Kristersson får slänga in handduken

Nu har Annie Lööf och Jan Björklund haft sin uppvisning i avståndstagande från SD, hellre offras Alliansen än att godhetsglorian får sig en knuff.

Så nu går bollen till en nöjd Stefan Löfven, som har ministerposter färdiga att ge dessa 5:te kolonnare.
För riksdagens stöd saknas för en Kristerssons 2 eller 1 partiregering, inte konstig att Ebba Busch är sur.
Steget efter har sett hur Annie Lööf vägrar rädda Alliansen på operationsbordet
och Jan Björklund är säkert sedan tiden i armén en vass knivkastare.
Fortsättning följer och medan denna såpa fortsätter, så kan FN:s avtal om ”Global Compact for Migration”, få vinna terräng.
Margot Wallström spanar nog på Junkers jobb och väntar nog bara på hans fall, när fröjdedrycker gör han ostadig.
Jag ser på EU och FN med en slags kommunism i botten med fascism i toppen.
Så ingen kan väl tvivla på att allt blir värre.

5 tankar kring ”Kristersson får slänga in handduken

  1. Han kan slänga in sitt Pass också. Det är nog många utanför Sverige som skulle vilja ha ett ”enskilt” samtal med denne herres ansvar då han som ansvarig svek de stulna barnen, liksom deras föräldrar. När drar du till Kina, Kristersson? Glöm inte att ta med Handduken när du åker! Ha, ha M vilket skämt.

  2. Jaha, då får vi se om alliansen ”böjer sig” och stödjer S eller om man ”törs” utlysa Nyval/Extra val med tanke på medborgarnas anmälningar om valfusket. Kristersson behövde aldrig slänga in handduken för han var redan körd från start p.g.a. att Han ”svek de stulna barnen” från bl.a. Kina. Kristersson är bara en tillfällig utfyllnad. Lööf-ruskan står än så länge bakom skynket, men vem minns inte hennes Skattefinansierade Partys där hon 2012 fick gå igenom sin hårdaste prövning som partiledare. På ett krismöte med ­partitoppen fick hon stå till svars för festerna på Näringsdepartementet. Efter detta hamnade hon i en medial-malpåse. Allt för att folk ska glömma Party-Häxan tills hon blev ånyo ”inkallad” till den politiska teaterscenen. Det var ju bara 2 år kvar till nästa val och DÅ ville man inte ha en festande partiledare. Det räcker med att vi hade en finansminister som ”visste” hur man festar. Man kan undra hur mycket alla fester kostar? I Örebro satt en vid namn Werme som kommunstyrelsens ordförande. De hade ”representationer” för 47 Miljoner under deras sejour (2006-2010). Det blir 30.000 kr om dagen 7 dagar i veckan under 4 år! I bara Örebro! Våra politiker har roffat åt sig XX antal Miljarder utan att det varken kan utredas eller åtalas p.g.a. av att man gav sig själva Åtalsimmunitet! Ska vi inte behöva folkomrösta om sådana ”Gigantiska förmåner”, då behöver man knappt längre bry sig om varför man sitter i Riksdagen. Varför har vi val överhuvudtaget när minst hälften av politikerna inte har kompetensen att utföra det uppdrag som det svenska folket gett dem. Personligen vill jag ha Nyval, men vi får väl se om den SISTA försöket att bilda en konstellation leder till en ny (skit)regering.

    1. Mycket bra med påminnelse om partyhäxan, när hon var näringsminister i Alliansen, men glada dagar blir det nog också hos Löäfven, han har ju varit hos Kennedy klanen som vet hur party går till. Var det inte en Marjasin som klippte kvitton för glatta livet som landshöcding i Örebro? När det gäller egen vinning då flödar fanatsin, inte konstiogt att de tar igen sig i riksdagsbänken eller i fullmäktige.

  3. Ministerposter vikta för överlöparna…

    – Aha, så det var detta, som var den Lööfska planen…

  4. Allt talar sitt tydliga språk C och L är inte till för svenskarna. Deras kraftiga avstånd för SD ett nationalistiskt parti. Nej tacka vet jag NWO , FN och EU. Är deras melodi ingen behöver tveka och fundera. Från klarhet till klarhet. 10 december måste skrivas under till FN.

Kommentarer är stängda.