Det största välfärdsbedrägeriet i modern tid!

Nu upprepar jag igen.

Hur kan medborgarna tillåta att det största välfärdsbedrägeriet i modern tid får sopas under mattan?
Hur kan politikerna få fortsätta med sina ihåliga bortförklaringar, om nu bedrägeriet ens kommer på tal?

Miljardrullningen till migranters asylfuskande har inget tak, till skillnad från samhällets alla andra områden, där utgifterna granskas ner till minsta decimalkomma och besparingarna står som spön i backen.

Våra deklarationer kontrolleras minutiöst, vi som inte har slipade advokater som stöd.

Projektmiljoner bara forsar ut till meningslösa integrationsprojekt, där allmänna arvsfonden med förkärlek delar ut miljonbelopp till organisationer med koppling till muslimska brödraskapet, vilket borde göra fonden ”arvlös.”

Jag tycker att Hanif Bali (m) skulle passa perfekt som partiledare för moderaterna. Hans ursprung från Iran borde väl glädja Annie Lööf och få henne att dämpa sin trånad efter samregering med Löfven.

Nu kommer främsta kandidaten Ulf Kristensson med lätt frisering fortstätta i samma spår och nonchalera alla väljare som föredrar SD i protest mot partiledarnas gränslösa politik.

Hanif Bali  skrev om detta rekord i välfärdsbedrägeri på Facebook för några dagar sedan.

…………………………………………………………………………………………………

”Rättsmedicinalverket – med ansvar för åldersbedömning för de som påstår minderårighet vid asylansökan har släppt uppdaterad statistik idag. 

Utförda bedömningar:  4 107
Antal bedömda över 18 år: 3 415

Detta summeras till en andel på 83 % av de testade som uppenbart fuskat med sin ålder vid asylansökan.
Man kan hittills grovt summera kostnaderna för dessa bedragare på runt 5,6 miljarder kronor. För att sätta det i perspektiv är det ungefär kostnaden för hela Afghanistans utbildningssystem – med en befolkning på 30 miljoner invånare.
Redan nu är det, det största välfärdsbedrägeriet i modern tid, men om kontrollerna fortsätter i samma takt så kommer vi närma oss kostnaden för en hel Öresundsbro.
Det är i detta perspektiv som den afghanska sittdemonstrationen blir smått löjeväckande – nästintill inga som bedöms minderåriga blir utvisade till Afghanistan, även den mikroskopiska andel som får avslag får oftast TUT tills de är myndiga nog att återvända.
Kravet på total amnesti, utvisningstopp och 100 % bifallsandel för Afghaner som backas upp av diverse asylhaverister syftar till främst en enda sak – att rädda vuxna barnlajvande åldersfuskare från utvisning.
Häromdagen höll demonstranterna upp plakat i sympati med nedläggningshotade BB Sollefteå – för att sätta det i perspektiv läggs den enheten ner för att spara in 15 miljoner kronor – det är årskostnaden för 15 åldersfuskare.”

……………………………………………………………………………………………………

När jag tänker på att under 2015 var ca 30.000 så kallade ensamkommande barn av de 163.000 som fick välla in, då får jag svindel. Tänk på detta Ni som åker över Öresundsbron!

Kostnaden för dessa fuskare uppgår till mellan 30-34 miljarder/ år. För här visade sig vår feministiska regering sitt rätta jag. Ömma moderskänslor blommade ut, ”för de är ju barn” och männen som kallades barn myste bland dygnet runt uppassande personal.

Visserligen fick personalen ibland låsa in sig i garderober, när dessa män gick bärsärkagång för utebliven respekt. Men dessa övergrepp slätades över med posttraumatiska diagnoser, vars innehavare skulle ha förtur i kön till BUP.

Glöm inte detta Ni som skall rösta i kyrkovalet, att kyrkan har rullat ut röda mattan för detta bedrägeri under täckmantel människokärlek. För godhet sätter fart på endorfinerna och kan göra både prästen hög i predikstolen och församlingen nedanför.