kriminella-uppeh-llstillst-nd-och-bidrag-ist-llet

  1. Lööf och Björklund rakt in i vänterns famn, konfiskering av privat egendom är nästa hamn hos dessa ”medmänskliga” aktörer.
   Kriminella och återvändare med blodig kniv i bagaget belönas, medan ett sanningens ord på nätet ger böter. Det nya Sverige är fantastiskt!

 4. De franska opinionsmätningar inför andra valomgången pekade på att Macron skulle vinna mot Le Pen med omkring 20 procentenheter. Det slutade med att Macron fick 66,10 % och Le Pen fick 33,90 %! Man tog i så det ”knakade”. Precis som M gjorde i det svenska valet 2006. På Whitetv.se finns sådan uppgifter att valets efterdyningar kommer nog inte upphöra förrän Macron är avsatt. länk för att dra ”egna” slutsatser: http://www.whitetv.se/inget-fritt-medium-i-sverige/1859-valfusk-i-frankrike-till-foerdel-foer-macron.html

  1. Valfusk i Frankrike till fördel för Macron
   2017-05-11 21:30

   Citat från TT:s viktiga länk, som har en oroväckande likhet med fjolårets svenska val.
   ”Nu kommer allt fler anklagelser om massiv valfusk till fördel för Bilderbergaren och Rothschildbankiren Macron till ytan. Fulmedia tiger naturligtvis som vanligt och som väntat.
   4,2 miljoner fransmän har lämnat in ogiltiga röstsedlar i den andra valomgången i Frankrike i söndags. Detta motsvarar 12%, ovanligt mycket. Skälet tycks vara att poströsterna manipulerades. Antingen fick folk två valsedlar för Macron istället för en och en till Le Pen, eller så var de för Le Pen skadade från början, så att de automatiskt är ogiltiga”.

 5. Upplopp brukar väl starta i Frankrike där nationalism ”fortfarande” är stark. Betydlig skillnad mot det utsuddade Sverige. På disclose.tv kan man idag se och läsa hur man gömmer det franska kaoset i media. Man har en befogad rädsla (om man är politiker) att kaoset inte exponeras i andra länder p.g.a. spridning av det franska kaoset! Inte en bild eller reportage i Sverige om vad som pågår i Frankrike! Bara det visar på att media styrs av cabalerna. Nå, svenska politiker var ska NI ta vägen när kaoset kommer hit och det svenska folket VÄNDER sig emot er? Ni har väl inte ens tänkt den tanken. Högmod går före fall. När migranter får det bättre än den inhemska befolkningen inser NI inte politiker att när det förr eller senare kommit till allmän kännedom att så är fallet då är det risk för stora upplopp i Stockholm där starten för den årliga återkommande ”politikerjakten” fått sin början. Stoppas inte de 500.000 som NI, inte VI, tänkt ta emot då bör man nog räkna med som politiker att det kommer få KONSEKVENSER, för er! Det har NI väl heller inte ens tänkt på. Ni har inte ett smack i huvudet för det är ju bara att titta på vad ni sysslat med sedan valet och ni är redan utarbetade! Vad tror ni det svenska folket är? Glada eller FÖRBANNADE över er politiker? Vad tycker NI själva, era utarbetade politiker?

  1. Tystnad råder, när Gula Västarna får allt fler anhängare. Bensinprotest fick en liten rad i MSM, men när vreden riktas mot deras Rotschildspresident då blir det tyst. I stället får protester i Ungern mot regeringen stor uppmärksamhet, både i statsmedia och SVT. Där finns ingen hejd på applåderna, vilket gör mig mycket misstänksam mot upprorets anstiftare.

Kommentarer är stängda.