Dödssjuka barn överges, men bestialiska mördare skall det daltas med

Detta är Sverige i dag
Föräldrar till dödssjuka barn får kämpa för hjälp. Kraven för att erhålla personlig assistans har stramats åt, nu måste ”grundläggande behov” uppgå till 20 tim/vecka för att assistans skall beviljas. Allt för att stjälpa över kostnaden på kommunen.

Våra inkompetenta och medborgarfientliga politiker sparar på allt (som ej drabbar dem själva) för att få bort invandrare från arbetslöshetsstatistiken, bidragen flödar till låtsasjobb och studier som för de utan studievana och analfabeter aldrig leder till egen försörjning. Varför anstränga sig, när bidragen ligger betydligt högre än ett slitigt låglönejobb?

Nya kvotflyktingar flygs in, PUT beviljas med rekordfart, ökad anhöriginvandring pågår och 300.000 ytterligare skall in under några år, för platsen som bäst i EU klassen får ej riskeras och har högsta prioritet.

Urholkning av grundläggande behov
När det gäller små, skyddslösa barn med svåra sjukdomar, som varken klarar att stå, sitta, gå, andas och kunna svälja sin mat själva, då har denna förrädiska regering varit mycket uppfinningsrik.

Att behöva andningshjälp, hjälp med att suga upp slem, att få sin näringstillförsel via en sond på magen ingår ej i grundläggande behov för assistanshjälp!!!! Tänk så smart för då reduceras timmarna för hjälp med fart.

Dessa livsuppehållande åtgärder kallar FK för egenvård eller sjukvård, rekord i cynism så det förslår.

I denna artikel kämpar föräldrar åter för hjälp till sitt dödssjuka barn, som har en mycket sällsynt genmutation, som slagit ut koppens alla funktioner.

Från en bekant kom denna länk, med följande meddelande ”Jag känner mamman i reportaget privat och hon är fin människa. Det är så sorgligt med deras dotter och allt kämpande för dottern mot FK och kommunen”.

http://www.allas.se/de-kampar-for-sin-sjuka-dotter-eleonora-kanns-som-dodens-vantrum/

Socialminister Annika Strandhäll är med regeringens fulla stöd mycket smart, när det gäller att dra undan mattan för kämpande föräldrar, som arbetat, betalt skatt och önskar få avlastningshjälp för att möjliggöra yrkesarbete några timmar.

Daltet med terrorister
Kraften verkar regeringen i stället ha använt till att rulla ut röda mattan för återvändande mördare, vars terrorutflykter, du och jag ofta har tvingats finansiera med skatten.

För ”krigarnas” smarthet, när det gäller att fuska till sig välfärdspengar är lika stor som regeringens flathet att stoppa dessa bedrägerier, inte minst med assistansfusket, dubbla identiteter och åldersfusket.

Enligt en ledare i SvD den 9 augusti med rubrik ”Fusket i välfärden måste få ett stopp” betalas nästan 4 miljarder ut till oseriösa assistansbolag, där en stor del av pengarna används till terrorresor. Uppgift finns om att välfärdsbedrägerier kan uppgå till minst 10 -20 miljarder varje år!  Genom privatiseringarna öppnades slussen till våra välfärdssystem.

Migrationsverket får ibland ett anfall av handlingskraft, när de utvisar en specialist inom data programmering, som arbetar, betalar skatt, för att någon nitisk tjänsteman upptäckt något fel i redovisning av hans utlandstjänstgöring.

Sila mygg och svälja kameler tycks vara ledstjärna i hela regeringens arbete, där jag tror att statsministern slarvigt svetsat till ”stuprören” och beordrat medarbetare att ständigt intyga, att han aldrig vet vad som sker.

Jamsandet och daltandet med ”återvändare”, det vill säga bestialiska mördare tar aldrig slut.

IS-krigare som av egen fri vilja har varit ute på mördarturné, får inte utvisas, utan skall ha särskilt stöd och rehabiliteringsprogram, vilket gör mig galen. Bidragande orsak till denna vrede är att jag arbetat med svårt sjuka och handikappade patienter under drygt 40 år samt möten med invandrare som lurats att tro att Sverige är ett ymnighetshorn av våra egna politiker.

Jag upprepar till leda, krav på omedelbart förlorat medborgarskap för både sympatisörer och de som krigat och återvänt!

Vilket självfallet skulle minska lusten att dra ut i strid, vilket vore betydligt effektivare, än extremistsamordnarens telefon med begränsad öppettid.

Här får de i stället en behaglig tillvaro med omsorg, förståelse och självklart försörjning, medan svårt, sjuka och döende barn blir utan hjälp. Allt för många fattigpensionärer och gamla på ”hemmen” får ju redan svälta ihjäl.

Borde inte dessa orimligheter tränga genom medborgarnas värdegrundsindoktrinering, eller är landet helt utan räddning?

Mikael Ribbenvik, chef på migrationsverket, mumlade lite försynt i Almedalen att ”återvändares” sociala förmåner skulle ses över och Morgan Johansson deklarerar nu att han inte vill riva dessa krigares pass, de kan ju vilja göra en ny turné?

Kanske dessa herrar snabbt ändrat inställning om de själva med anhöriga blivit utsatta för dessa krigares djävulska straff för otrogna i islams namn?

Statsministern och hans handplockade ministrar, som är av samma skrot och korn som han själv, verkar vara totalt likgiltiga för offren både här hemma, ute i Europa och i Mellanöstern, som deras förödande politik bidragit till.

Varför kan de inte vara ärliga i sina värdegrundspredikningar och säga att offren för IS-krigarnas framfart saknar allt värde, liksom alla vi som inte begriper att vissa är mer värdefulla än andra?

Läs gärna artikeln i GP, där detta citat är hämtat ifrån, som en mejlvän skickade i går.

http://www.gp.se/nyheter/debatt/ett-h%C3%A5n-mot-flyktingarna-n%C3%A4r-terrorister-till%C3%A5ts-%C3%A5terv%C3%A4nda-1.4512149

”Tänk dig att fly från ondska på detta sätt, till ett land som välkomnar en.
Tänk dig att fly från människor som våldtar, torterar, hänger, hugger av huvuden, dränker och säljer människor (alltifrån nyfödda flickor till vuxna män), för att sedan möta dessa personer i landet du flytt till, för ”Vi kan inte göra människor statslösa”, som Morgan Johansson säger.
En grupp som har gjort fem miljoner människor hemlösa sedan 2011 och satt dem i flykt.
Vi ska alltså ta emot dessa människor och låta dem leva ett helt vanligt liv i Sverige igen.

Vi ska ha dessa människor som grannar och kollegor, runtom oss som om ingenting har hänt.

Vem vet, de kanske står bakom dig i mataffären imorgon.

Samma personer som kastat ner homosexuella män från höghus, eller sålt hundratals flickor som sexslavar. 

Att ta emot återvändande terrorister är ett hån mot dem som flytt hit. Det är ett hån mot dem som lämnat sina familjer för att kriga mot dessa monster. Det är ett hån mot oss som tar emot flyktingar och försöker bygga upp deras liv igen. Det är ett hån mot de goda!
Än i dag jobbar tusentals människor med att hjälpa dem som flytt hit. Det är alltifrån språkcaféer till aktivitetskvällar för barn. Arbetet kommer fortsätta, men att förklara för dessa människor att ondskan är på väg tillbaka, det lär bli ett arbete i sig. 

Pardis Manuchehri
Volontär – Islamic Relief” 

 Övrig länkar

10 tankar kring ”Dödssjuka barn överges, men bestialiska mördare skall det daltas med

 1. Asta. Det kanske inte var en tidpunkt, en punkt i tiden, utan en gradvis övergång. Sånt brukar kallas de små, små stegens tyranni, och tillämpas när vi ska föras bakom ljuset.

 2. Men barnen är ju i allmänhet ännu svenska och återvändande krigare är utlänningar eller har utländskt påbrå. Det tar vi hänsyn till, annat skulle vara rasistsikt har vi fått lära oss.

 3. Den tunne lille ministern M.Johansson har en del att lära av grannarna Norge o Danmark.
  Se o läs bifogad artikel från utsökta DenKorteAvis – Norge med tuffa ministern Sylvi Listhaug står som förebild för kollegan i DK tillika modiga o tuffa Inger Stöjberg när det gäller återsändning/utvisning av nekade asylanter.

  Håller med Hans K om annan uppdragsgivare än svenska folket.
  A.Ygeman stoltserar nu med sin nya”tjänst” som gruppledare för landets största parti
  och möjligheterna till förhandlingar för att fortsätta bygga Sverige starkt.!?

  http://denkorteavis.dk/2017/der-er-noget-galt-afviste-asylansogere-hober-sig-op-i-danmark-og-kan-ikke-sendes-hjem-men-de-problemer-har-norge-ikke/

  1. Att lära av andra är inget för vår självgoda regering, som alltid vet bäst, trots stämpeln ”avskräckande exempel” uti världen. Symptomen på haveriet får det nu skrivas om, men skulle grundorsaken tydliggöras i MSM, då lär det bli slut på den redan naggade yttrandefriheten.

  2. Helt tydligt: att få sparken kan ha helt olika innebörd för olika människor. En del klarar sig undan både Af och A-kassa behöver inte ens ta ut avskedsvederlaget

 4. Förfärligt att det har blivit så jäkla illa i Sverige. Regeringen har andra uppdragsgivare än svenska folket, tyvärr är vårt läge bekymmersamt.

 5. Den humanistiska stormaktens största svek.
  Att dra in på hjälpen till familjer med svårt handikappade barn.

  Samtidigt som miljarder slösas bort på skäggiga män, som alla med förståndet i behåll
  på långt håll ser hur de passerat barndomen med god marginal.

  Jag funderar ibland på vid vilken tidpunkt vi fick politiker som inte riktigt lever i verkligheten, och som slutade att prioritera svenskarna.

  1. Att just de svagaste tycks drabbas när assistansfuskarna skall klämmas åt gör mig särskilt vred. Detta och min egen hjälplöshet inför det systematiska bedrägeriet som ätit sig in som cancersvulsten i samhällskroppen

Kommentarer är stängda.