Fler poliser löser inte utmaningarna, bara asylstopp och repatiering.

En vän förmedlade detta kloka konstaterande:

 ”Eftersom våldet har ökat i Sverige behöver vi fler poliser.
Eftersom ohälsan i Sverige har ökat behöver vi fler sjukhus.
Ungefär så fungerar logiken om fler poliser, i tron att det kommer att stävja våldet markant.
Att angripa grundproblemet anses dock vara rasistiskt.
 Faktum är att den allra största gruppen, som utövar gängvåld i Sverige, inte tillhör den gruppen människor som kom med den stora invandrarvågen 2015.
Det är snarare personer som har befunnit sig i Sverige under en mycket längre tid. Vissa är även födda här. Väl så illa. Men det blir värre.
När våldspersoner från 2015 års invandrargrupper om några år kommer att sälla sig till dagens våldsgrupperingar, kommer den nivå, vi nu har, att te sig ganska så låg. Men det blir värre. Eftersom prognosen under den kommande mandatperioden är 500 000 invandrare, behöver man kanske inte ens beskriva hur framtiden i Sverige kommer att se ut. Fast får vi bara fler poliser så löser det sig nog, kanske.”
……………………………………………………………………………………………

 Nyligen presenterade BRÅ den Nationella trygghetsundersökningen, som konstaterade det väljarna redan vet, med undantag av politiker inom 7-klövern, att otryggheten har ökat, liksom sexbrotten.

På bara två år, från 2015 till 2017 har en dubblering skett för kvinnor som utsatts för sexbrott. Men tittar man på åldersgruppen kvinnor ml. 16-24 år så är ökningen mycket högre, från 7,1 % under 2015 till 34,4 % 2017. Snart är vi bäst i klassen med våldtäkter i hela världen.

Dan Eliassons armband tycks inte ha haft någon magisk effekt. Om sexuella trakasserier inkl. våldtäktsbrott skulle minska, då skulle alla kvinnor, som riskerar att bli överfallna utomhus ha en polis bredvid sin sida. Kanske utegångsförbud vore att rekommendera och då tänker jag främst på förövarna.

Alla vet via kartläggningar att det är utomeuropiska män, speciellt från Afghanistan som utgör majoriteten av förövarna, men i svensk press finns bara kulturprofilen, Timell, Virtanen och deras svenska bröder. Kulturkvinnornas blick räcker inte fram till vanliga kvinnor och absolut inte till förortens. De lägger krutet på händelser som ägt rum för 10-20 år sedan och jag kan inte frigöra mig från tanken att de är långsinta och förbannade för att det framträdande dekolltaget inte fick önskad utdelning. Så, nu djävlar tar vi hämnd på de skitstövlar som bara såg vår potential i sängen….

Muhammed, Ali, Amir …. fortsätter obekymrat sina  kulturella lekar, medan deras offer knäcks för livet. Att detta är Annie Lööfs och vänsterns medmänsklighet kan inte nog många gånger upprepas.

Detta är bara en liten fläkt mot vad FN:s migrationspakt kommer att innebära, när horder av unga hormonstinna män väller in och har rätt till ett ”välvilligt mottagande.” Illegal och asylskäl är nu ord som suddas bort i tidigare konventioner. Alla som vill får komma till västs försörjning under vänsterns ledstjärna ”allt åt alla”.
Junker hojtar redan om att länder som inte skriver på är dumma populister, men man vet ju aldrig när han är nykter?
Närhetsterapin från vänsterns, medelålders batikdamer lär nog få ett snabbt slut, då gossarnas uppmärksamhet direkt kan tillfalla en ung kvinna utomhus. Så nu har Brå fått ett tilläggsuppdrag att titta mer på bakomliggande faktorer till ökningen, för de har ingen aning.
Stor är risken att de endast letar efter nyckeln under det korrekta ljuset.

 

 

 

 

6 tankar kring ”Fler poliser löser inte utmaningarna, bara asylstopp och repatiering.

 1. Kent Ekeroth. Var SD bästa riksdagsledamot. Paula Bieler ? Vad vill hon? Kom mycket snabbt in på listan som nr.5 vem lobbade in henne?

 2. Här en förklaring till varför GCM -pakten inte kommit i ljuset tidigare utan redan 2016 med New York-deklarationen och FN-mötet i juli 2018 – då FN medlemmarna godkände hela GCM -skrivningarna för att nu om två veckor i Marocko rösta (typ consensus) om denna den senaste skrivbordskonstruktion från FN .
  Vad gör/-har gjort journalisterna ? – två år och först nu kommer det upp i offentligheten… mörkläggning ….

  Ett utdrag från UD;
  ”Regeringen informerade riksdagen (utrikes- och socialförsäkringsutskotten) om migrationsramverket i mars 2018. Därtill har ett flertal möten med aktörer från civilsamhället, privata sektorn och myndigheter ägt rum i syfte att informera om förhandlingarna samt inhämta synpunkter på prioriteringar för migrationsramverket från deltagande aktörer.”
  (tack meritwager.nu)

 3. Nu har S.Löven motvilligt tvingas göra uttalande om den kommande FN-pakten GCM.
  Känns dystert att nu behöva lyssna på Stefan L.

  SD kunde tydligen tagit kommadot i protestfrågan mot GCM (se länk nedan)

  http://www.friatider.se/l-fven-kan-bli-statsminister-igen-andra-f-ruts-ttningar

  http://www.friatider.se/klart-sverige-skriver-p-fns-migrationsavtal-p-st-r-det-kommer-leda-till-ekonomisk-och-social

  https://samnytt.se/sd-hade-kunnat-ta-initiativet-om-fns-migrationsavtal/

  http://katerinamagasin.se/oppositionen-kan-stoppa-sveriges-undertecknande-av-fns-migrationsramverk/

  Asylstopp och repatriering ett måste !

  1. Kent Ekeroth hade behövt vara kvar, förstår inte vad Paula Bieler har för nyttiga egenskaper för Åkessons inre krets?

  1. Stort Tack för länkarna, jag skall lyfta upp detta i ett eget inlägg och är tacksam för all spridning från läsare.

Kommentarer är stängda.