Stora risker med slopade ID-kontroller och PUT genom ”studier”

Stoppade ID-kontroller

Dessa varningar fanns på Facebook, av en viss Markus Johansson Oelandius (vet ej vem det är…men det var en  bra sammanfattning av risker).

”Är det verkligen lämpligt skrota ID-kontrollerna innan: 

–  EU:s yttre gränser fungerar

–  EU har bättre koll på icke EU medborgare / biometriskt register

–  EU/Sverige har fungerande underrättelsearbete & rättssystem för att hantera bl.a IS-terrorister från eller som varit i Syrien

–  Sverige inför strikt kvotsystem för bidragsberoende invandring (flykting och anhörig)

–  Sverige inför krav på självförsörjning efter/under TUT

–  Sverige inför kvalificeringsregler för medborgarskap

– Sverige inför system med automatisk utvisning: för papperslösa, vid avslag på ansökan, vid ej förlängning av UT samt vid kriminalitet”

Nej, lämplighet har aldrig bekymrat regeringen, huvudsaken är att få vara god.

Kanske har den globala finanseliten surnat till och ryckt i några tåtar, för att Sveriges humanitet inte skall svalna?

Ibland går besluten fort, till skillnad från smulor till medborgarna, då tar det år.

Eller är det endast klagomål från pendlare som just nu tagit skruv?

Missköt skolan och belönas med PUT

Nu får också afghanska pojkar/män stanna för att gå ut gymnasiet. Med ”invandringsrika” advokater och kärleksfulla, medelålders kvinnor, som supporter var det förväntat.

Är det någon som tror att de efter åratal av studier skall återvända?

Vilken härlig signal, utan asylskäl och med flexibel ålder, så kom till landet med Europas högsta moral!

Tror Du att dina föräldrar är döda, så får Du efterlevnadspension!

Du blir rikligt försörjd under många, många år och därefter kan Du fixa till PUT med låtsasjobb, som regeringen är specialist på och hela släkten får en autostrada att åka hit på.

Inte konstigt att moralen inte räcker till för gamla och svenskar som straffbeskattas, trots att det går så himla bra för svensk ekonomi.

Invandringens kostnader är som ett slukhål, utan att en krona kommer tillbaka.

Länkar:

http://www.gp.se/ledare/hafsigt-och-ogenomt%C3%A4nkt-1.4261222

http://cornucopia.cornubot.se/2017/05/asylfesten-20-id-kontrollerna-i-oresund.html#more

https://www.svd.se/ensamkommande-i-gymnasiet-far-ga-klart/om/svenskt-flyktingmottagande

https://nyheteridag.se/ny-lag-gick-igenom-uppmuntrar-ensamkommande-misskota-skolan-for-att-fa-put/

https://mobile.twitter.com/hanifbali/status/859773787293835265

http://meritwager.nu/allmant/debattorer-aktiva-for-att-unga-afghanska-pojkar-och-man-utan-asylskal-ska-fa-stanna-i-sverige-skriver-i-goteborgs-posten-vi-har-stor-brist-pa-tonaringar-i-landet/

 

 

 

4 tankar kring ”Stora risker med slopade ID-kontroller och PUT genom ”studier”

 1. Bra Harriet. Det stora problemet som du själv skriver är kvinnorna, ofta dom i vår ålder är själv 70 år. Fienden vet att kvinnorna är deras bästa vänner. Män i min ålder skall helst försvinna.

 2. Våra politiker är med ett undantag. Sverigedemokraterna. Totalt körda enkelt sinnade. Hur vårt land Sverige kan repa sig är en mycket svår uppgift. Tyvärr är alltför många svenskar i en ouppnålig bubbla. När verkligheten kommer smygande, då är det för sent. Reinfeldt hade en sak rätt det sovande folket.

  1. Hur skall folket vakna? Att snyfta och lägga blommor i terrorns spår, är mer sömnmedel från dagens verklighet, än att inse den mångkulturella faran med islam, som banbrytare åt det globala finanskapitalet.
   Samma beteende i hela Europa. Dessa känslosamma kvinnor, som nu beundrar sina Afghanska ”barn” dvs. unga män och charmige Macron,som hystade in 30 miljoner i arvode, när han var springpojke åt Rotschild.
   Vissa medelålders kvinnor skulle inte ha rösträtt, säger en gammal 70-åring, som var med under 68….Kanske fanns det ett korn av sanning i rösträttsmotståndarnas argument < 1921, när de proklamerade att kvinnor bara känner inte tänker....

 3. Politiken går ut på att alla skall få stanna.
  Gränserna är backventiler som släpper i välfärdssökare och håller kvar ursprungsbefolkningen som skattebetalare. fast fler har med åren insett detta och lämnat landet. De betalar en sista flygskatt för att komma ut.

  Med snilledraget av f d finansminister Sträng (S) (passande namn) om att företagarna betalar arbetsgivaravgifter, funderar få anställda på att de betalar mer än halva lönen till skatter. Av det de får kvar efter skatt, går 25 % av priserna för varor och tjänster till skatt. Dessutom betalar vi punktskatter som på tobak, energi och alkohol. Kvar av lönen blir något tiotal procent. Vi under skatter digna…
  Migrationshålen om ca 300 miljarder per år ( som sex försvar) behöver ständig påfyllning.

  Till synes kloka lagar om att alla asylanter inte får stanna. De körs över andra lagar som rätt att gå färdigt studier. Nu väntar vi på rätten att alla får vara kvar till och under pensionsåldern.

  Tiotusentals illegala försörjer sig svart. Nu kan v vänta oss höra (MP) ropa ut lögnen:
  Utan papperslösa stannar Sverige!

  (MP) vill att illegala skall förvandlas till legala med full tillgång till välfärdssystemen och utan att behöva arbeta. Först dömer vi till utvisning, sedan uppehållstillstånd med försörjning. Så gör man i en humanitär stormakt.
  Vi är väl inte främlingsfientliga?

Kommentarer är stängda.