Stefan Löfven; ”Vad fan håller ni på med”, ”Jag blir förbannad”.

Skriver Olle Ljungbeck i detta inlägg. Frågan statsministerns ställer efter terrorn på bilar i Västsverige, riktar skribenten till Stefan Löfven själv.
Vad har denna regering hållit på med under fyra år? Varför har Alliansen slutat att opponera?
Polisen kan gripa och föra bort en 80-årig man, som inte bryter mot lagen med sina manifestationer, men de är helt oförmögna att snabbt fånga in och avlägsna dessa bilbrännande vandaler från gatan. Var finns logiken, frågar sig Olle Ljungbeck och konstaterar att en röst på 7-klövern är slutet på vårt tidigare goda och trygga samhälle.

…………………………………………………………………………………………………

Stefan Löfven; ”Vad fan håller ni på med”, ”Jag blir förbannad”.
”Ovanstående är vad Stefan Löfven har att säga om ett av de värsta terrorbrotten i vårt land! Vad bryr jag mig om hans verbala spel för gallerierna. Vad jag och svenska folket förväntar oss av landets regeringschef är hur man snarast sätter fast dessa vandaler och ger dem de straff de skall ha. Och då skall det inte röra sig om böter eller några månaders fängelse utan minimum tio år och därefter utvisning.
Vad han skulle gjort från första ögonblick var att sammankallat regeringen och de brottsbekämpande myndigheterna för beslut om omedelbara åtgärder för att fånga in dessa icke civiliserade individer.

Polisen kan gripa och bortföra en drygt 80-årig man från torget i Gävle trots att han inte på något sätt bryter mot lagen. Däremot kan man inte gripa dessasom eldar upp mer än hundra bilar på en kväll. Var finns logiken?

Negativt urval
Men denne man Stefan Löfven är ett negativt urval ur befolkningen. (Det är förövrigt också de andra från sjuklövern). Men Löfven är därtill den politiker som helt saknar moral och etik.
Eftersom undertecknad, som personalchef har  lång erfarenhet av rekrytering av chefer förstod jag för länge sedan att han är en individ som saknar handlingsförmåga.

Ord utan handling
Det säkraste kännetecknet för detta är något jag lärt mig genom lång erfarenhet. Dessa människor utan handlingsförmåga visar just bristen på denna egenskap genom att verbalt alltid ta till de stora orden, när det inom deras ansvarsområde händer något dramatiskt. ( Detta gör de sannolikt av det skälet att de inser sin brist på handlingsförmåga). Är det någon som läser detta som någon gång sett, vad gäller Stefan Löfven, orden följas av handlingar som löser ”problemet”?

Hycklerskan Annie Lööf
Men samma idioti på gränsen till imbecillitet uppvisar Anni Lööf, när hon uttalar sig om denna terror; ”Vi vill återupprätta rättssamhället”. Denna stackars självförhärligande fjolla har nyss genom ”Gymnasielagen”gett dödsstöten åt rättssamhället!  Att ändå kunna uttala sig som hon gör visar tydligt på hennes moral..

Hela sjuklövern påminner i samband med detta terrorangrepp på det svenska samhället som en skock får som råkat ut för något. De springer runt, runt och bara bräker.

Under normalnivån
Det vi nu sett under en följd av år hur sjuklöverns ”ledare” reagerat då något dramatiskt hänt borde ju som minimum vara att konstitutionsutskottet gjorde en undersökning på samtliga sju om de faller under normalnivån när det gäller mognad, handlingsförmåga och intellekt. Det behövs dock ingen större utredning för att bevisa att så är fallet.

Att dessa åter skall få ställa upp i val och kanske ytterligare sänka det svenska samhället till en nivå där medborgarna om de stannar kvar i landet riskerar sina liv, hälsa egendom etc är något som varje medborgare starkt borde fundera på den 9 september. Den som röstar på dessa är närmast att jämföra med en Kamikazepilot.

Det öde svenska folket kommer att gå till mötes om sjuklövern än en gång röstas fram till makten blir även – om annorlunda än kamikazepilotens -, en förstörelse av Sverige och en terror som saknar motstycke. Under alla förhållanden kommer lidandet för svenska folket inte att bli mindre, utan än värre.

I stället för att agera genom att stoppa terrorn från de inströmmade migranter, där vi inte vet vilka de är, har man ägnat större delen av sin tid åt hatiskt agerande mot det enda parti som vill rädda vårt land. Bara detta visar ju på vilket ansvar de tar för vårt land.
Deras litenhet och därmed bristande ledarskap genomsyrar allt de tar sig till.

En röst på dessa en gång till så att de når regeringsmakten innebär för oss medborgare det definitiva slutet på det goda och trygga samhället.”

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle.

 

 

7 tankar kring ”Stefan Löfven; ”Vad fan håller ni på med”, ”Jag blir förbannad”.

 1. Vad är det som händer? Är bilbränderna försäkringsbedrägerier? Eller är bränderna och stenkastning krig mot svenskarna? En tankeställare till alla mångkulturivrare. Att bränna bilar inför skolstart är i alla fall ingen svensk kultur.

 2. Nu ska det tydligen satsas 150 MILJARDER i bara Stockholmsområdet! Är det därför som man ska höja kommunalskatten för oss ”andra”? Moderaterna borde byta namn till ”Nya Stockholmspartiet”.
  Man kan undra om vi överhuvudtaget existerar utanför (den) huvud(lösa)staden?
  När ska alla de 100 tals Miljarderna betalas tillbaka till pensionsfonderna som NI lånade och LOVADE att betala tillbaka? D.v.s. PENSIONÄRERNAS pengar. D
  et finns inget vet och fason längre. Ni är alla under ”Mind control” och därmed är ni förbrukade. Vi vet att NI är det men eftersom det är NI som är utsatta har NI heller inget förstånd till att inse det själva.
  Bara genom att titta på era oavbrutna absurda handlingar liksom ert sätt att bedriva ledarskap borde vara tillräckligt för att diskvalificerar er som politiker.
  Det bästa NI kan göra för det svenska folket är att AVGÅ. Bara för att ni gett er själva immunitet mot den svenska lagen behöver det inte innebära att NI är immuna mot ”handgemäng”.
  Inser NI inte ens att det svenska folket kokar och är enormt trötta på er?
  Ni går omkring och försöker inbilla folk att det NI tänker göra ”är bra för Sverige”.
  Valet är ett ödesval för Sverige då borde det väl ha funnits något parti som ÖPPET vill rädda Sverige med att t.ex. SE till så att de rika betalar skatt efter en miniminivå på minst 15 % och inte närmare 0 %, som idag. Nej, istället vill det ena partiet belasta Sverige mer än de andra, som i sin tur lovar att öka på sina redan föreslagna belastningar ännu mer o.s.v.
  Håller med Hr Ljungbeck om att en röst på dessa ”7:s gäng” kan faktiskt innebära det definitiva slutet på det goda och trygga samhället. Vi har redan passerat en gräns, men vi börjar sakta närma oss ”kanten” till vad som skulle innebära slutet för alla svenskar.
  Spelar ingen roll om du är Rik eller fattig, det kommer ändå vara ”Djungelns/Gatans Lag som Gäller”. Man får hoppas att folket till slut blir införstådda om vilka villebråden är som orsakat det hela och att ingen oskyldig drabbas. Det värst är ju att allt kan göras med UPPSÅT för ingen kan bli lagförd. Man får väl bara avsked (som i fallet Leijonborg), fallskärm, pension, middagar, resor, nya uppdrag, lobbyist, eget företag där man aldrig lyfter lön p.g.a. då får man samtidigt behålla sin pension m.m.

  1. SVT varnade i dag för att kommunerna måste höja skatten. Anledning var att det blir fler pensionärer…….De gigantiska migrationskostnaderna, finns varken hos Hanna Stjärne eller hos SKL. Pensionärer har minsann betalt skatt under hela livet, som nu går till välfärdens parasiter. Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån (Frontex) anser att > 80 % är ekonomiska migranter, men Löfven med Fritzon kämpar för att de promt ska in i Europa. Begriper inte medborgarna att ett folkutbyte pågår, som den globala eliten dirigerar och som 7-klöverns politiker verkställer under dimridåer.

 3. Vad fan håller ni på med i regeringen?

  Varför står gränserna öppna som leder till utanförskapsområden, ökande klyftor, kvinnoöverfall, stenkastning och bilbränning?

  Varför är svenskar rasister för att de i demokratisk ordning sympatiserar med ett parti som inte vill ha det så?

 4. Mer adekvat hade kanske varit Varför bränner ni bilar? Är ni ute efter försäkringspengarna?

  1. Ja, om det är en protest mot samhället är det meningslöst att bränna bilar i eget område. Något skäl FINNS det. Är bilarna försäkrade och vem äger dem? Är ägarna till bilarna motståndare till vandalerna?
   Eller är det ett ”prov”för Högre rang i nätverket?

 5. Den mera eftertänksamma kommentaren hade kanske varit Varför bränner ni bilar och de som fått bilar brända hade kanske skäl (också) att bli förbannade och de som inte hade försäkrat blivit ledsna och de som hade bilen hos en målvakt kanske hade skäl att ångra sin smarthet. Det är inte lätt att gardera sig för alla eventualiteter här i livet

Kommentarer är stängda.