Det är något som inte stämmer?

Systemmedia skriver nu att våldet, morden, skottväxlingarna mm minskar, men när jag läser på sociala medier och i lokala tidningar stämmer det inte. Eländet håller full fart.
Eller är det så att dessa brottsbenägna ”berikare” inte når sin fulla potential i försommarvärmen? Ligger de hemma i sängen för att ladda om?
Bara ett par exempel:
–  ”Tre blodiga våldsdåd på tre dagar i Göteborg” 2 döda, en allvarligt skadad…….Polisen tror även att skjutningarna kommer att bli fler framöver” (Nya Dagbladet den 26/5).
Våg av kvinnoöverfall i Malmö, 10 anmälningar på en dag.
När det gäller opinionsundersökningarna så är resultaten samstämmiga, regeringspartierna sjunker som en sten. Oron är stor på Sveavägen, där Steget Efter/Twitter varit en fluga på väggen.
I Sifos ”hemskbarometer” om det perfekta eller mest hemska partiet har MP fördubblat sin hemskhet, från 24 till 48 % (SvD 25/5). Nu försöker de desperat hitta tillbaka till sina rötter, som har gått av för länge sedan. Såg jag fel, men jag tyckte att Fridolin viftade med sugrör och tops på MP:s kongress i Västerås i helgen som gått? Steget Efter/Twitter intervjuar och bekräftar.

Kolbitarna har väl tagit slut, för nu skall alla anhöriga få put, så då får flyget köra i skyttetrafik och med extra skatt på vingarna, så fylls statskassan på till generösare välfärdsinvandring.
”Ni borde skämmas hur Ni betett Er” var rådet till journalist kollegor från avgående krönikör i SvD Johanne Hildebrandt (SvD 24/5). Hon tog bl.a upp modiga Sakine Madon i sin krönika, när hon blev påhoppad efter att ha skrivit om journalisters feghet och hur de under åren vinklat rapporteringen om invandringen och dess konsekvenser, trots att många innan hade rapporterat till henne om hur de filtrerade och vinklade för att inte gynna SD. JH avslutar sin kolumn med Det är många som borde skämmas för hur de betett sig genom åren, men med tiden sållas agnarna från vetet.”
Vågar vi hoppas att det är det som väljarinstituten nu visar?
Ps. Bifogar några länkar till troende, som blint litar på systemmedias sk. experter.
Jag skulle lätt bifoga minst ett tjugotal till bara från de senaste dagarna. Ds.

5 tankar kring ”Det är något som inte stämmer?

    1. Från Staffans länk SvD:”En historisk milstolpe har passerats vad gäller språk i Sverige: Arabiska är numera Sveriges näst vanligaste modersmål. Det innebär att finskan – som varit näst störst så länge som Sverige har existerat som nation – knuffas ner till plats nummer 3.” Med 400 000 anhöriginvandrare om hörnet så lär det inte dröja så många år förrän de intar täten. Undrar om hemspråksundervisning då skall erbjudas etniskt svenska barn? Men då har väl språkforskarna bytt åsikt om vikten därav. Kanske är det innebörden av statsministerns ”Gör Din plikt – kräv din rätt” i hans nationstal i går?

  1. När anhöriginvandringen skjutit fart blir det riktigt roligt. (obs ironi)

  2. Det är med förskräckelse men också uppgivenhet jag läser om hur vårt land förstörs. Överdriver jag, är en tanke som smyger sig på. En stor del av svenskarna röstar ju på partier som för den här politiken. Väljarna måste väl tycka det är bra eller i varje fall inte värre än att de kan fortsätta att rösta som tidigare, för utlovad bättre vård, nya snabbtåg, höjd bensinskatt och ett öppet land för försörjning av alla det är synd om.

    1. Visst det är härligt att vara god, men tunnare plånbok brukar minska tron. Kanske är det vad vi ser när SD ökar i opinionen?

Kommentarer är stängda.