Regeringen offrar pensionärers väl, i sin omsorg om afghanmän som fått nej!

Statsministern jobbar vidare på att förädla sin dubbelmoral, som nog är svårslagen. Men om man betraktar honom som en mytoman, så blir hans agerande mer förklarligt.
(Källa: Illustrationen på Löfven kommer från Facebook ”Politikfakta”)

I Kållered var vänster aktivister höga på sitt godhetsknark knark, när de försökte hindra utvisningar av sina sin kära afghanska barn, som snabbt blev män. Sex av 27 kom till slut i väg, efter en stor insats av 50 poliser! För nu hade  ansökningar om gymnasieamnesti snabbt kommit i väg och då får inga utvisningar ske. Så bra uträknat av Löfven, utåt låtsas han om hårdare tag och sedan gör han allt för att tagen aldrig kan verkställas.
Tänk om rättsväsendet här vore lika generösa med utfärdandet av böter för denna vänstermobb, som när pensionärer luftat sin mening om orättvisor på nätet?
Man får verkligen erkänna att miljöpartiet har stor arbetslust med att hamna under 4% spärren, men det kan lika gärna vara tvärtom för landets godhetsknarkare skyr abstinensen som pesten.
Varför inte fortsätta med en uppföljare: Nu får fler hemlösa pensionärer en chans till bostad i sin kommun?
Att miljarderna rullar för denna grupp, där flertalet ljugit sig in, är inget som bekymrar regeringens mytomaner, just nu måste notan skrivas upp med 15 miljarder enligt SVT!
………………………………………………………………………………………
Obs! I dag, lördagen den 14 april, äger en demonstration rum i Stockholm, mot trådlös tekniks hälsorikser med mikrovågsstrålning.

Plats: Sergels Torg. KL. 13.15.

Se #Stop5G  som finns på facebook.

 

2 tankar kring ”Regeringen offrar pensionärers väl, i sin omsorg om afghanmän som fått nej!

  1. Ja vad Skall man säga om detta. Regeringen bryr sig inte om gamla svenskar. Sorgligt. Folkutbytet skall fortgå.

Kommentarer är stängda.