Muslimska män, jagar småflickor på läger

 Joakim Lamotte, journalist skrev detta på Facebook i mitten på juli.

Anledningen var händelser på ett träningsläger för flickor i Nyköping, som blev förföljda av muslimska män.

 Sexuella trakasserier av muslimska män, har stor spridningseffekt i samhällets alla vrår. På Samhällsbarometern presenterade SIFO nyligen att 6 av 10 kvinnor är rädda för att gå ut efter mörkrets inbrott. Överfall, våldtäkt, rån ökar otryggheten, men det verkar inte röra vår feministiska regering i ryggen. De mässar oförtrutet vidare om manlighets normer och strukturer, som de förklarar att alla män ingår i, allt för att dölja muslimska mäns rekord i våldtäkter, överfall och sexuella trakasserier. 

   Nu flygs kvotflyktingar in med fart, främst till fattiga Norrlandskommuner, när varenda nyanländ borde placeras på söder i Stockholm, där de mångkulturella predikanterna bor.

Statsministern får väl vifta på svansen inför EU:s ledare, som gläds åt hans ansvar, samtidigt som de hotar att släpa Polen och Ungern inför domstolsskranket, för att de inte öppnar gränsen för sin flyktingkvot. Inga terrorbrott har skett i dessa länder, men det imponerar inte på dessa medborgarförrädare. Men jag tror att få ”flyktingar” skulle nappa på dessa länder, de skulle snabbt ta sig vidare till Tyskland och Sverige, Europas värstingar i nationell förstörelse.

……………………………………………………………………………………………………

”INNEBANDYFLICKOR OFREDADES AV FLERA MÄN PÅ TRÄNINGSLÄGER. TVINGADES BYTA LOKALER OCH BLEV TILLSAGDA ATT TA PÅ SIG LÅNGBYXOR.

Jag har idag blivit kontaktad av flera föräldrar vars tonårsdöttrar är på innebandyläger i Nyköping.

Anledningen är att deras döttrar skall ha blivit ofredade på Rosvalla Arena där de deltar på innebandylägret  Selected  Player Future för ungdomar födda 2003-2007.

En mamma beskriver hur hennes dotter och hennes kompisar blivit jagade av ett gäng muslimska män och tvingats låsa in sig på toaletterna medan männen skrikit och bankat på dörren.

Från toaletten skall de ha ringt till sin tränare som kommit till undsättning, samtidigt som männen gett sig av. Efter händelsen har flickorna blivit tillsagda av ledarna att ta på sig långbyxor istället för shorts, och att inte duscha eller gå på de offentliga toaletterna för sin egen säkerhets skull. Under gårdagskvällen tvingades även flickorna flytta till nya lokaler för att känna sig tryggare. Föräldrarna som kontaktat mig ifrågasätter att deras barn behövt flytta på sig när de inte har gjort något fel, och menar att de ansvariga för lägret nu försöker tona ner det som hänt, samtidigt som flickorna ringer hem och gråter.

Jag kontaktar Henrik Pehkonen som är ansvarig för innebandylägret. Han bekräftar att det hålls ett muslimskt konvent på arenan och att flickorna blivit förföljda av flera muslimska män och tvingats låsa in sig på toaletten, och att de därefter bytt lokaler så att tjejerna skall kunna känna sig trygga.

Stämmer det att ni sagt till tjejerna att ta på sig långbyxor istället för shorts?
– Vi pratade med våra ungdomar innan vi åkte på det här lägret om att det kommer vara ett muslimskt konvent på samma ställe och om vilka skillnader det finns i synen på vissa saker, så att de skulle känna till vad troende muslimer tycker om att tjejer går i shorts. Efter den här händelsen kanske någon ledare har sagt att om de känner sig tryggare med långbyxor så kan de ta på sig det, men vi har inte tvingat någon. Det är ju inte tjejerna som skall behöva anpassa sig egentligen, säger Henrik Pehkonen.

Har ni polisanmält detta?
– Nej, och jag vet faktiskt inte varför. Jag var inte med när det diskuterades. Det kan ju vara så att tjejerna överdriver när de blir rädda och man inte vet vad som är sant.

Men skall man inte ta de här tjejernas berättelser på allvar?
– Jo självklart. Men vi har pratat med ledarna för det muslimska konventet och haft en bra dialog om det som hänt. Det kanske är femhundra muslimer där och så missköter några sig. Det skall ju inte alla behöva lida för.

Föräldrarna menar att ni försökt tona ner det som skett. Stämmer det?
– Nej, det stämmer absolut inte.

Joakim Lamotte”
………………………………………………………………………………………………………

Med denna undfallenhet, ”nej vi har inte kontaktat polisen”, bortförklaringar ”flickorna kanske överdriver” så blir det väl burka på nästa läger, för att inte hetsa upp muslimska män. (Gudrun Schyman hyllar ju redan burkini). Sedan har ledaren mage att påstå att det absolut inte stämmer att de försökt tona ner det som hänt.

Men han är väl inspirerad av statsministern som får svart att bli vitt och förvandlar ansvarslöshet till trygghet. Ett ledarskap som han spritt till höga chefer i hela det offentliga Sverige, som nu tycks sippra allt längre ner.

Utvisa de som ständigt bryter svensk lag  och stäng gränsen!

Med dessa ord gör jag uppehåll några dagar med blogginlägg för utflykter i vårt vackra Sverige, men återkommer både med egna och gästinlägg under nästa vecka, då det är traditionell kräftpremiär den 8 augusti.

7 tankar kring ”Muslimska män, jagar småflickor på läger

 1. Orsakerna är flera.
  En är medeltida värdegrund.
  En annan är att män i vissa länder inte ser lättklädda kvinnor. De tränas därför inte i att styra sina känslor. De kräver att kvinnor skall skyla sig för att de inte klarar av att leva med respekt för dem och för det tar de religionen till sin hjälp.

  Å andra sidan har den västerländsk livsstil bitvis blivit dekadent så vi bör ta till oss lite av muslimsk värdegrund.

 2. Man kan tro att det är den moderna tekniken som inverkar störande på våra sinnen. Men det motsägs av att dylika brott har funnits i alla tider, vilket ju inte exv mobilstrålningen eller miljögifterna har.
  Men om företeelserna ökar, då kan det väl finnas anledning forska i eventuella samband.

 3. Frågan om sexuella ofredanden är ett bekymmer som tycks vara mer eller mindre ”evig” lite som homosexualitet. Vi kommer nog få dras med bekymren så länge det är omöjligt att genmodifiera mänskligheten

  1. Man önskar att dom frågat om dom varit lika angelägna att statuera exempel på dom riktiga våldtäkterna! Och frågan är varför dom inte med emfas pekar på alla våldtäktsoffers liv som blivit minst lika förstörda som den felaktigt utpekade utövaren! Snacka om att komma snett i samhällets ansvar och åtgärder!

Kommentarer är stängda.