Skandal eller Fake News? Beslagtagna bostäder och konfiskering av mark

Precis när jag hämtat mig från signaturen TT:s avslöjande om valfusk i hans kommentar den 15/11 efter inlägget om Kristerssons bortröstning, så skickade min vän fd bloggerskan denna länk.
Den 14 NOVEMBER, skrev Katarina Janouch på sin blogg följande:
”Först tänkte jag att jag skulle låta bli att skriva om detta. Kanske var det fejk? Kanske tänkte faktiskt inte Miljöpartiets Maria Ferm stå på sig med en sådan här namninsamling, för att hon själva insåg att det var tokigt. Fyra personer hann skriva på uppropet, innan det togs bort från nätet. Men sedan bestämde jag mig för att lyfta frågan ändå, trots att namninsamlingen nu har avlägsnats.
Anledningen är att den visar skrämmande tankegångar som uppenbart häckar inuti ett riksdagsparti, ett parti som dessutom har makt i Stockholm och i flera andra kommuner i landet. I Stockholm styr Miljöpartiet tillsammans med Moderaterna och det finns risk för att den här typen av idéer därmed kan få praktiska konsekvenser. I synnerhet som det också finns lagförslag om att få beslagta privatpersoners mark utan ersättning lagts fram av regeringen.”
Om detta är sant så anser jag att miljöpartisterna i regeringen hellre borde sitta inspärrade på Kumla, än att delta i regeringen och riksdagens arbete. Börja med att sparka ut deras flyktingpolitiska taleskvinna Maria Ferm.
– Kanske var hon full av maskrosvin, som fick henne att starta detta upprop på nätet för att skyffla ut hyresgäster och bostadsägare från sina lägenheter, för att sedan dela ut dem till bättre behövande, dvs. barnrika nyanlända?
– Kanske tänkte hon på återvinningens välsignelse, att de tomma demonstrationstälten i Solna, kunde fyllas av utsparkade hyresgäster?
 Men detta upprop togs snabbt bort från nätet, det kanske tom var för magstarkt för Annie Lööf:s sakpolitiska sonderingar.
Men om Stefan Löfvens lagförslag för att öka bostadsbyggandet råder ingen tvekan.
Ett hinder är att tillräckligt med mark inte finns för byggande, nära städer. Där nyanlända helst vill bo och när pengar saknas för kommunikationer, så kapas parker, små naturområden i och runt våra städer, med benäget bistånd från  miljöräddande Lövins och Fridolins vänner.  Men när FN:s Globala migrationsavtal får full genomslagskraft då måste även landsbygdens mark tillvaratas för byggande av bostäder till anhöriga och nya horder av välfärdsmigranter, som FN anser skall behandlas välvilligt.
 Denna utveckling gör utredaren, Nooshi Dadgostar från VPK, euforisk det är bara att upphäva äganderätten!
Äntligen får vi nytta av vårt partiprogram, tänker en nöjd  Sjöstedt.

 ”Om lagförslaget går igenom ska staten kunna ta din mark utan att betala dig en enda krona. Lagförslaget innebär nämligen att tidigare exproprieringsvillkor, att fastighetsägare kompenseras med 125 procent av marknadsvärdet, upphör,” förtydligar Katerina .

Johan Westerholm skriver på ledarsidorna.se att ”…..Mikael Dambergs Näringsdepartement har, genom Peter Eriksson (MP), gått vidare med ett lagförslag som överger Europakonventionen och strider även mot egendomsskyddet i regeringsformen…..”
Nu förstår jag ingenting har Löfven tröttnat på att vara bäst i EU klassen eller har han fått nya råd, när han bevistade Kennedy klanens bröllopsfest i somras?
Lästips i helgen!
Planerna för Sveriges undergång.
Ingrid Björkman skriver om Annie Lööfs dolda agenda
-https://morklaggning.wordpress.com/2018/11/15/vad-har-annie-loof-i-kikarn/#more-18158
Så här har landsförräderiet planerats:
-http://www.pr-publishing.com/1234/planerna-for-sveriges-undergang.pdf

 

6 tankar kring ”Skandal eller Fake News? Beslagtagna bostäder och konfiskering av mark

 1. Är det inte vice statsministerposten som NU blivit huvudmålet för Annie Lööf och hennes ”överordnades” fortsatta planering? I maktens boning gäller inga logiska lagar men om inte C stödjer S då har de också tappat det första och enda steget till att senare kunna ta över Statsministerposten. Alternativet Extra Val har väl de 7 klargjort att det vill man inte ha! Kan det ha och göra med att politikerna manipulering av röstsiffrorna då skulle komma i dager? Det hela slutar väl med att det är Annie som är Bilderberggruppens ”ulv i fårakläder” som försöker undvika Extra Val in i det sista. Det verkar som om att de måste få ihop en regering till varje pris, allt för att undvika Extra Val! Känns det inte som så? Borde man inte ha gjort det för länge sedan?

 2. O.T.
  Trilaterala Kommissionen är en global privat elitorganisation med syftet att bakom kulisserna påverka och därmed styra de beslut som regeringar tar.
  Anni Lööf är medlem där. Hur tänker talmannen? Eller är han också en Reinfeldts protegé .
  Är hela apspelet ett välregisserat skådespel för att få Rödtoppen som statsminister?
  Många har ju gissat på det.

 3. Är anledningen till detta eventuella lagförslag, om att få beslagta privatpersoners mark utan ersättning lagts fram av regeringen, att det är det svenska folket som ska bekosta de kommande 500.000 immigranternas (95 % är män!) behov av boende genom att konfiskera privat ägande av mark som om inte skattemedlen räcker till! Naturligtvis är sannolikheten stor att detta kommer att förverkligas. De 500.000 som ska komma inom 3 år måste ju försörjas och ha ett boende samtidigt som 1 MILJON svenskar står i bostadskö. En svensk har inte råd med de nya lägenheternas hyror men immigranterna behöver inte tänka på sådant. Det är bara att flytta in oavsett kostnaderna. Kanske är vi på väg att nå den punkten gällande konfiskering men p.g.a. att vi har en övergångsregering är tvungen att avvakta tills dess att en regering etablerats. Efter det blir det väl bråttom med att konfiskera.

  1. Nu börjar det brännas för medelklassen, när mångkulturen närmar sig deras livsbetingelser. Patrik Engellau skrev klarsynt i dag om varför SD måste svartmålas, blir de större så ryker mångas försörjning. Problemet är dock att innan detta sker, så har SD:s anpassning till 7-klöverns agenda gjort att ingen större förändring sker. Partiledningen har ju sparkat ut de skarpaste hjärnorna och in med ja-säjarna.
   https://detgodasamhallet.com/2018/11/17/det-kan-finnas-skal-att-radas-sverigedemokraterna/#more-13977
   ”………Hotet från sverigedemokraterna handlar, tror jag därför, om livet självt. Många är rädda för att sverigedemokraterna skulle utgöra en fara för deras försörjning och livsstil om partiet fick inflytande……”

 4. Politikerna har börjat med strandskydd och skyddsvärda skogar. De lägger man beslag på utan ersättning.
  Det tillämpas främst i gleskommuner men inte kring storstäder. Där kan man bygga nära vatten.

  1. Tänk om de kunde skydda sin befolkning med samma iver, men vi saknar skyddsvärde, bortsett från valdagen.

Kommentarer är stängda.