Lika inför lagen – ett skämt!

Från min syster:

”Lika inför lagen, nu har regeringen ett förslag om att utvisningshotade flyktingar inte skall straffas om straffet understiger 6 månader i fängelse!! Det var aktuellt som tog upp detta i går, den 20/10, finns också på SAM nytt.
Om förslaget går genom kan misshandel, våld, rån, sextrakasserier, våldtäkt, misshandel bara passera! För de ska ju utvisas!
Härliga tider stundar, nu när den blågröna soppan i Stockholms stad tänker ge illegala medmänskliga bidrag. Månne huvudstaden framöver får ansöka om utjämningsbidrag?
Hur många utvisas?
Hur många kan inte tänkas åka i ett annat namn?
Hur många krånglar sig inte åter som en ny Muhammed?
Inte ett ord om livstids förbud om att återvända!
Inte ett ord om DNA, för detta anses säkert som en kränkning!
Ingen upprättelse till offren, de får offras!
Hur kan detta bara få ske?
Löven har ju varit nere i EU som avsatt minister, med sitt eviga mantra om flyktingar som har svalnat betydligt för Europa, hur kan han få vara där, när han har talmannens förtroende att försöka bilda ny regering?
Jag undrar om han berättade om förslaget om straff frihet för flyktingar? ”

……………………………………………………………………………………………………

Han kanske viskade det i smyg till Merkel och Junker, som nu sjunkit ihop. Tidigare ryggdunkar uteblev, då deras springpojke från Norden ej förstått att Europas folk inte längre är med på båten.
Mitt dagliga mantra, att allt bara blir värre får allt större giltighet. Vänstern med sina liberala vänner ökar nu takten i tillämpningen av sin värdegrund, med lögner, hjärntvätt och hot mot befolkningen.
Tydligen finns det ännu utrymme ner till botten, tills folket fått nog och tar saken i egna händer.
Modellen finns redan hos den politiska adeln som redan bor i eget utanförskap, med securitas vakter utanför porten, medan de är ute och predikar om den mångkulturella berikningen, som de själva flyr ifrån. Här kan vi tala om no go zoner för den plundrande befolkningen, som är portade i deras brödraskap. De har för mycket verklighet i bagaget, som kan solka ner deras förkunnelser.
Förtur har dock de mest inflytelserika profeterna från deras valboskap, där brödraskapet har lång tradition i förföljelse, trakasserrier, tortyr och mord av oliktänkande.

Källor:

https://samnytt.se/regeringen-foreslar-att-utvisningshotade-kan-slippa-fangelsestraff/

https://www.regeringen.se/rattsliga-dokument/proposition/2018/08/prop.-201718284/

6 tankar kring ”Lika inför lagen – ett skämt!

  1. Javisst ja, ni behöver inte bry er om någonting för ingen kan ställa er som JURIDISKT ANSVARIGA för de övergrepp som drabbar hela det svenska samhället. Trots att det är NI som orsakat dem! Inför valet 2006 gjorde Folkpartiet (om man inte fick hjälp av annan makt, CIA, MOSSAD, MI5, MI6 etc.) med uppsåt 77 DATAINTRÅNG hos sossarna. De kom över sossarnas valstrategi m.m. MEN inget åtal här inte! De fick t.o.m delta i valet när de egentligen borde ha uteslutits! ! Man kan rada upp sida efter sida där ni har begått brott utan eftergifter, medan vi ”andra” blir lagförda om vi så bara saknar en ”ringklocka” på cykeln. Hm, undrar varifrån Politikerförakt kommer ifrån? Vad tror NI politiker?

  2. Överklaga och överklaga om man är flykting.
    Svenskar med whiplash förlorar mot försäkringsbolag och får betala bådas rättegångskostnader

  3. På ett sätt kan det ses som en besparing men det rätta är att den som utvisats skall sitta förvar tills utvisningen äger rum.

    1. Egentligen har Du helt rätt, men problemet är ju att de aldrig utvisas, polisen hindras ständigt i sitt arbete med verkställande. ”Elin” hyllas av Reva projekts förstörare och ovanför dessa ”godhetsaktivister” håller politiker sitt skyddande parably.

Kommentarer är stängda.