Hur tänker bortröstade Kristersson? Ser han inte skillnad på liv och död?

Efter att ha blivit nedröstad av sina allianskollegor (med undantag av KD) och vänstern, så klämmer han ur sig att han inte vill dödförklara Alliansen!
Märker han inte att den är död?
Dödsryckningarna började när Soros rödhåriga beundrarinna i sin medmänsklighet röstade för att fler potentiella våldtäktsmän skulle få stanna via en hokus pokus tillverkad gymnasielag.
Nu kråmar hon sig och bedyrar att denne nationaltorped är en stark och modig person, som gjort mycket gott…. och hintar om att nu rösta fram Löfven i fyra år till, tro på det, den som vill.
MUF frågar med all rätt ”Hur många högerskor kan Du äta Annie? Demonstranterna på Mynttorget i Stockholm konstaterar vidare att man aldrig skall lita på en folkpartist, för i Björklunds Sverige bestämmer Löfven. Statsministern firar nog med champagne i kväll för att Alliansens splittring har orsakat dess död, med röst siffrorna 195 mot Kristerssons kandidatur som statsminister.
Björklund jämrar sig för att ha blivit utsatt för ”en formidabel hets- hatkampanj av högerns extrema svans. För säkerhets skull har han den rosa offerkoftan runt axlarna.
Men vad ska man säga om Kristersson, som inte kan skilja på liv och död?
Jag kommer direkt att tänka på ”Uppdrag Granskning” i går kväll, om sjuksköterskan som fick legitimation efter att ha varit hönsskötare i hemlandet. Han var i sällskap med 26 andra som hade mutat Rumäniens rektor/lärare att fylla i närvarolistan, trots att de var i Sverige och tjändade kosing upp till 300.000 om året.
Om detta är toppen på ett isberg vet ingen, men med Ylva Johanssons dimridåer om att invandrare räddar den svenska sjukvården, så är det mycket troligt. Socialstyrelsen är som en miljöpartist när det handlar om åldersbestämning; Vi måste lita på det de säjer….. eller i dessa fall, på betyg utan täckning.
Lögnen om invandrares lönsamhet måste räddas till vilket pris som helst, allt fler patienter, som t.ex Olle Ljungbecks fru får betala priset för denna lögn, som kan kosta dem livet.
Denna Sverigelegitimerade vårdgivare kanske heller inte ser skillnad på liv och död?
Denna bluff finns att se på SVT Play.
Med tanke på Kristerssons meritlista, som signaturen ”TT” förmedlade, den 8 nov efter inlägget ”Muhammeds pedofili får inte nämnas, för då kan hans vänner hämnas!”
Så kanske Kristersson kan vara samma bluff som partiledare och ev. statsminister som Petru/Alex sjuksköterskan och också behöva uppmärksammas av ”Uppdrag Granskning”?
För er som inte har läst Ulf Kristerssons meritlista som sammanställts av Åke Sörbom. Ref. lisa finns i kommentaren till alla händelser, uttalanden som Kristersson inte talar om.
 1. Under sin tid som socialborgarråd i Stockholm sålde Kristersson ut förskolor och assistansbolag till ett värde av 81 miljoner kronor – för 3,4 miljoner kronor. På bara tre år gjordes vinster på 65 miljoner i dessa verksamheter. Till exempel såldes Kulturkrabatens förskolor i Årsta för 635.000 kronor och redan året efter hade den nya förskolechefen tagit ut 9 miljoner i vinst och köpt en gård för bolagets pengar för 2 miljoner. Vantörs Hemtjänst såldes för 69.500 kronor och redan efter nio månader gjorde man vinst på 5,4 miljoner. Utförsäljningarna har i flera instanser, bland annat av regeringens egna utredare, dömts ut som olagliga men Kristersson och Moderaterna har avfärdat och stridit för att allt har gått rätt till.
 2. Som socialborgarråd så bodde Kristersson i en fin lägenhet i central Stockholm. Enda problemet är att lägenheten tillhörde föreningen Ersta Diakonisällskap och var avsedd för svårt sjuka och hemlösa. Stockholm stad köpte tjänster av föreningen för flera miljoner och en förundersökning om mutbrott inleddes men lades snabbt ner.
 3. 2005 uppdagades en stor barnhandelshärva där barn i Kina kidnappades och såldes för adoption till USA och Europa. Kristersson var vid tiden ordförande för Adoptionscentrum och valde att mörka skandalen, trots att flera av de adoptioner som gått genom Adoptionscentrum skett genom aktuella skandalbarnhem i Kina.
 4. Under sin tid som socialförsäkringsminister bosatte sig Kristersson med sin fru i en attraktiv lägenhet i Stockholm. Lägenheten införskaffades utanför bostadskön, genom kontakter med bostadskapitalisten Stefan Ränk, VD för bolaget Einar Mattsson. Kristersson hade lämpligt nog tidigare sålt ut 1200 allmännyttiga lägenheter till bolaget för 6.600 kronor kvadratmetern. Kristersson fick dock bo kvar trots att han och hustrun bodde på andra adresser – ett regelbrott som hyresgäster i vanliga fall blir vräkta för.
 5. Under större delen av 2001 anlitade Kristersson svart städhjälp och betalade en lön på 70-80 kronor i timmen.
 6. Under 2015-2016 åkte Kristersson 668 taxiresor för skattebetalarnas pengar. Notan blev 113.000 kronor. Detta trots att alla riksdagsledamöter tilldelas ett gratis SL-kort och ska enligt lag åka kollektivt. När TV4 konfronterade Kristersson sa han att det var jobbigt att åka kollektivt eftersom han ofta har bagage med sig.
 7. Under 2007, när Kristersson var socialborgarråd så åkte han och hans fru till Kina var trejde månad för 128.000 kronor. Självklart skattefinansierat. Kristersson påpekade att han var där för att föra samtal om mänskliga rättigheter och demokrati medan kritiker menar att i själva verket följde han med sin fru som för Swedish China Tradecouncils räkning sålde marknadsinformation.
 8. När Kristersson valdes in i riksdagen i början av 90-talet sa han att hans mål var att ”bekämpa och avveckla välfärdsstaten.” I boken ”Non-working generation” 1994 jämför han det svenska välfärdssamhället och fackets inflytande med apartheidsystemet i Sydafrika.
 9. 2013, under sin tid som socialförsäkringsminister, sa Kristersson att den som är anställd ska själv ansvara för att vara i form och kunna jobba längre. 2001 så uttalade han sig om att psykiskt sjuka borde gå till jobbet istället för att ligga sysslolösa hemma. I boken ”non-working generation” skriver han även att 40-talister är lata och skor sig själva och lämnar notan till de som kommer efter.
 10. När den borgerliga regeringen föreslog att pensionsåldern skulle höjas så motiverade Kristersson detta med att ”man har ett ansvar att hålla sig i fysisk trim. I vissa jobb ingår det som en del av jobbet att hålla sig i trim. Andra tvingas fysiskt tänka på det, hur ska jag hålla mig i fysisk form? Ulf Kristersson har gjort politisk karriär genom att köra över och sko sig på sjuka, hemlösa, bidragstagare och till och med oskyldiga utsatta barn. Ulf Kristersson kommer aldrig vara min statsminister.”
Tyvärr tror jag att denna meritlista inte är speciell unik vid granskning av den politiska eliten.
En Svensson, som trampar i klaveret är inte lika slipad och girig, som dessa broilers. De har sällan haft ett vanligt arbete eller studerat fram till en komplett examen. De är fostrade i ungdomsförbundens ”rövslickeri” och lär sig tidigt att folket kan köras över och att sanningen är mycket tänjbar.

13 tankar kring ”Hur tänker bortröstade Kristersson? Ser han inte skillnad på liv och död?

 1. Med tanke på M:s usla val av Ulf Kristersson som partiledare utifrån hans meritlista anser jag att Politikerna är utsatta för Mind Controll, hypnos etc. i syfte att GÅ utomståendes ärenden vars mål är att utarma oss. Bubblan är på väg att spricka, eller hur Politiker? Hur kan man visa sig i det offentliga efter ha blivit så pass ”avklädd” att både det svenska folket som hela Riksdagen skrattar åt en samtidigt som man skakar på huvudet. M kunde lika gärna tagit ”lokalvårdaren” som Partiledare. Denne kanske hade gjort ett bättre jobb med att rensa ut de korrupta inom M. Föresten ALLA partier skulle ha en sin egen ”städa bort politiker”. Hur kan man som M ledare komma tillbaka till Riksdagen som inget har hänt! Vi ”vanliga” hade ju skämts så fruktansvärt att vi skulle gömma oss, åka utomlands, säga upp oss o.s.v. men inte Ulf Kristersson inte. Antingen har han flera skruvar lösa eller så får han 10 tals miljoner för sitt skit jobb eller så är han under Mind Controll. Vad säger CIA experten Carl Bildt om dessa teser. Politiker: I vilken utsträckning kontrollerar utländsk makt Sverige? Är den total!

 2. Oj, gediget arbete TT.

  Beträffande FN;s GCM – pakt – I Bundestag i Berlin diskuterades detta – se och hör
  AfD´s tunge man Dr.Gausland framföra sin och AfD´s inställning – notera var hans anhängare sitter samlade upp till höger , de applåderar kraftigt gång på gång – tänk om vi kunde få uppleva något liknande -” migrationspakt icke bindande – förbindande”
  (eller oförpliktigande – förpliktigande)

  http://snaphanen.dk/2018/11/15/migrationspagt-uforpligtende-forpligtelse/

  Anm. snaphanen i framkant.

  1. Det gedigna arbetet är det Åke Sörbom och BY BAKOMNYHETERNA on 29 OKTOBER, 2018 är de som ska ha kredit för jobbet. Jag bara kopierade samman dessa två och vidarebefordrade dessa till Riksdagsfolket. Rätt ska vara rätt.

 3. Kristersson ja vad ska han ställa upp med egentligen? Och nu vill allas vår Jimmie Åkesson gå i opposition med M och KD. Jag ger snart upp och börjar packa flyttlasset hem till Danmark. Där man får vara normal och människa. Där man vågar prata öppet med varandra, inget käbbel under bordet. Jag vill fortfarande dock hoppas att SD/KD/M-oppositionen blir kortvarig och att dom mosar röd/grön/blåas budget(ar). Annie Lööf och Jan Björklund vill jag sätta på Folketingspraktik hos Venstre och De konservativ för att lära sig prata med alla, riva barriärer så att säga. Føj for saten hvor er de bar’ åndsvag de det svensk jævlane….. Pøj Pøj for en borgerlig regering på hinsidan! 🙂

   1. Det er i orden, I vil godt se jeres regering blive skiftet ud fremover og I vil kunne se en tilsvarende udvikling lige som i DK. Det er jeg sådan set overbevist om. Og de udlændinge der misbruger jeres samfund vil blive smidt ud af Sverige.

    1. Men hur skall de invandrare som missbrukar vårt samhälle kunna kastas ut, när majoriteten väljare vägrar se hur välfärden eroderas?

     1. SD kommer successivt med på banan. Man talar redan om en dansk utveckling. Att inte bidra till välfärden, begå grova brott, dränera bidragssystemet lär inte hålla hur länge som helst. Den sortens slödder har inget i våra demokratier att göra.
      SD 2022

 4. I måndags kväll fick Talmannen, KU, Justitieutskottet med flera förutom Åke Sörboms text även nedanstående. Tanken var att förmedla att M valde fel person som Partiledare. Förmodligen går det att statistiskt att säkerställa att valet 2006 och det senaste VAR MANIPULERADE. Man har tidigare manipulerat och använt sig av Sören Holmberg, professor i statistik, som Valens Grindvakt. Sören insåg detta säkert redan 2006 och valde ”tystnaden” före sanningen. Till Sören Holmberg vill jag säga om du vill återupprätta din heder, Varför gör du inte det då med att säga sanningen?

  Läckta uppgifter om förmodat valfusk
  BY BAKOMNYHETERNA on 29 OKTOBER, 2018 • ( 3 )

  Detta brev kom till mig i går kväll 2018-10-29 av en ”känd” person. I detta skede vill
  personen dock förbli anonym. Lägger även ut originallänkar då det visat sig att de
  förkortade inte alltid fungerar. Sprid detta i dina medier också!

  2018-10-10

  Ur ett brev från en svensk medborgare till professor i statsvetenskap Sören Holmberg.

  Fem dagar före valet presenterades opinionsmätningen från IPSOS som avvek från de övriga, med bl.a. ett väljarstöd för Sverigedemokraterna som enligt dem själv i media var långt över vad slumpen skulle ge https://tinyurl.com/fuskarde.

  (Fungerar inte länken finns artikeln här: https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/valmatningarna-darfor-skiljer-de-sig-sa-mycket-at/, YH anm.)

  Detta resultat var också precis det som skulle behövas för att behålla Miljöpartiet i Riksdagen som enligt övriga väljarundersökningar bara fick 3 %, och sammantaget exakt det resultat som skulle få bort Allianspartiernas majoritet över de rödgröna som de enligt de andra undersökningarna hade fått, och exakt det resultat som skulle möjliggöra för en S+Mp+C-regering i majoritet över övriga Allianspartier, också det omöjligt med övriga väljarundersökningarnas resultat. https://tinyurl.com/valbarometer

  (Här ligger originalet: https://www.metro.se/artikel/yougov-sista-m%C3%A4tningen-inf%C3%B6r-valet-s%C3%A5-ligger-partierna-till, YH anm.)

  Enligt mina efterforskningar är IPSOS ett stort internationellt företag (2,6 miljarder dollar i omsättning 2017) och del av samma finansiella maktelit som bjöd in Stefan Löfvén och Annie Lööf, som de enda partiledarna från Sverige, till deras Bilderbergerkonferens i USA åren 2013 resp. 2017. Den finansiella eliten, med en kärna på ca 8 rika familjer, utövar global kontroll av alla samhällssektorer genom olika stiftelser såsom AMA (American Medical Association), Foreign Commission och IBS (International Bank of Settlement) för att nämna ett fåtal. IPSOS är ansvarigt för stiftelsen Foundation for Political Innovation och dess chefer är medlemmar i Bilderbergergruppen. 1)

  Under 2018 har media flera gånger kablat ut att underrättelsetjänsten misstänker att främmande makt kan komma att påverka det svenska valresultatet. Är det månne just det som skedde genom ett gigantiskt valfusk där förövaren var den internationella finansiella makteliten? Ett sådant valfusk kan ha ägt rum genom följande scenario, och detta är i sig menar jag skäl nog för att ordentligt och transparent utreda eventuellt valfusk, så att alla sådana misstankar kan avfärdas.

  Först flirten till Stefan Löfvén och Annie Lööf som i sig fick dem att stifta närmare bekantskap med varandra genom att resa tillsammans till USA?
  https://tinyurl.com/statsminister(Här ligger originalet: https://www.vn.se/article/ser-loof-som-en-potentiell-maktspelare/ YH anm)
  Sedan fem dagar före valet presentationen av en förvanskad opinionsmätning för att därmed få svenska folkets acceptans för ett nytt politiskt landskap som senare bekräftades i ett falskt valresultat.
  Sedan två dagar före valet låta stöld av datorer från en av Länsstyrelserna för att få tillgång till valdatasystemet, kanske rentav den dator på vars hårddisk administratörsinloggningsuppgifterna fanns lagrade, om det nu är så att programmet kräver detta för total inrapporteringsbehörighet av röstsiffror. Varför stjäls datorer och telefoner från just Länsstyrelsen och varför just då av alla dagar på året som det skulle vara som lämpligast för ett planerat valfusk? https://tinyurl.com/inbrottinnanvalet(Här ligger originalet: https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=105&artikel=7039998, YH anm)
  Under de två dygnen fram till valdagen förbereder sig det valfuskande teamet med att fabricera preliminära, falska röstsammanräkningar från valdistrikten, eventuellt också för kommunal- och landstingsvalen.
  På valnatten från kl 20.30 och ca 3 timmar framåt, stänger valfuskarna av val.se för visning. Hela websiten är dock hela tiden fullt åtkomlig och funktionell i inloggat läge för de rapporterande valförrättarna runt om i landet liksom för det valfuskande teamet som allteftersom röstsammanräkningarna kommer in förvanskar dem i enlighet med utstakad plan. Kanske man också iscensätter en riggad hackerattack mot val.se genom ett program som skickar ut hundratusentals sökningar till sidan från olika ip-adresser för att på så sätt skapa ett skenbart skäl för sidans nedstängning. När sidan visas igen någon gång mellan kl 23 och 24 så är valresultatet påtagligt förändrat från före kraschen som visas i denna skärmdump https://tinyurl.com/innankraschen(Här ligger originalet: https://imgur.com/jOqm3zz YH anm)
  och mycket likt det som den avvikande opinionsmätningen presenterade. http://tinyurl.com/hemsidekrasch (Här ligger originalet: https://nyheter24.se/maktkamp24/914154-valmyndighetens-sajt-ligger-nere-oklart-vad-som-hant YH anm)
  På grund av allvaret i denna teoretiska möjlighet av valfusk är begången så måste detta noga och transparent undersökas till dess motsatsen är bevisad, eller hur? Eftersom det är makteliten själv som i så fall ligger bakom fusket så är det oerhört viktigt med en så transparent och oberoende undersökning som det någonsin är möjligt att uppbåda.

  Jag föreslår således att riksdagen genom en tillfällig lag tillsätter en undersökningskommission av en jurist med gott anseende och brottsfri historia, en IT-specialist kunnig på hacking, ett par statsvetare och ett par representanter för den drabbade parten, dvs. Sverigedemokraterna. Sistnämndas deltagande är viktigt eftersom de mer än någon annan part har ett naturligt intresse av att hela sanningen kommer fram. Undersökningskommissionens samtliga medlemmar skall ha åklagares befogenheter, dvs bl a ha rätt att undersöka sekretessbelagd information.

  I kommissionens uppdrag skall ingå att beslagta arbetsmaterial som använts i opinionsmätningen inklusive obegränsad tillgång till alla dokument, e-post och telefonmeddelanden inom IPSOS utan tidsbegränsning bakåt och att kontakta och tillfråga samtliga personer som ingick i opinionsundersökningen under svarsplikt vad de svarande i undersökningen, och jämföra resultatet med IPSOS officiella resultat. Vidare skall de ta del av polisutredningen kring inbrottet i Blekinge Länsstyrelses lokaler och sätta sig in i valdatasystemets inloggnings- och redigeringsrutiner, ta del av samtliga 21 Länsstyrelsers underlag vid deras slutliga röstsammanräkning och jämföra detta med det officiella röstresultatet från respektive Länsstyrelse.

  Undersökningskommissionens resultat skall offentliggöras i alla delar, dvs även sådant som normal sekretessbeläggs, pga den oerhörda vikten av att kommissionens arbete och resultat skall få allmänhetens fulla förtroende.

  Se rubrik ”3-3 IPSOS” i följande originaldokument på franska:
  https://tinyurl.com/IPSOS1234(Här ligger originalet: http://www.gauchemip.org/spip.php?article17794
  eller översatt till svenska med Google Translate: https://tinyurl.com/IPSOS123

  (Här ligger originalet: https://translate.google.se/translate?sl=fr&tl=sv&js=y&prev=_t&hl=sv&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.gauchemip.org%2Fspip.php%3Farticle17794&edit-text

  Delar du min oro Sören för att ett sofistikerat valfusk är begånget? Om inte, varför inte? Om du delar min oro, vad tror du i så fall Sören om att gå samman med övriga statsvetare i ett gemensamt upprop i någon av de större svenska dagstidningarna för att få till stånd en sådan här eller liknande undersökningskommission, med artikeln skriven i samma anda som detta brev till dig?

  1. Tack för denna gedigna sammanställning av misstänkta oegentligheter. Jag är nog inte ensam om att tvivla på valresultatet, det är för mycket som inte stämmer. Det var en stark känsla redan på valnatten. Ägarna till institutens valundersökningar har jag tidigare inte tänkt på, men IPSOS koppling till Bilderbergarna säjer en hel del. Jag håller det inte för otroligt att SD:inte fick bli det största partiet i Reinfeldts och Löfvens humanitära stormakt. Det skulle sända för nationsvänliga signaler till övriga västländer. Alltså iscensattes denna bluff genom påverkan utifrån. Men denna påverkan kan enligt politikerna endast komma från Putin själv, allt annat är Fake News i deras globala NWO värld.

Kommentarer är stängda.