Högre volym från korrekta och kännbara straff för alternativen

Det känns ofta som jag bara vevar runt på ett positiv med allt högre volym. Att de aldrig ger sig, tänker jag ideligen. Det är som om inget berör vänstern med dess aktivister och vad värre är att deras skyddande paraply blivit allt större från Rosenbads etablissemang vars förgreningar är starkare än svampars rotsystem, mycelet.

Nu har man märkt att alternativa medier kan ha en skadlig inverkan på detta underjordiska nätverk och då rycker statsministern i sin kära broder Dan Eliasson, som aldrig tvekar i sin förödande verksamhet för medborgarna.

Dan Eliasson har efter att ha slagit sönder polisorganisationen, ägnat sig åt armbandsleveranser, men nu levererar han lägligt en vänsterindränkt rapport ”Smearing Sweden” vars författare Katarina Janouch synade i sömmarna och fann fyra stycken vänstermarinerade skribenter som producerade en ”neutral” rapport (Precis som det brukar vara med produkterna från Rosenbad).

Citat: ”Striden om Sverigebilden går vidare. I en nyutkommen rapport som bekostas av skattebetalare och som presenteras av MSB – där den fd misslyckade polischefen Dan Eliasson i dag styr – hävdas att det största problemet för Sverige är att alternativa medier rapporterar om hur verkligheten faktiskt ser ut, inte det faktum att samhällsproblemen växt sig större. Rapporten är framställd av fyra kända utländska skribenter, varav en, Jonathan Birdwell, i brittiska Guardian uttalat sig om att islamistisk extremism kan vara naturlig och hälsosam. Är detta verkligen rätt personer att uttala sig om Sverige?”

Eliasson har förmodligen fått order från Löfven ”För helsikte, se nu till att tysta alternativa medier, vem vet hur länge till jag kan klamra mig kvar”.
Syftet var att inte bara smutskasta alternativa medier utan utsätta dem för ekonomiska sanktioner, som får dem att tystna. När alternativen slagit ut maktens egna propagandamegafoner, så måste något drastiskt göras.
Google har ju visat framfötterna med att ta bort reklamintäkter för Samnytt. Nyligen visade Googles ledning sina ekonomiska muskler genom att dela ut ett avgångsvederlag på 800 miljoner till en av deras höga chefer, som belöning för hans fallenhet för sexuella trakasserier. Jag misstänker fler skattebelöningar till denna jätte, som med Luleås ekonomiska bidrag till Facebooks grundare Mark Zuckenbergs  serverhallar.
”Smeta, smutskasta, smörja, fläcka” var ordbokens synonymer för ”smearing” och här har makthavarna, Reinfeldt, Löfven med 7-klöverns doaflickor varit extremt framgångsrika med sin flykting- invandring- och migrationspolitik.
Tyvärr lär Ni läsare få vänja Er vid allt högre volym från mitt positiv, som snart kräver hörselkåpor. Orginalet vevas här av en åldrad Löfven med apan Danne bredvid som försöker klappa takten.
Källor

-https://samnytt.se/msbs-rapport-foreslar-ekonomiska-sanktioner-mot-alternativmedier/

-https://newsvoice.se/2018/11/katerina-janouch-kommenterar-den-msb-finansierade-rapporten-smearing-sweden/

-http://katerinamagasin.se/msb-rapport-om-valpaverkan-en-av-skribenterna-ville-skydda-sund-islamistisk-extremism/

-https://digital.di.se/artikel/facebooks-vd-hyllar-lulea

4 tankar kring ”Högre volym från korrekta och kännbara straff för alternativen

  1. Skulle det förvåna någon, ifall SVT får en vink om att lägga upp programverksamheten inför extravalet så folk tror att vi åter ska välja mellan Löfven respektive Kristersson?

    Inför det ordinarie valet ordnade både SVT och TV4, strax innan valdagen, dueller mellan ”de båda alternativen” rött resp. blått. Vilket antagligen var orsaken till att en del väljare, som hade tänkt rösta SD, inordnade sig i mediernas fålla (fälla) istället.

    1. Det som inte nämns, finns inte. Samma fenomen gäller för invandringsrelaterad brottslighet, korrekt signalament skulle förstöra denna förnekelselögn. Orsken till kriminella handlingar är främst kultur, religion och utomeuropeiska traditioner, men vänsterns slåss för socioekonomiska faktorer. Så de får alibi för mer bidrag, dvs. säkra framtida röster.

      1. Varför flyr alla utomeuropeer hit när vi påstås ha så massa rasism här? Precis som varför är Trump en usel president samttidigt som halva Mexicos folk vill till USA för ett bättre liv? PK-ismen är inte märkbart logisk!

Kommentarer är stängda.