Är Sverigedemokraterna det nya Folkhemspartiet och AfS det ”gamla” SD?

Stefan Löfven har åkt runt och pratat om ”trygghet” i valrörelsens första runda. Han kör på i gamla ullstrumpor helt avskärmad från dagens Sverige, som hans och hans företrädares politik försatt i krisläge. Än en gång försöker han lura sin befolkning, nu med jämlikhet på riktigt och kallar valet 2018 för en folkomröstning om svensk välfärd.

 Annika Strandhäll har mage att säja  ”Låt inte Alliansen och SD svika landets sjuka – den som är sjuk behöver mer trygghet, inte mindre!”
Aftonbladet lät denna karriärsugna socialminister få breda ut sig om en vård i världsklass i går, som allt färre sjuka i tid kommer i åt.
Kanske hon enbart syftade på riksdagsmännens privata vård?
Jag hoppas att fler än Ebba som svälter, sjuka som fastnat i köer, alla landsmän, unga som gamla som sparkats ut från välfärdspaketet och alla som knegar på och tvingas betala för regeringens världsmästerskap i humanitet och feminism, röstar bort den, men också ser igenom Alliansens falsarier.
AfS, SD och Medborgerlig Samling är de enda alternativen som är kvar!
Massmigrationens enorma påfrestningar på hela samhället, varken finns , syns eller hörs i Löfvens bild av Sverige. Man kan tro att 50-talet ännu råder.
Arbetarrörelsens gamla slagord har tappat all kraft, med undantag av företrädarna för det offentliga Sverige och miljonärerna inom flyktingindustrin. De är marinerade i mångkulturell humanism, som utgör alibi för deras profit, som plundrar skattebetalarna.
Denna elit kämpar för att ”de sju feta korna” dvs.7-klövern skall fortsätta att ge näring, med Löfven eller Lööf vid rodret.
Socialministern hotar att främst SD kommer att släppa fram de magra korna, dvs. de undanskuffade, som kan ta sig upp för samhällsstegen efter näring.
Nu väntar ett kort sommaruppehåll innan tonen ytterligare skruvas upp, men innan dess kan vi glädja oss åt fd socialdemokrater , som vaknat. Här kommer en berättelse från Ole Thornborg:


”Sverigedemokraterna tar vid där Socialdemokratin slutar, som före detta Socialdemokrat skall jag vara helt ärlig.
Jag tycker faktiskt synd om många äldre Socialdemokrater som känner sig tvingade att stå bakom sina politikers uttalanden fast de känner att det är något fel.
Idag kommer de mest häpnadsväckande utspelen från Socialdemokraterna och det går bara inte att få ihop det, ena dagen är Sverige tryggt nästa är det otryggt, höjd pension, nej det blir lägre, ja till 9000 asylsökande fast de redan fått avslag, ingen höjd bränsleskatt, höjd bränsleskatt osv.
Det är inte du som håller på att bli tokig, vi är väldigt många som upplever samma sak som du, och ditt sunda förnuft har inte svikit dig. Det är något på gång inom Socialdemokratin.
Socialdemokraterna har gjort oändligt mycket bra för Sverige, det kan ingen ta ifrån dem, så är det och det skall vi alla vara tacksamma för. Men det gäller Socialdemokratin fram till 1990-talet.
Dagens politiker har inget med den gamla Socialdemokratin att göra, det är därför du inte känner igen dig. Den nya politiken går ut på att rasera folkhemmet, tryggheten och välfärden i globalismens namn, nu är det nya tider då gamla löften bryts och nya löften ges, men till andra människor. Så ser tyvärr verkligheten ut idag.
Men det går att ändra på, vi är många före detta Socialdemokrater som nu lämnat (S) därför att vi inte längre kan försvara dess politik, det går bara inte längre.
Det var faktiskt inte svårt, gjorde inte ont, och vi blev inte mobbade. Tvärt om så blev vi vänligt mottagna utav Sverigedemokraterna som många före detta Socialdemokrater anser är det nya Folkhemspartiet där man har respekt och talar med alla, det är äkta trygghet.
Sverigedemokraterna tar vid där Socialdemokratin slutar.”
Fler käftsmällar mot Stefan Löfven, som berättelsen ovan, finns på nätet, här är ytterligare en i raden från fd trogna S: väljare. Skribenten, Ulf Hedman avslutar sin artikel med:
”…..Nej just nu känner jag att jag inte har någon annan möjlighet att ge gammelpartierna min hårdaste smäll på käften för hur de har brustit i respekt för väljarna och hur de har hanterat vår ömtåliga demokrati och vårt parlamentariska statsskick under den gångna mandatperioden.
Kalla det proteströstning, om ni vill, det ligger säkert något i det. Jag tror faktiskt inte heller, att jag är ensam om att känna på det viset.”
Fd Sverigedemokraten Per-Arne Almgren skriver om enväldig partiledening, bristande interndemokrati och dålig behandling av medlemmar, som arbetat för partiet undermånga år och hur de blir ersatta av andra med ringa erfarenhet. På så vis köper sig alltid makthavare lojalitet.
………………………………………………………………………………………………….
En lika relevant fråga är; tar AfS  vid där Sverigedemokraterna slutar?
Tomrum brukar genast fyllas upp av andra. Nätet har t.ex. ersatt systemmedias alla ”tomrum” i nyhetsrapporteringen och när vänstereliten blev globalister, så kom SD och tog upp folkhemmet, som de övergivit.
AfS påminner om SD:s unga dagar, vars program nu slipats ner och i många frågar knappt kan skiljas från övriga partiers. Fler röster kräver uppoffringar resonerar nog SD:s partiledning och hackar så mycket det går på uppstickaren och fördömer Svegot.se.
Ett tecken på att alternativet börjar bli farligt är när Youtube raderade deras Sverige kanal, som av mediejätten anklagas för “hets mot folkgrupp” efter att ha skrivit att nyhetsankare bör kunna tala flytande svenska. Jag och alla andra som hör dåligt, måste ha en tydligt röst utan brytningar. Men SVT menar bara att denna multikulturella talkonst ingår i dagens Sverige, på bekostnad av hörselskadade. Där vi pensionärer åter är målgrupp, precis som vid försämringar.
När folk inser att skatterna t.ex. gått till kamelcenter i Angered, uppehållstillstånd för falska asylanter och ställer samma fråga som Tino Sanandaji:
Vad har Sverige mer nytta av; ännu en propagandistisk museum i Malmö eller 20 brandhelikoptrar?
Då får Stefan Löfvens predikan om välfärd och trygghet ett löjes skimmer och faller platt till marken.
Regeringens handlingsförlamning, tafatthet och förnekelser vid katastrofer/skandaler (stormen Gudrun, Estonia, IT skandalen, brottsligheten, våldtäktsepidemin, dagens bränder, jordbruket, egna lagbrott mm) borde ge ytterligare näring till sprickbildning i värdegrunden och alla lika värde svammel och få fler att byta parti!
Jag hoppas att både Ole Thornborg och Ulf Hedman upptäcker uppropet om statsminister Stefan Löfvens avgång och skriver på, liksom alla andra som ser regeringens svek mot sina medborgare.
http://upprop.nu/MRWV

3 tankar kring ”Är Sverigedemokraterna det nya Folkhemspartiet och AfS det ”gamla” SD?

  1. I slutänden kanske SD och Afs döljer ett ”broderskap”, vilket i sådana fall innebär att man får fler röster totalt sett tillsammans om de i det dolda driver SD och Afs som 2 ”olika” partier innan valet! Hur blir det efter valet? Ska de ”lägga samman” sina röster då?

    1. Ja, det tycker jag att Medborgerlig Samling också ska efterfölja, ett block som tar ansvar för medborgarna och Moder Svea.

  2. Tyvärr är min personliga erfarenhet att den omtalade svenne banan alt svenne kålrot
    är mycket litet intresserad av politik. Det finns ju så många andra förströelser att ägna sig åt även när allas vår Zlatan flyttat. Det enda jag registrerat är att isoleringstaktiken gentemot SD upplevs mycket negativt av medborgare som tänkt sig att pallra sig fram till valunorna

Kommentarer är stängda.