Nu snyftas det ett varv till om de ensamma barnen!

Nej, statsmedierna ger sig inte. Jag trodde att det hade snyftas färdigt om de ensamma barnen, men icke. SvD tävlade i den grenen i söndagens tidning, 24/6 med ett fyra sidors reportage om Mahmoud och Abbas.

”Först var de vuxna, nu är de barn – en utvisas” var rubriken på första sidan, där tre sammanbitna experter, varav en är god man fick ge sin syn på tillförlitligheten med metoderna för åldersbedömning. Slutsatserna varierar, men sammantaget anses rtg av händer, handled och nyckelben är mer säkert som underlag för åldersbedömning än knäled och tänder. En metod som Belgiens migrationsverk anser som säkert.

Vilka astronomiska kostnader har inte slösas på alla dessa ”barn,” som överhuvudtaget inte skall vara här.
Men de bidrar till ”Egohumanisternas” ( FrånTorings bok) självbild om att vara godast i världen. Problemet är att de varken är ensamma, flyktingar eller barn. Utan endast ankare för resten av familjen som hoppas på ett bättre liv och gärna få leva på värdlandets skattebetalare. Får centern bestämma så ingår hela klanen i de ensammas anhörigskara.

Lögn om både ålder och hemvist
Majoriteten kommer dessutom inte från Afghanistan utan Iran. Där är det fattigt, men inte inbördeskrig som i Syrien. Att ljuga om både ålder och hemvist har givit god utdelning.
Runt Uppsala centrum har illegala gäng dragit runt och sätter skräck i unga kvinnor, om de nu vågar sig ut på kvällen. In en sväng, på dygnet runt service på HVB hem är vanlig företeelse och så ut igen och leva rövare. Långt bort från familjens och klanens ögon, kan de bete sig hur de vill.

Närhetsgenerösa kvinnor
DN har i otaliga reportage låtit medelålders och närhetsgenerösa kvinnor komma till tals om denna skymf med ifrågasättande av ålder mot deras ”ensamma barn” (Jag ids inte ens bifoga länkar).
Jag misstänker att dessa kvinnor som skriker och gråter, när utvisningar skall ske, har ett tomrum inuti sig av utebliven uppskattning under livet, som nu kompenseras med råge. Många kan dessutom tjäna grova pengar som gode män, erbjuda boende där närhetsterapi kan ingå. Lärare visar sin goda värdegrund vilket kan visa sig i lönekuvertet.  De får dessutom äntligen bli uppmärksammade i reportage för sin generösa humanitet, som inte synliggjorts tidigare.

Gruppvåldtäktsed från Afghanistan
Att majoriteten av gruppvåldtäkterna sker från afghanska patriarkala seder rör dem i inte i ryggen. De rabblar FI:s mantra om manliga seder världen över, där den vite mannen är den största skurken i destruktiva strukturer.

Jag är väl medveten om att jag skrivit otaliga inlägg om detta hyckleri tidigare, men cirkusen kring denna hysteri tar nog priset i Sveriges hyckleri, som den humana stormakten. För denna miljardrullning hade varenda flykting i undermåliga läger kunnat hjälpas med mat, sanitet och bättre skydd än under en bräcklig tältduk. Här ropar ingen tårdrypande miljöpartist ”men de är ju barn….”

Mina upprepande skriverier om detta ämne bottnar i att jag skäms för mitt kön, när dessa medelålders kvinnor viker ut sig med en brunögd gosse vid sin sida. Om de hade varit män hade många åkt dit för pedofili!

6 tankar kring ”Nu snyftas det ett varv till om de ensamma barnen!

 1. Det vore intressant att få veta hur könsfördelningen ser i olika åldersgrupper. Kommer det hit 165.000, som Reinfeldt fixade, och t.ex. om 80 % är män DÅ kommer det ju att saknas kvinnor i och med att antalet män som invandrar är och blir med tiden till slut gigantiskt överrepresenterade. Det saknas kvinnor och vad det leder till vet väl de flesta vid det här laget. I varje fall vet kvinnorna det men Varför gör ni inget ”Tillsammans”. Ni är nästan 50 % av befolkningen och NI utnyttjar inte detta! Varför? Istället tar ni lidandet och håller tyst för ingen tror att det drabbar inte mig. När ska NI en gång för alla sätta Patriarkerna på plats? När t.o.m. rättssamhället går de inkommande förövarnas ”ärenden” inse för guds skull att det är nog bara ni som kan stoppa övergreppen från både invandrare som från den svenska s.k. rättsstaten.

 2. Det har befarats att P1:s sommarpratare skulle mer eller mindre delta i valkampanjen mot SD, genom att i talet smyga in lite hets och hån mot sverigevännerna.
  Så har dessbättre inte skett hittills.

  Dagens sommarpratare, Mouna från Iran, numera hjärnforskare på Karolinska institutet, hade med ordet ”populism” bara en gång, och då inte utpekande, vare sig direkt eller inlindat.

  Vet ej om partiledare tillåts vara sommarpratare. Troligen inte, särskilt ett valår. Annars vore det roligt om Jimmie Åkesson vore med i raden. Men det kanske blir nästa sommar.

 3. Peter Lindströms vidsynta tankekedja är värd att läsas av många.
  Så, låt oss tipsa våra bekantskapskretsar/nätverk att läsa Harriets blogg
  med start idag!

  1. Ja, Peter Lindström gav mig nya infallsvinklar till gråtattackerna hos dessa kvinnor, när deras förvuxna barn utvisas. Att springa för långt bort från naturen och evolutionen kan straffa sig. Den vita rasen är hotad i hela västvärlden. Islamiseringen kan inte stoppas när muslimer överstiger 16 % i ett land, enligt islamexperten Nikoletta Incze, som tidningen Svegot.se presenterade. I Sverige utgör andelen muslimer > 10 %!

   https://svegot.se/2018/06/24/islamiseringen-kan-inte-stoppas-nar-muslimer-natt-16-procent-av-befolkningen/

 4. Det här kan säkert missförstås, det är ett hugskott till förståelse av Sveriges och västvärldens kris.
  Vi har med högre levnadsstandard och lägre barnadödlighet slutat få barn och hålla relationer levande.
  Vi konsumerar relationer, relationer vi inte vårdar utan enkelt byter mot något som förefaller bättre.
  Jag tror allt levande på jorden har till allt överskuggande uppgift att vara en länk i evolutionens kedja.
  Då vi väljer bort parbildning och barnuppfostran väljer vi att ställa oss vid sidan av evolutionen.
  Men våra fundamentala drifter är långt starkare än vårt intellekt och våra medvetna beslut.
  Nu till mer kontroversiella tankar.
  Mannens klassiska roll, försörjare, familjeledare, beskyddare förändras inte genom att välja bort barn, vi behöver fortfarande dessa egenskaper.
  Kvinnors roll i livet förändras dock radikalt då vi väljer bort barn.
  I stället för kulturell överbringare i form av uppfostran av barn, vården, beroendet av en man och ett delat ansvar faller de ner i ett evolutionärt utanförskap, deras roll i livets fortgång väljs bort. En form av evolutionärt självmord.
  Jag tror batikhäxorna överflödar av kvinnlighet, en kvinnlighet de funnit utlopp för, inte genom egna barn utan andra individer, omsorgskrävande och i den svenska kulturen infantila.
  Deras självutplånande och självuppfyllande engagemang ger dem harmoni i sig själva, i sin kvinnlighet.
  De är en reaktion på feministrörelsens förakt för modern och vårdaren, en feministrörelse som lämnat det kvinnliga bakom sig och kräver att männen skall ge upp sin manlighet till förmån för dem. Tidigare ville feministrörelsen att männen skulle bli mer kvinnliga, visa känslor, velourmän.
  Nu vill de avskaffa män helt och hållet.
  Jag tror det handlar om ren avundsjuka och tomhet i livet, kvinnorollen finns inte längre, det gör mansrollen, och den vill nu feministrörelsen överta.
  Så, summan av resonemanget blir att då vi i västerlandet lyckades få ner dödligheten genom bättre hygien och läkemedel så frigjordes vi alla från nödvändigheten att skaffa många barn.
  Kvinnorollen förändrades från moder till partner och presumtivt till mäns barns moder. Barn som inte föds.
  Vi har fått ett existentiellt trauma, varför finns vi?
  Det evolutionära självmordet är pågående.
  Nu till något ännu mer provokativt.
  Den vita befolkningen, västerlandet med Europa i centrum, utgjorde för 150 år sedan ca 35% av jordens befolkning, idag utgör vi mindre än 10%.
  Sett ur ett evolutionärt perspektiv är vår gren av utvecklingen ett totalt misslyckande,
  något evolutionen testat och funnit icke fungerande, ett av många försök utan värde.
  Detta är roten till den identitets och kulturella kris vi befinner oss i, vi trodde vi funnit vägen fram, att vi ledde jordens folk mot ett bättre samhälle, naturen vill annorlunda.

Kommentarer är stängda.