Ryggradslösa politiker på Medborgarplatsen

Utgångspunkten är Katerina Jonouch inlägg i sitt Magasin den 14 augusti, där hon  fördömer ansvarslösa politiker, som sitter på Medborgarplatsens trappa och lismar in sig hos lagbrytare, som borde utvisas.

”Det krävs käftsmällar för att skaka liv i debatten”
”Det krävs käftsmällar för att skaka liv i en fet slö makt som lismar runt och sabbar ett land. Kanske kan vi nu börja prata om att inga stora tidningar ifrågasätter politiker som skapat kaos och bidrar till oordningen, att ingen ser till att de får stå till svars för sin tokiga politik som lockat hit tusentals män utan asylskäl, att dessa män nu är besvikna och börjar bli högljudda men att ingen tar ansvar för att det blivit så här. Istället för att sitta på trappen och snickesnacka skulle tex plakatpolitikern Dinamarca kunna ta fram handlingsplan för hur vi ska få ordning på Sverige……..”

http://katerinamagasin.se/det-kravs-kaftsmallar-att-skaka-liv-debatten/

”Money” inget asylskäl 
”Money, money” sa en migrant nyligen, som nått Italien, på frågan varför han valt Sverige som sluthamn. Men varken money eller bättre framtid utgör skäl för asyl, även om det i Sverige numera kan verka så. Att riktiga flyktingar därmed aldrig får chansen att komma hit, ryms inte i vänsterns fantasi.

Ingen har väl undgått den patetiska demonstrationen mot utvisning av de ensamma, förvuxna ”barnen” på Medborgarplatsen i sällskap av unga vänsterentusiaster.

Att Rossana Dinamarca skulle vara där, precis som Gudrun Schyman och kvittra bland dessa förfördelade gossar, som borde ha utvisats för länge sedan, var självklart. Dessa feminister missar ALDRIG några populistiska poäng.

Men när Gustav Fridolin (MP) och den nya migrationsministern Hèlena Fritzon (S) också avlade fjäskande visit, när de i stället borde ha sett till att domslut efter Svea rikes lag efterföljs, då förstår jag att det är kört.

När en liten rabiat grupp får gapa och skrika och kräva att lag och rätt upphävs, då är Moder Svea mycket sjuk.

Kuvade invandrarflickor utan lockelse på feminister
Modiga Katarina Janouch är nu anmäld för förtal av en kränkt Rossana Dinamarca (Vpk) efter en satirisk tweet. Med text ”Trappan mer effektiv än Tinder” och en bild på Rossana i hot pants. En tweet som var mitt i prick, trots käftsmällen.

Ingen har väl glömt hur RD avfärdade, en alarmerande studie om hedersvåld bland förortens unga av föreningen ”Varken hora eller kuvad” i fjol, med orden att slutsatsen (om kulturellt betingat hedersvåld) är fjärran från en socialistisk samhällsanalys och otaliga vittnesmål trycktes ner. Man kan bli konfys för mindre.

Att vänstern med VPK och MP i spetsen har svikit förortens kvinnor är allmänt känt. Stöd och hjälp tillfaller främst ensamma och brunögda män, där medelålders feminister får praktisera hemmagjord närhetsterapi och har då sannolikt inget behov av dejtingappen ”Tinder.”

Rossana borde ha sparkats ut
RD borde ha lyfts ut från riksdagen för länge sedan, med sin provocerande SD = rasism tröja och hennes förakt för Björn Söder, som demokratiskt blev vald till vice talman, men i svensk riksdag får vänstern bete sig hur de vill.

Jag skulle bli mycket förvånad om utvisningar verkställs, tidigare angrepp mot REVA försöket blir i så fall repris, medan vår landsfader ser till att hålla sig gömd.

Länkar, där politikers ohederlighet och ryggradslöshet påpekas.

-https://petterssonsblogg.se/2017/08/10/sverige-ar-inte-friskt-illegal-invandrare-intervjuas-i-svt-med-polisen-bredvid-men-grips-inte/

 –https://www.svt.se/opinion/article14793240.svt?cmpid=del%3Afb%3A20170815%3Aarticle14793240.svt%3Anyh%3Alp

-http://iotakt.se/samtidigt-pa-medborgarplatsen/

-http://www.gp.se/ledare/teodorescu-inf%C3%B6r-lagen-m%C3%A5ste-alla-vara-lika-1.4531941