”Det svenska tillståndet” upprör andra länder

Författaren Spencer P Morrison, som också är chefredaktör för tidskriften ”National Economics Editorial” publicerar här en artikel,
Flyktingar kommer att kosta Sverige 18,6 miljarder dollar i år-9,3x över budget.”
https://www.nationaleconomicseditorial.com/2017/02/10/sweden-migrant-crime-cost/
I artikeln finns faktauppgifter, som inte går att förneka, vilket ger en skrämmande presentation av dagens och morgondagens ”svenska tillstånd,” när de totala baskostnaderna för migrationen beräknas.
Men eftersom denna nyhetssajt stödjer ekonomisk nationalism, så saknar tillgänglig statistik och faktauppgifter värde för regeringen, som jag misstänker hellre läser Expo.
Citat:
”……För att täcka sina kostnader har Sveriges regering budgetat  2,2 miljarder dollar för ”migration” för 2017.
Detta är absurt lågt.
Varför?
Sveriges regering skjuter medvetet de sanna kostnaderna för migrantkrisen för att upprätthålla ordning. De vägrar att samla in statistik och straffar de som läcker information med drakisk ”hatstolk” lagstiftning. Trots att socialt tryck i allmänhet är tillräckligt för att hålla folk tysta.
Detta är också fallet i Tyskland , där antalet islamiska invandrare i landet är underskattat med hälften.
Därför baserar jag min analys på privata forskares arbete , som har försökt fylla de statistiska luckorna som lämnats av Sveriges regering…..”
Slut citat.
Men i Rosenbad betraktas all kritik mot förd invandringspolitik, som förlängning av Nordiska Motståndsrörelsens argument.
Respekterade debattörer, forskare, samhällsvetare, ekonomer, författare och alla med stor kompetens inom området nonchaleras.
Ner med allt i papperskorgen!
Samtidigt som ministrarna förklarar för en nöjd statsminister att dessa utsagor bara underblåser islamofobiska strömningar.
Statsministern går sedan ut och förklarar myndigt att han tar ansvar för Sverige tätt följd av sina doaflickor på SVT, MSM och från kändiseliten.
Mottagare av alla integrationens projektmiljoner förklarar stolt att vi har uppnått betydande samverkan mellan socialen, polis och skola.
Åratal har ägnats åt möten med kaffedrickning. Strukturer, riktlinjer och processmodeller har kommit på pränt. Trots detta engagemang så ekar innehållet tomt och något resultat går inte att uppvisa. Samma floskler upprepas som lögnen om invandringens lönsamhet, att det tar lååååång tid! Svaret gav Jan Ivarsson i sin krönika i går, om varför integrationen är dömd att misslyckas.
Kanske en förklaring till statsministerns upprörda stämma är en liten insikt om att han går på tunn is inför kommande KU dom efter IT-skandalen? Ett beteende som den skyldige ofta uppvisar när han ställs mot väggen.
Nu har sparkade Maria Ågren surnat till och säger att regeringen tidigt hade full insyn i outsourcing skandalen. Kanske statsministern inte ingår i regeringen???
 Författaren Hege Storhaug, som driver tankesmedjan Human Rights Service (HRS) skriver här en artikel på samma tema som Spencer P Morrison, ”Invandringen tar livet av Sverige.”
https://www.rights.no/2017/01/innvandringen-tar-livet-av-sverige/
Hennes bok ”Landsplågan islam” borde skickas till alla på Rosenbad.
Men läser man på regeringens hemsida så är allt under kontroll.
http://uvell.se/2017/08/25/mer-asikt-fakta-pa-regeringen-hemsida/
 Carl Bildt har också vaknat till och säger att Sverige är ett välfungerande land.
Vem vet om hans nej blir ett ja i moderaternas partiledarnominering?
”Hur kan man lura skjortan av en hel nation, eller nästan en hel nation?” hälsar signaturen ”Peter” och det är bara att hålla med.
Kanske är t.o.m. Nordkoreas Kim Jong-Un imponerad?