MP:s syfte med ”bonus malus” är enbart att dra in mer kosing till välfärdsbedragare

Från min vän bloggveteranen kom länken till detta brev från debattören Harold Sandor I Malmö, som måste vara en nagel i ögat på 7-klöverns partiledare.
Med sin hemvist och yrkeserfarenhet är han en persona non grata, för 7-klöverns politiker, som satsat på genus och välfärdsmigranter i stället för brandförsvar och låtit infrastrukturen förfalla med fara för medborgares liv och lem.
Nu dammsugs landet på nya skatter, som vanligt inlindat i tomma  miljöfraser.
Min förhoppning är att dessa bluffmakare åker ur riksdagen och tar sina subventionerade el.cyklar med sig.
Får dessa charlataner i regeringen fortsätta att brandskatta det svenska folket, så ligger snart Valdemar Atterdags brandskattning av Visby 1361 i lä.

………………………………………………………………………………………….

 From: Sandor …

Sent: Thursday, August 9, 2018 6:30 PM

To: rickard.persson@riksdagen.se ; asikter@sydsvenskan.se ; gustav.fridolin@regeringskansliet.se ; maria.ferm@riksdagen.se ; nils.karlsson@malmo.se ; marta.stenevi@malmo.se ; jan.bjorklund@riksdagen.se ; jonas.sjostedt@riksdagen.se ; Jimmie. Akesson ; annie.loof@riksdagen.se

Subject: syftet med bonus malus är att nå målet….

Malmö 2018-08-09

Rickard Persson, riksdagsledamot för mp, skriver i sitt svar till Janne Dahl (SD) att syftet med bonus malus – systemet är att öka andelen miljöanpassade fordon och bidra till att uppnå målet om en fossilfri fordonsflotta.

Syftet med det aktuella systemet är helt enkelt att dra in ännu mer skatt till statskassan och inget annat, Rickard Persson. Eftersom snart sagt allt i Sverige är eftersatt, järnvägar och underhåll av dessa, ett brandförsvar värt namnet, sjukvården och skolorna, äldreomsorgen bara för att nämna några exempel så vet inte regeringen vad dom skall hitta på för skatter för att kunna hålla en elementär service för sina redan överbeskattade medborgare.

Anledningen till att allt ovanstående och mer därtill heter invandrings och flyktingpolitik. Där saknas det varken resurser eller pengar och dom skyldiga till detta är just Rickard Persson och hans parti.

Ta bara dom niotusen åldersbedragarna som mp med näbbar och klor gjort allt för att dom skall få stanna i Sverige.

Vad kostar inte dessa Rickard Persson?
Som ett exempel på hur det står till inom sjukvården tack vare miljöpartiets benägenhet att i första hand använda våra skattepengar på andra länders medborgare före sina egna landsmäns väl och ve är ett brev som jag fick från region Skåne den 10-7 i år :

”Bäste patient. Vi har fått en remiss angående dina urologiska besvär. Våra väntetider är mycket långa, vilket innebär att vårdgarantins 90 dagar kommer att överskridas.
Vi samarbetar därför med andra vårdgivare i södra Sverige för att kunna boka in dig så fort som möjligt.”

Har givetvis ännu inte fått någon tid och räknar inte heller att få någon inom dom närmaste månaderna. Så jag får tacka dig Rickard Persson och andra miljöpartister för att mina skattepengar går till att finansiera bl a 9000 åldersbedragares gymnasiestudier i stället för att lindra mina och andra svenskars krämpor!

Att bonus malus är ett desperat påhitt att få in ytterligare några miljarder från redan överbeskattade svenskar bevisar att efter tre år så skall den gamla lägre skatten på bilar komma tillbaka. Det säger i varje fall de ansvariga politikerna och är det någon som tror på det? Och det särskilt när det kommer från en miljöpartist.

Jag gör det i varje fall inte för jag har aldrig i detta land varit med om en skatt har sänkts när det en gång har fastställts och införts.

Så Janne Dahl och andra som nu har en av världens högsta bilskatter får nog vänja sig vid att ha kvar den så länge dom har kvar bilen.

Att dra in den senaste värmeböljan med allt vad det innebär av bränder som det eftersatta svenska brandförsvaret inte kunde släcka utan hjälp utifrån är ett lågvattenmärke, Rickard Persson!
Att det brinner är inte miljöpartiets fel, men att svensk brandförsvar inte kan släcka den är till stor del just miljöpartiets p g a att resurser saknas för att miljard efter miljard har gått till att ta emot s k flyktingar som inte är något annat än bluffmakare som har tagit sig till vårt land av helt andra skäl än att dom är flyktingar.

Dom 9000 åldersbedragarna är ett lysande exempel på detta.

F ö så är jag mycket glad över att mitt yrkesliv som lokförare är över sedan snart tre år och att jag slipper att riskera livet på järnvägsspår som kröker sig som kokt spagetti i hettan samt att slippa sitta strandsatt i en skog p g a att kontaktledningarna ramlar ner lite överallt och signalerna slocknar.

 

Men det är naturligtvis viktigare för Dig och Dina partikamrater att de små ensamkommande barnen får studera i lugn och ro.
Jag liksom Janne Dahl önskar att du och ditt parti åker ur riksdagen för all framtid. Vi har fått nog av horribla skatter som går till allt annat och till alla andra än svenska medborgare.
Vi är trötta på att få allt mindre för våra allt högre skatter!”

Sandor Herold, Malmö

https://www.sydsvenskan.se/asikter

Ps. Fordonskatt – bonus-malus.
Bonus-­malus, som på latin betyder ”bra – dåligt”, innebär att de fordon sedan den 1 juli som har låga CO2­-utsläpp får bonus, medan de med högre CO2­-utsläpp får malus i form av högre fordonsskatt under bilens tre första år. Ds.

7 tankar kring ”MP:s syfte med ”bonus malus” är enbart att dra in mer kosing till välfärdsbedragare

  1. En information det finns en stiftelse betald med svenska skattepengar samt medel från Marianne och Marcus Wallenberg som går under namnet Paideia. För att öka den muslimska invandringen till Sverige.

  2. Hur ska svenskarna orka med alla skatter? Tänker politikerna ta kål på oss? Vem ska då betala deras löner?

  3. Sverige är skräckempel i Japan talar om landet Sverige som varnande exempel.Ser när jag är i affären fortfarande människor som köper kvällstidningar. Djupt indoktrinerad. Valet nu om några veckor har en mycket stort avgörande för landets framtid.

  4. Man är mer intresserad av att öka skattetrycket än att se till så att kapitalet betalar relevant skatt efter sin inkomst och inte efter sina s.k. skatteavdrag. Man är heller inte intresserad av att redovisa Panamadokumenten där flera svenskar fanns omnämnda. En var Hans Thulin som var skyldig den svenska staten mer än 150 miljoner p.g.a. skatteskulder. När Panama dokumenten kom ut sekretessbelade den dåvarande regeringen Reinfeldt omedelbart så att ingen skulle få veta vilka de svenska skattesmitarna är. Exportrådet hanterade Hans Thulins ”ärende”. Han fick behålla det mesta mot en smärre avgift! Vadå! Han har ju stulit 150 miljoner och får dels behålla det mesta förutom att denne har väl i samma ögonblick även benådats istället för fängelse! När man inte har något intresse över att få in skatterna från de rikaste utan istället låta fotfolket betala det skattebefriade kapitalet varför ska vi ÖVRIGA betala för de rikas skatteavdrag? När politiker inte vet i vilken ände de ska lägga sin politik på då kan NI lika gärna lägga ned partiverksamheten. Varför inte säga som det är politiker att det är de ekonomiskt svagaste svenskarna som vi kommer ta skattemedlen ifrån, samtidigt som de rikas planerade skatteavdrag fortsätter som ”inget har hänt”! Varför finns det inget parti som har skattesmitare på sin agenda? Vad kostar dessa skattesmitare den svenska välfärden per år? Att de tillåts hålla på år efter år med politikernas godkännande visar ju på att NU måste politikerna bytas ut och att juridiskt ansvar skall utkrävas där brott begåtts.

  5. Statens behov är oändliga vi är egentligen ganska bortskämda. Bra tänka först —kan jag klara det här själv?

  6. Visst är politik en egenartad form av skådespel och ju förr man kommer underfund om detta desto bättre för det egna blodtrycket

Kommentarer är stängda.