Varningar står som spön i backen, men regeringen bara på Facebook hackar

Etableringstiden för nyanlända går mot sitt slut
Är det någon som tror att nyanlända, som glatt glidit förbi bostadsköer eller fått hyra (för skattepengar) bostadsrätter eller villor, skulle åka ut efter etableringstiden på 2 år?

I Lidingö har kommunpolitiker skickat brev till berörda och talat om att hyreskontraktet går ut efter två år. Då återstår det för socialförvaltningen att hitta annat boende, precis på samma villkor som för tusentals andra utan bostad.  Då lär protester och demonstrationer avlösa varandra. Precis som det var smärtsamt för forna tiders adel att tappa sina privilegier.
Men detta tilltag blev för mycket för en sann miljöpartist, som aldrig förnekar sin mångkulturella vurm, han anmälde kommunen till förvaltningsrätten, som nu skall tolka regeringens bosättningslag från 1 mars 2016.
Självklart får dessa tänkbara vänster väljare bo kvar, med generösa bidrag utan krav, när Ylva Johansson åter är i tagen med att vi, dvs. kommunen med skattebetalarna, skall klara av regeringens egotrippade och folkförrädiska synder.
Kommunen får väl dra ner på matkostnaden för omsorgens betalare, gröt har ingen dött av, viskas det nog i kommunhusen.
Att direkt öka skatten kan ju innebära att resursstarka personer flyttar och stryker dessa representanter från vallistorna och det passar sig kommunpolitikerna för i det längsta.
Att sätta ner foten och göra uppror mot regeringen, när både likvärdighetslagen och deras självbestämmanderätt ryker, är inget som lockar, för då är det slut på karriären.

När staten ideligen bryter mot lag och rätt, då borde kommuner och folket ta sig upprorsrätt!

Växande underskott
Att underskotten växer i välfärden, verkar inte bekymra vänsterns folk, beräkningar finns på 62 miljarder under kommande mandatperiod. Mer åt alla, är utgångspunkten hos vänsterfolket, men mest åt de som inte bidrar med en skattekrona. Nu vill de också kartlägga landets medborgare, enligt gårdagens saneringspolitik. Där paret Myrdal var framgångsrika i arbetarpartiets strävan att få bort undermåliga individer genom tvångsstreiliseringar. Undermåliga individer i dag, enligt vänstern, är nog jag, som pensionär med fel åsikter, som i stället för att ilsket blogga med gästskribenter, borde förbereda färden till Sankte Per.

Hets mot folkgrupp mycket populärt i förvaltningsrätten
Förvaltningsrätten, dömer ut kännbara dagsböter för de som skrivit någon olämplig kommentar på nätet, ofta efter DO:s direktiv. Detta finns det både tid och resurser till, men att fånga in och ställa tjuven, rånaren, våldtäktsmän och flitiga marodörer mot blåljuspersonal inför skranket, det går inte.
Enligt vänstern är de ju så få, så det borde räcka med att Sjöstedt och Fridolin med några mångkulturella polare går ut en kväll och fångar in dem direkt.

Trimning av Islamisering pågår
Islamiseringen pågår med högsta hastighet, precis som brorsan trimmade sin Puch Dakota på 60-talet. Jag misstänker att trimningsaktörerna trängs i rättssamhället, där snälltolkning av lagar/straff når nya höjder.

Glassbil eller böneutrop sak samma enligt kyrkans man


Kyrkans vänsterapostlar förvånar väl ingen längre? Biskopen i Växjö tyckte att glassbilen stör lika mycket eller mer än regelbundna utrop från en minaret, när Växjöbor protesterade mot ett moskébygge.

Varför inte ta steget fullt ut och omvandla tomma kyrkor till moskéer? Valspråket ”Allahu Akbar” har redan ärkebiskopen fixat.

Kritiserad muslimsk friskola får starta fler
I Borås får en muslimsk friskola starta, trots starka protester från Borås stad. Römosseskolan får utvidgas trots kritik från skolinspektionen under flera år. Kammarrätten gick på blivande rektorns linje, Abdirizak Waberi, ledamot i föreningen islamaska skolan i Gtb. Nu får vi hålla tummarna att Högsta förvaltningsrätten begriper att dessa religiösa friskolor, är det största hotet mot integrationen, med fortsatt kvinnoförtryck och endast bidrar till växande motsättningar i samhället. Totralt förbud mot religiösa friskolor skall råda!

Jag skall inte plåga Er läsare med fler galenskaper, även om minst ett 20-tal artiklar finns kvar, att kommentera bara från sista veckan. Jag vill uppmärksamma läsare på, att de kommer från traditionell media.

Orolig regering
Men självklart oroar detta regeringen, när inte längre rasiststämpeln fäster, när verkligheten gjort att den tappat klistret, då måste strakare medel till.
Nu sitter Peter Eriksson (MP) i samtal med Facebook för att krafttag skall tas mot desinformation med tanke på valet.
Eriksson menar att allmänheten måste informeras om, att mycket av det som skrivs på nätet är propaganda och desinformation. Detta kan vara en risk för samhället fortsätter han.

Jag tror risken är större för denne man och regeringen, än för medborgarna i samhället.

Källor:
http://www.gp.se/ledare/boscanin-regeringen-l%C3%A4mnar-kommunerna-i-sticket-1.5179302

https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/underskotten-vaxer-i-valfarden-20720

https://www.expressen.se/ledare/boras-borde-ha-sluppit-waberis-islamiska-skola/

https://nyheteridag.se/regeringen-i-samtal-med-facebook-for-att-stoppa-fake-news/

3 tankar kring ”Varningar står som spön i backen, men regeringen bara på Facebook hackar

 1. Håller med Peter – lysande skrivningar av Harriet – ironi är ett fint vapen.

  Idag skriver Johan Westerholm på sin ledarsidorna.se utmärkt kritik mot Morgan Johansson – den lille mannen har alldeles för stort inflytande tydligen och måste givetvis
  bort från makten tillsammans med den rödgröna sörjan.

  Vad gäller moske´- och minaretbyggen i Sverige tänker jag som så att i den bästa av världar borde ett bygge aldrig kunna genomföras trots en kommuns undfallenhet till bygglov, om alla tänkbara arkitekter ,konsulter och byggentreprenörer/byggarbetare ,leverantörer fullständigt vägrade
  att befatta sig med ett sådant projekt – inget VA drages fram eller ens el. Tänka sig ?
  Men, tyvärr kommer det aldrig ske.
  I Örebro , efter moské-branden i höstas ska den givetvis återuppbyggas på något sätt –
  ska bli intressant att följa den processen utifrån.

 2. Så bra beskrivet Harriet. Man får ett gott skratt då och då när man läser din humoristiska framställan, trots det djupt alvarliga du skriver om.

Kommentarer är stängda.