Förståelse önskas efter SD:s anpassning till 7-klövern

Från en mejlvän kom denna önskan, som även upplyste mig om denna hemsida friasidor.is som ej skall blandas ihop med Fria Tider. En önskan, som jag hoppas blir bönhörd av dagens läsare.
………………………………………………………………………………………………….

”Hej! 

Här ett klipp från Fria Sidor. Det är avslutningen på en längre artikel ”SD-rätt parti i fel tid” Snälla, läs noga och hjälp mig begripa bättre! http://friasidor.is/sd-ratt-parti-i-fel-tid/

”Analys
Det stora problemet med SD är att tiden sprungit från dem.
Det parti som en gång startades för att få till ett asylstopp och återvandring har mjukat upp sin inställning påtagligt. SD talar inte ens om återvandring, man är numera bara glad om de andra partierna vill föra ett samtal med dem. Denna markanta kursomläggning har skett samtidigt som Sverige ser nya uppehållstillstånd sedan 1980 snart passera 2,4 miljoner.

I praktiken betyder det att dagens SD accepterar vad som skett som ett fullbordat faktum. Man är ett parti som idag istället vill att dessa 2,4 miljoner ska integreras. SD är primärt inställda på att få till en reglerad invandring, de som redan kommit hit, dessa 2,4 miljoner, är inte en fråga man talar om eller driver. Den politik som SD idag förespråkar skulle passat bra någon gång i början av 1990-talet. Då hade fortfarande ett fåtal asylinvandrare kommit, då var det primära att få till ett asylstopp. Idag går Sverige omöjligt att rädda med bara ett asylstopp, än mindre med kvotflyktingar och en reglerad invandring som förhandlats fram med Sjuklövern.

Det finns de som hävdar att det är SD:s uppmjukade linje som gjort dem rumsrena i väljarnas ögon. Det är en analys som haltar eftersom åtminstone de som röstade på SD i valet 2006, 2010 och i viss mån 2014 fortfarande röstade på återvandring. Det är istället mest troligt att det är den ständiga påfyllnaden, dessa 2,4 miljoner som blivit allt mer påtaglig i verkligheten som är huvudorsaken till SD:s ökning, detta i kombination med framväxten av alternativa medier.

Fria Sidor har varit öppet kritisk mot SD:s passivitet de senaste fyra åren och därmed en försummad möjlighet att väcka opinion. SD har främst varit tagare av väljarnas missnöje inte de som genom aktiv opinionsbildning varit med och skapat det. Fria Sidor är också djupt kritisk till det avståndstagande till alternativa medier, andra nationalistiska krafter och den beröringsskräck som SD uppvisar.

Det är visserligen förståeligt men samtidigt beklämmande att man numera aldrig missar ett tillfälle att, precis som de andra partierna, utmåla nazister som det största hotet mot Sverige samtidigt som man står med mössan i hand för Sjuklövern, de som förstört Sverige. Det hade varit klädsamt om man helt enkelt varit tyst iställe, men vad kan man förvänta sig av Sveriges i särklass mest Israelvänliga parti.

Det hade likaledes varit klädsamt om man avstått från sin beröringsskräck med de alternativa medier som, ofta ideellt, offrar sin fritid för att få fler att förstå och istället tagit avstånd från de etablerade massmedierna som är de som är en stor anledning till att Sverige tagit in dessa 2,4 miljoner invandrarna sedan 1980.

SD är ett parti som idag är något helt annat än vad många av deras väljare tror, många väljare är inte så välinformerade som Åkesson vill göra gällande. SD är idag ett parti som inte längre står för lösningen på Sveriges enorma problem. SD är möjligen en garant för att situationen inte förvärras lika snabbt som med Sjuklövern.

Det är dock djupt oroande att man driver på så hårt för integrationen. Istället för att driva på för att reversera den katastrofala utvecklingen sedan 1980 är SD nu ett parti för att ta hand om dem som kommit och försöka göra dem till svenskar genom integration.

Det krävs inte lång tid för att inse att hur trevlig och tillmötesgående än Jimmie Åkesson är, leder han ett parti som 2018 har en politik för 1990-talet. SD löser idag inte Sveriges problem. SD är rätt parti men i fel tid.

Det är ganska signifikativ för den svenska väljarkåren, att så få ännu förstår det. Först så röstade vi för Sjuklövern och dess massinvandringspolitik. Nu har 2,4 miljoner uppehållstillstånd delats ut och Sverige är ett land på många sätt i fritt fall, då väljer många samma SD som en gång var helt emot dessa 2,4 miljoner men som idag inte har det minsta emot att de stannar.”

13 tankar kring ”Förståelse önskas efter SD:s anpassning till 7-klövern

 1. Apropå sprängningen av Estonia så ärvde sossarna denna problematik. Det blev alltså sossarna som fick ”skapa” en rapport över vad som hände när Estonia sjönk. Det visade sig att rapporten var falsk och man kallade Mona Sahlin till KU för utfrågningar. Mona konfererade med en bisittare och efter 5 minuter svarade Mona JA. Hade hon sagt NEJ, då hade det blivit en NY och grundligare rapport där VI och alla de mördades anhöriga hade fått veta vilka och vad som låg bakom sprängningen. På White.se kan se filmer från dykare där man ser dels spränghål men även bilder på en sprängladdning som inte exploderade!. Den var intakt fastsurrad. M/S Estonia sänktes med flit, den 28 september 1994. Nästan 1 000 människor mördades, iskallt. Sveriges värsta massmord genom tiderna mörklades från första stund av den svenska Moderatledda regeringen. Den misstänkte CIA agenten Carl Bildt, då avgående statsminister av Sverige, var en av de som mörklade det hela med att lägga locket på. Gör man så då har man även ett samröre med dessa massmördare? Märkligt att INGEN har gjort en fullständig biografi över vad Carl Bild orsakat både det svenska samhället som andras runt om i världen. Karln måste vara utav Teflon för all skit han samlar på sig rinner ju hela tiden av honom. Vem är han och vad har gjort för något positivt som negativt för det svenska samhället genom alla åren han avlönats ifrån det offentliga? Personligen tror jag att det är C B som är den som enskilt har det största antalet ”lik i garderoben”, men ingen törs rota.

 2. Vi får hoppas att SD inte förändras i likhet med S. På 60-talet ville S göra förbättringar i svenska samhället, men utan att fråga folket bestämde man att mångkultur skulle råda
  och massinvandring större än i andra EU-länder. Pensionärer kallade man ”köttberget”.
  Japan är ett av världens mest homogena säkraste och rikaste länder med världens lägsta
  brottsstatistik. Det bränns inte några bilar där. Japan har invandring, men mycket låg.
  Vi kanske kan lära något där?

 3. P.g.a. nättrasslet glömde jag nämna att du måste förfoga över minst 1 MILJARD US Dollar som en del av villkoren för att antas som medlem i ”The Commmite of 300”. Carl Bildt och Wallenberg är de enda svenskarna som är medlemmar. Var har C.B. fått ”sina” nästan 9.000.000.000 kronorna ifrån? En klurig gåta? Kan det vara NUON-affären? Enligt Svd var överpriset 53 MILJARDER på denna affär. Sveriges största kontanta affär, enligt statsministern. Det hela verkar som ett rån mot statskassan där ”alla” i Alliansen fått sin beskärda del, efter att ”någon” tagit sin åtråvärda bit av ”Sveriges största kontanta affär”. Hur kan NI fortsätta som om INGET har hänt, Politiker? Har NI börjat med att skratta hela vägen till banken, ni med? Där ser man vad ”Immunitet” kan leda till i sitt ansvarstagande och detta i enbart en affär. Alla andra affärer? Skulle NUON-affären ha gjorts, om man hade haft kvar Tjänstemannaansvaret? Tjänstemannaansvaret avskaffades av politikerna själva år 1974. M.a.o. har vägen för politisk riskfri korruption kunnat pågå (bakom kulisserna) sedan 1974 och fortlöpande än så idag! Hur och när ska vi få veta sanningen? Finns det ingen ”insiktsfull eller ångerfull” politiker som kan anonymt bidra till att de som rånat AB Sverige genom alla dessa år kommer fram i rampljuset. Ni som vet kan Rädda Sverige från att inte ta mer skada eller så får vi alla en tuffare framtid. Barn som vuxen.

  1. Carl Bildt misstänks också för att ha haft stor inblandning i Estonia katastrofen.

 4. Bilderbergruppen bildades 1954 på Hotel Bilderberg i Nederländerna , förste svensk var
  Herbert Tingsten , sedan har det alltid varit svenska deltagare ,politiker, tunga VD.ar ,
  Sv,Näringsliv, Wallenbergarna, Bonniers, Riksbanken, osv. – läs gärna boken ”den sanna historien om Bilderbergruppen”
  av Daniel Estulin(spanjor tror jag) som ska hållit på i 15 år med denna bok -fram till 2010.
  Här listas i den svenska versionen samtliga svenska deltagare, dessutom listas svenska deltagare i Trilaterala kommisionen ..and global governance.
  Där finner vi Carl Bildt och även Annie Lööf , tidigare Urban Ahlin, Tove Liljedahl Svd.
  A.Lööf deltog 2017, i år tydligen ingen politiker, ?!

  Minsann , det är en hel del som döljs för svenska folket.

  1. Ingen EU omröstning, återvändningen till hemlandet, OK till homoadoptioner, Sverige har alltid haft invandring (men inte av välfärdsmigranter) vart ska det sluta?

   1. Åter ett Tack till Stefan, Ingeborg, TT och Berit för era länkar och klarsynta kommentarer!

 5. Hm, precis som jag skickade en kommentar så försvann den. Skickar en ny.

  Bilderberggruppen är underställda ”The Commmite of 300” som i sin tur är underställda av ”The nine”. En av dessa nio kallas ”Pindar”. Högsta hönset, brukar man väl kallas till vardags. Platsen som Pindar är nog för alltid reserverad åt the Rothschilds. Bilderberggruppen kanske är kapitalets största sammankomst i syfte att påverka politiken i många länder. Syftet är som vanligt att tömma länder på sina tillgångar, om man har några. Det finns betydligt flera mindre underställda ”Paraplyorganisationer” som oftast är hemliga. Precis som Bilderberggruppen var tills de kom i dagsljuset, för inte så länge sedan. När svenska politikers närvarar vid Bilderberggruppens möten, och andra, då upphör den svenska offentlighetsprincipen! P.g.a. att man lovat att inget säga! Men politikerna avlönas med skattemedel och står väl under svensk lag där man har en skyldighet i det offentligas tjänst att redovisa för det svenska folket om vad man ”planerar” för framtiden. Tydligen är inte det svenska folket betjänta av att få veta detta. Varför ska inte alla politiker som närvarat vid dessa av kapitalet påtvingade sammankomster lämna en fullständig redovisning över vad som sagts. Vi, folket har alltså inget med att göra vad ni vet om Vad man planerar för Sverige, Europa etc. Trots att ni är i det offentligas tjänst!

 6. Finns man med i regeringen då har man tillgång till ALLA skattemedel. Alla vet väl hur många 100-tals Miljarder som ”försvann” bara under Alliansens 8 år, 2006 – 2014. Inget behöver redovisas. Det är väl klart att SD ingår i en plan som påbörjades för många år sedan. Att M är en ”Varulv i fårakläder” är väl också allmänt känt sedan tidigare. Alltså har M alla sina fingrar med i detta spel om att sko sig samtidigt som man är underställd de verkliga MAKTHAVARNA, nämligen det sionistiska Israel. Om inte valet blir riggat, som 2006, finns det fortfarande chans att få SD ogiltigförklarat som politiskt parti. Man står på den Israeliska sionistiska sidan och därmed stöds man väl även ekonomiskt från DOM. Enda chansen att etablera sig som ett nytt parti är inte det att man ”blir” exponerad samtidigt som man utnyttjar dialogerna kring de skapade samhällsproblem, som ingen varken vill ha eller prata om. Oavsett har detta föregåtts av flera mångåriga planer där Israel och M haft en ledande roll. Vi får inte glömma att NWO skulle förmodligen redan ha trätt i kraft, men stoppades tack vare Trump. Carl Bildt är medlem i ”The Committee of 300” och därmed delaktig i det verkställande utskottet som leds av ”The Nine” där målet är att bilda NWO. Därav med tanke på att ”DE” planerar så långt i förväg nu stött på hinder, främst p.g.a. Trump. Planen för svensk del var väl att SD och M skulle tillsammans få egen majoritet och därmed skulle vi utan hinder kunna underställas The New World Order, som styrs och leds av det sionistiska Israel. Då media kontrolleras av ….. vilket medför att antingen får vi inget veta eller så kommer man med falska påståenden. Vem av politikerna kan de svenska folket egentligen lita på? Ingen, blir svaret p.g.a. de har ju IMMUNITET. Både SD och Carl Bildt skall slängas ut från den svenska politiken med omedelbar verkan. Vad de än gör så går det INTE ATT ÅTALA DOM! Svenska Folket, är det så VI vill ha det? SD lockas med pengar från M. men med en NWO då är det ju deras pengar som gäller. M.a.o. M:s lockbete till SD blir inget värt efter NWO trätt i kraft. Tack för er gratishjälp SD, önskar M.

  1. Intressant analys av världsläget. Jag var tvungen att googla på ”The Commmite of 300” för jag kände ej till den benämningen på den globala finanselitens män.
   https://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/Committee_of_300&prev=search
   ”….Trehundra män, som alla känner varandra, styr kontinentens ekonomiska öden och söker sina efterträdare inom sin egen miljö….”
   Fråga: Består Bilderberggruppen av dessa 300 män? Eller är det parallella organisationer och med dubbla medlemskap för vissa?

Kommentarer är stängda.