”Flytta från Malmö” sa polisen, ”Malmö I love you,” sa politikern


Henrik Jönsson: Flytta från Malmö, sa polisen
Henrik Jönsson är en entreprenör och företagsledare i Malmö.

På Svd.se berättar han om ett inbrottsförsök till sin bostad av en liga som besökt flera familjer med samma uppsåt i kvarteret och polisens svar på prevention.

”………Jag var ensam med barnen och bar upp dem sovande på övervåningen medan jag ringde 112. Inbrottstjuvarna slog strax därefter in glasrutorna på våningen under oss, medan jag fruktlöst sökte något tillhygge att beväpna mig med för en eventuell konfrontation. När grannen tände trappljuset flydde tjuvarna, och jag såg dem tydligt från mitt sovrumsfönster.

Jag frågade polismannen hur jag bäst kan skydda min familj mot denna typ av situationer i framtiden. Han suckade och såg trött ut: ”Ärligt, genom att inte bo i Malmö. Det här ökar så mycket att det inte går att hantera.”

Skribenten avslutar sin artikel med att fråga:

”….Hur hanterar samhället detta? “Ärligt, genom att inte bo i Malmö”? Under rådande skattetryck kräver jag ett bättre svar. Jag tillhör inte någon typ av alarmistisk falang som ständigt anser att olika delar av samhället “går sönder”. Jag är däremot i egenskap av livslång egenföretagare rättfram nog att kalla en spade en spade. Hur man än ser på saken så ökar kriminaliteten i Malmö.
Vi befinner oss i en situation som omgående kräver mycket kraftfulla åtgärder.”
https://www.svd.se/henrik-jonsson-flytta-fran-malmo-sa-polisen

Politiker Malmö prisar
Dagen efter läser jag i Sydsvenskan om hur staden Malmö skall prisas för mångkultur och olikheter i en kommande storfilm.

”Malmö I love you” ska bli internationell storfilm och sprida hopp till Malmöbor

En internationell storfilm om Malmö kombinerat med en digital plattform som ska sprida hopp och positivitet i Malmö. Dygnet Runt kan idag avslöja planerna på en Malmö-version av storfilmerna ”Paris je t’aime” och ”New York I love you”.

Artikeln avslutas med upplysning om ett event i morgon, där kommunstyrelsens ordförande skall berätta om det berikande projektet.

”….Onsdagen den 6 september ska ”Malmö I love you” lanseras med ett event på Malmö Rådhus där bland andra Emmanuel Benbihy, producenten Helena Danielsson, kommunstyrelsens ordförande i Malmö Katrin Stjernfeldt Jammeh och David Carlson själv ska tala.”
https://www.sydsvenskan.se/2017-09-03/malmo-i-love-you-ska-bli-internationell-storfilm-och-skanka-hopp-till-malmobor

Att resebyråer varnar turister för att besöka Malmö, att polisens råd är att flytta från staden och att judar tvingas lämna staden på grund av förföljelse från politikernas gunstlingar, fundamentalistiska utövare av islam, sådana petitesser finns inte hos en sann socialdemokrat.