Fridolin visar fotboja

Det är fler som tydligen inte litar på miljöpartiets omsvängning efter Drottninggatans terror dåd den 7 april i år.

I deras byk finns reformer som gjort att illegala invandrare inte har några incitament att åka hem. Försörjningsstöd, sjuk-och tandvård för max 50 kr/besök, barnens rätt att gå i skola och i väntan på allmän amnesi, är det mer fördelaktigt att stanna. Att fastna i någon ID kontroll är försumbar, efter de fina människornas REVA protester.

Får man stanna så kan man bli smått förmögen med retroaktiv föräldraförsäkring, efterlevnadspension för de ensamma barnen, som säger att föräldrarna i hemlandet är döda, tillgång till hela välfärspaketet och gratis SFI, samt utbildning, allt detta utan ett uns av motprestation.

Kanske har dessa gigantiska kostnader tillsammans med den humana stormaktens välkända kravlöshet  bidragit till att 40.000 tusen gamla svälter och snabbt närmar sig livets slut? (Rapport 17/4).

Fd. statsminister Fredrik Reinfeldt straffade medborgare som röstat på Sd och vänsterprasslade under täcket med islamvänliga miljöpartister.

Men nu har de anammat SD:s gamla förslag och t.o.m. pratar om fotboja för papperslösa migranter som inte har rätt att vara kvar. Men av erfarenhet vet vi, att de säger ett i teorin, för att sedan göra tvärtom i praktiken. Det var inte länge sedan Fridolin förespråkade ”fri asyl” och lade för säkerhets skull till ”ingen människa är illegal”.

I den senaste Sifo mätningen hade MP hamnat på 3,2 % och vi får bara hoppas att den siffran står sig, med nuvarande ledning.

Så här exemplifierar Teodor Koskinen, statsvetare på näringslivets mediaservice, Fridolins demonstration av fotbojans utformning och påtagning på Twitter. Teodor Koistinen‏ @TeodorKoistinen  14 apr. 2017.

”Så sällan utvisas utländska förövare” skriver Per Gudmundsson i Svd den 17 april.

Kanske Gustav Fridolin kan förklara varför?

4 tankar kring ”Fridolin visar fotboja

  1. Fotboja var rasistiskt för något år sedan. Då fick poliser enligt MP inte eftersöka illegala på platsar där de förväntades uppehålla sig. En stolleåsikt som bara kunde torgföras i Sverige. Nu är det gångbart i varje fall om inte SD framför förslaget. Det kallas att politiken utvecklas.

    1. Något off topic men hur långt är det så kallade mannaminnet? En annan parafras skulle kunna uttryckas i orden ;var är den snö, som föll i fjol?

Kommentarer är stängda.