Ett hoppfullt tal i slutet på året!

Detta tal ger hopp, det kommer från Nyheter i Dag, där
johannes.nilsson@nyheteridag.se återger skarpa ord från Egyptens president om folkvandringen till väst. Här ligger SD:s talskrivare i lä. Läs och njut.

”SHARM EL-SHEIKH Om ni flyttar till väst måste ni foga er fullständigt i deras lagar, seder och kultur, sade Egyptens president Abd al-Fattah al-Sisi som svar på en fråga om att länderna i väst stängde sina gränser för migranter från tredje världen. 

Under en utfrågning vid World Youth Forum som hölls i turistorten Sharm el-Sheikh i Egypten fick Egyptens president Abd al-Fattah al-Sisi en fråga om länder i väst som förhindrade invandring från tredje världen.

Den egyptiske presidenten skrädde inte orden i sitt svar.

– Istället för att fråga varför länder stänger sina portar för oss, borde ni fråga er själva varför Afghanistans folk inte tar bättre hand om sitt eget land. Varför har de dödat varandra i över 40 år? Detta händer även i andra länder: i Pakistan, i Egypten, i Syrien, i Irak, i Jemen och i Somalia, sade al-Sisi.

– Vi slåss mot varandra i våra egna länder, och så förväntar vi oss att länder som arbetar dag och natt för att uppnå framsteg, för att skydda sitt folk och för att upprätthålla en viss levnadsstandard, vi kräver att de ska släppa in oss så att vi kan ta del av deras framgång, efter att vi har stridit inbördes i våra egna länder.

Läs även: Debatt om FN:s migrationspakt stoppad: ”Mycket beklagligt”

– Är ni upprörda över att ledarna i Tyskland, England, Italien eller andra europeiska länder stänger sina gränser för att skydda framsteg de uppnått efter många år? Förväntar ni er att de ska öppna dem så att vi kan åka dit, kräva att vi ska få behålla vår kultur, som kan vara väldigt annorlunda mot arbetsmoralen i dessa länder?

– Ni kräver att få åka dit med er egen kultur, som ni inte anser förhandlingsbar. Ni säger ”så här är vi och ni måste acceptera oss på grund av mänskliga rättigheter”. Nej.

– Om ni kommer till ett annat land som gäst ska ni fullständigt foga er i deras lagar, seder, traditioner och kultur. Ni måste foga er totalt. Om ni inte är villiga att göra det – åk inte dit. Förvänta er inte att de ska öppna dörren för er så att ni kan åka dit och skapa problem.”

Källa: https://nyheteridag.se/egyptens-president-forvanta-er-inte-att-de-ska-oppna-dorren-for-er-sa-att-ni-kan-aka-dit-och-skapa-problem/

Hopp behöver vi när vi läser om hur svenska kvinnor och flickor är under attack. http://projektsanning.ronnquist.com/2018/12/28/notera-att-vi-kvinnor-och-barn-ar-under-attack/

http://affarsnyttnorr.se/misshandel-av-tva-unga-tjejer-stromsund-vacker-avsky/
P

Polisen anger ”krigstillstånd” i invandrartäta städer, kvinnor våldtas, blir överfallna, pensionärer blir rånade, men bestialiska mördare, dvs. återvändare behandlas med bomullsvantar, som hotar landets befolkning med terrorangrepp, då har partiledarna jullov och putsar på sitt medmänskliga varumärke, som skall glänsa i Bryssel och i FN:skrapan.

Tur att jag inte har fallenhet för galenskap, den egenskapen har våra politiska företrädare blivit rikligt berikade med, men de har dolt den mycket skickligt under den humanitära stormaktens täcke.

4 tankar kring ”Ett hoppfullt tal i slutet på året!

 1. På Whitetv.se kan man läsa ”Detta är en stor skandal. Sverige har enbart en övergångsregering då den sverigefientliga Löfven-regimen blivit bortröstat i Riksdagen strax före Riksmötets öppnande den 25 september 2018. Efter det får regeringen enbart fatta routine-beslut, men inget viktigt som är grundläggande förändringar.

  Fördelen med denna förakt för demokratin är att Sveriges underskrift kommer då vara ogiltig enligt folkrätten”.
  Detta påpekar Henning Witte, advokat bl.a. för de som drabbades av Estoniakatastrofen.
  Utifrån detta vill väl det svenska folket veta om underskriften strider mot Sverige och dess folkrätt eller på vilket sätt och genom vilket stöd har det gett er politiker lagligt stöd att genomföra underskriften?
  Om inte Tjänstemannaansvaret försvinner men OMEDELBAR verkan då kommer det inte att finnas någonting som kommer stoppa våra ”fjärrstyrda politiker” till att haverera Sverige för all framtid.
  Journalister, varför får ”vi” veta så lite om det politiska skumrasket?
  Är ni köpta, allihopa?
  Ni står för något som mer än halva befolkningen tar avstånd ifrån vilket visar på den ”ensidiga” propagandan som vi i Sverige varit utsatta för under en lång tid och som hela tiden bara växer och växer.
  Nå, har den svenska ”övergångsregering” lagligt stöd enligt den svenska folkrätten att genomföra denna underskrift och att den dessutom behandlas som giltig? Politiker: När ska VI få något som helst svar från er?

  1. Hoppas att några icke manipulerade advokater kan ta sig an den olagliga underskriften i Marrakesh, vars förverkligande kommer att förvandla landet till en diktaturstat, från dagens ”demokratur” skendemokrati från en klok Wilhelm Moberg. Vi väljare är bara ngt onödigt ont, som skall köras över med allehanda konster och knep. Där EU och FN är de stora producenterna med våra politiker som tjänstvilliga leverantörer.

 2. Detta tal borde återges av PK-media, exv SVT Nyheter.
  Om det skulle ske, så äter jag upp min ena sko (som är gjord av marzipan).

  1. Vi får snart se om Annie Lööf börjar knapra på sin ena sko, som hon tidigare har lovat göra om hon skulle samregera med Stefan Löfven. Kanske hon menade en sko av marzipan?

Kommentarer är stängda.