Har Rotschild, Rockefeller och Wallenberg sfären kommit på obestånd?

Vilseledande miljardärindex
Handlar årets första blogginlägg om, för ”money makes the world go around” är nog en starkare insikt under livet än allas lika värde lagen.

Att de rika blivit rikare på bekostnad av fattiga och numera även medelklassen, är en känd sanning i det postindustriella samhället. När även medelklassen får det allt kärvare med sin ekonomi, måste tyngre artilleri till med lögner och fake news, från de som är högst upp i klasspyramiden.

Undantag är självfallet den politiska eliten, redaktörer inom MSM och andra nyckelpersoner för världens oligarker, som blir rikligt belönade för sina insatser, som bidrar till underminering av nationalstaten.

Allt insvept i tilltalande medmänsklighet och humanitet, som en majoritet av medborgarna ännu tror på. Fula och farliga epitet får alla som vill bevara både folkstyret och sin nation smetat på sig, meningen är att direkt skrämma bort andra landsmän och förhindra utbyte av åsikter i saklig diskussion. Känslor och personangrepp är något som MSM gillar.

Bloombergs miljardärsindex
Varje år presenterar Bloombergs miljardärsindex en lista på världens mest förmögna personer, men i år blev jag konfunderad.

Hade det gått utför med Rotschilds, Rockefellers och Wallenbergs imperium?

Förklaringen gav Lars Bern i en artikel i NewsVoice den 28 december.

Läs den, om Ni ännu inte gjort det.
https://newsvoice.se/2017/12/28/bernbloombergs-miljardarsindex-vilseledande/

Det känns befriande, när en klok och kunnig person tar bladet från munnen ända fram till den nya världsordningen. Många gör halt innan slutklämmen om grundorsaken till turbulensen i världen, med krig, terror, folkvandring, svält, motsättningar som gödslas, nämligen pga oligarkernas strävan mot NWO, där valutaspekulanten George Soros får vara torped.

För nämner man NWO då är man inte riktigt klok enligt den korrekta eliten och säger man att EU, FN med Agenda 2030 och påven är medel mot detta mål, ja då är vi offer för konspirationsteorier och borde vårdas på mentalsjukhus.

Lars Bern skriver enkelt om komplicerade samband och ställer ”tänk efter” frågor, så mitt adrenalin flödar. T.ex.

 • ”Fråga dig hur Sveriges förre statsminister plötsligt kan tjäna 22 miljoner kr per år efter att han lämnat sin position?
 • Fråga dig varför rader av viktiga avsuttna socialdemokratiska politiker under åren passerat revy inom av Wallenbergs kontrollerade SE Banken?
 • Fråga dig hur en medelmåttig politiker som Björn Rosengren kunnat bli en mycket förmögen man?

Jag försäkrar att förklaringen inte är att de plötsligt blivit duktiga entreprenörer som startat egna företag.”

Hans slutsatser är

 • ”……Senare har denna positiva fördelning av tillväxtens frukter avstannat och idag koncentreras frukterna bara till de rikaste av de rika och de få procent av medborgarna i väst som står dem närmast. Detta innebär att ackumuleringen av ekonomiska tillgångar hos den angloamerikanska oligarkin snarast accelererar och med det deras möjligheter att utöva global politisk makt för var dag ökar….”
 • ”.. att ni aldrig skall lita på listor som Bloombergs, de är mer ägnade åt att vilseleda än att tillhandahålla ett verktyg för att kunna bedöma var den ekonomiska makten verkligen ligger.”

Det tragiska är att politiker är maktens lakejer. Glöm inte det i  september!

 

 

5 tankar kring ”Har Rotschild, Rockefeller och Wallenberg sfären kommit på obestånd?

 1. Jo Harriet, Ulla Andersson (V) talade i Riksdagen för skydd av kontantsystemet. Hon sablades genast ner av en moderat. Hon fick veta hur omodernt det är med sedlar.

 2. Från min syster:
  Vad roligt att läsa din blogg med alla kommentarer, det blir spännande fram till hösten men mörkret kommer troligen att fortsätta. Åkesson måste kliva fram eller är det media som rycker undan mattan för honom?

 3. Vad skulle kunna ändras i september, om inte den parallella styrfunktionen, bankmakten avskaffas? Så länge storfinansen får råda, har folket via parlamentet ingen verklig makt. Exempelvis så ogillar bankvärlden att vi handlar med kontanter. Varför? Jo, därför att vi med kontanter har en viss frihet. När våra transaktioner däremot sker via bankkontot, har bankerna både grimma och tömmar på oss. De kan även stänga ner ett konto, om de finner att användaren inte passar in i deras värdegrund. Att få sitt konto stängt, betyder att man inte kan betala för sig, exv bostadshyran. Även en institution, som inte behagar storfinansen, kan ställas utan kassa, och därmed förlamas. I Sverige har vi ännu inte kommit så långt i praktiken. Men på andra håll har man det. Var det inte Front National som drabbades av sådan avstängning? Så länge kontanter tillåts, kan de väl hanka sig fram, utan bankens hjälp, en tid. Men sedan?

  Så, vad ska vi kräva av den kommande Riksdagen, om inte att bryta bankmakten?

  1. Finns det något parti i riksdagen som ens snuddat vid denna viktiga fråga? SD????

Kommentarer är stängda.