”Landsplågan islam”

”Framtiden:

Allt vad folk av obehag vägrar höra något om, blir avgörande för våra villkor kommande årtionden”  Poul Henningsen (1894-1967)

 Är ett citat som författaren och den prisbelönta journalisten Helge Storhaug inleder sin hyllade bok ”Landsplågan Islam” med. 

Boken trycktes i Riga i Lettland 2016.

Ett annat citat som återges i boken och som alla medborgare borde ta till sig är från Ayaan Hirsin Alis bok ”Infidel”.

”Genom att förklara vår profet för ofelbar och inte tillåta oss att ställa frågor om honom, etablerade vi muslimer ett statiskt tyranni. Profeten försökte lagstifta om varje aspekt i livet. Genom att efterfölja hans regler för vad som är tillåtit och vad som är förbjudet, undertrycker vi muslimer friheten att tänka själva och agera som vi önskar. Vi lät den moraliska framtiden för miljontals människor stelna i tankesätt i den arabiska öknen på 700-talet. Vi blev inte bara Allahs tjänare. Vi blev slavar.”

Ayaan Hirsin Ali kämpar för en reformering av islam, men har pressats att lämna sina politiska uppdrag i Nederländerna och har tvingats fly till USA på grund av förföljelse och politikers eftergivenhet för radikala islamister, som precis som här behöver deras röster, för att få behålla sin livskvalité.

Därför är kampen och terrorn mot västs yttrandefrihet så viktig för islam.

Charlie Hebdo massakern i Paris,  fatwan mot författaren Salman Rushdie  och konstnär Lars Vilks är några exempel.

Här sätter inte makthavarna ner foten i försvar för den mänskliga rättigheten att få yttra sig, utan svamlar om förbud mot kränkning av islam.

Jag skulle önska att ”Landsplågan islam” lästes av alla riksdagsledamöter, gärna två gånger av den rödgrönrosa politikerkåren. Boken skulle vara obligatorisk på alla lärarutbildningar, vars läromedel visar på stor ensidighet.

Författaren HS har diger bakgrund inom området, med 20 års engagemang, samt vistelser i Mellanöstern.

Hon ger historisk översikt av islams blodiga historia fram till dagens terrordåd Europa, med fokus på Norge. Om fokus skulle ligga på Sverige skulle bokens 351 sidor inte på långa vägar räcka till.

Hon skildrar världssamfundens och EU:s blindhet och eftergivenhet inför den framväxande Medina tolkningen av islam, som allt mer tar över i våra samhällen med eskalerande förtryck av kvinnor, unga och oliktänkande. 

Till en början sker detta främst i förortens parallellsamhällen, men ännu farligare är när islamister nästlar sig in i våra politiska församlingar samt rättsväsende och ständigt kräver förtryckande särrättigheter, som duperar olärda politiker.

Dörren har öppnats av naiva, okunniga och blinda vänsterliberaler, vars konsensuskultur krockar med heder och respekt från oreformerad religion med rötter i den arabiska ökensanden på 600-talet.

Europas skuldkultur är ett lätt byte för denna förtryckande hävdelsekultur.

Samma byte utgör Mecka tolkningen, den gamla, mer toleranta grenen av islam, som nu oblygt förtrycks av oförsonliga Medina imamer i moskér, som talar med dubbla tungor. En tolerant förkunnelse utåt och en oförsonlig inåt.

Precis som en bloggläsare skrev i en kommentar efter mitt inlägg ”Islam är fredens och krigets religion” den 8 jan.

Edward Ulfertz den 10 jan 2017

”Ja. De gamla verserna används för att tala om för västerlänningar hur fredlig islam är.
De nya verserna är de som predikas i moskéerna.
Notera också att verserna inte står i kronologisk ordning i koranen.
Man måste veta när versen skrevs.”

Fd. bostadsminister Meret Kaplan (mp) ett utmärkt exempel på denna dubbelmoral. Han ansåg i ett mindre sammanhang att mordet på Fadime var försvarbart i hederns namn.

Att särbehandling står högt på miljöpartiets lista är inget som förvånar mig, respekt för kvinnors rätt att få bada ensamma, könseparerade gymnastiklektioner, rätten att få bära burka och hijab är endast exempel på partiets falska krav, som bara ökar segregationen och legitimerar fortsatt kvinnoförtryck från nöjda imamer, som anser att religion och politik är samma sak.

På bokens baksida står bl.a denna sammanfattning:

”Det pyr i Europa. Är vår tid förbi?

Den svenska och europeiska frihetsorienterade kulturen står under allt svårare press från politisk islam. Denna form av islam är inte som andra religioner. Den är i konstant konflikt med kvinnor, judar, homosexuella, frihetsorienterade muslimer och var och en som inte underkastar sig dess doktriner. Folk är med rätta bekymrade över framtiden, samtidigt som våra politiska ledare tiger och ljuger om islams motstånd mot frihet.”

Vi får bara hoppas att fler skall inse att vår tid står på spel, förrädare är politiker som inte vill inse att deras värdegrund utgör frisedel för en förtryckande religion, vars terrorister hyllas i smyg av imamer tillsammans med muslimska föreningar, som kulturministern välsignar med våra skattemedel.

Lästips!  Från Ledarsidorna.se ”Wahhabismen flyttar fram sina positioner i Sverige”

2 tankar kring ””Landsplågan islam”

 1. Har nyligen avslutat boken ”Landsplågan Islam” – som gav mig ytterligare ”kött på benen” till inställningen till denna ideologi – kunskap om fienden som jag anser är så viktig. Boken är stark med inslag som jag tidigare tagit till mig från alternativ media under det senaste decenniet – den borde helt klart läsas av väldigt många som du skriver. Jag följer regelbundet med på siten rights.no (human rights service) där författaren Storhaug hör hemma tillsammans med ytterligare vassa kvinnor.
  Där berättades under förra året då boken var ny att ”sponsorer” köpt mängder av böcker för att placera ut i samhället .
  Islamiseringen i Norge är knappast försumbar – tyvärr, dominerande inslag är från Pakistan , Bangladesh o Somalia.

  Det är skrämmande att nu senaste dagarna notera hur politiker i väst nu står upp på muslimernas sida i USA-inresefrågan – att det inte finns någon riktig vilja att hålla islam borta från väst så gott det går. Uttalandet av Kanadas prem.min. i parlamentet
  tar priset, så motbjudande! – liksom idag av A.Merkel vid sitt Sthlmsbesök .

  Läget är mycket allvarligt! – Politikerna o media försöker få det till att endast handla om extremism/terrorism – men där under/bakom finns den största växande minoriteten alla kategorier som äter sig in i vårt västliga samhälle !
  A. Merkel o även Tysklands rullstolsbundne finansminister anser tydligt att
  islam tillhör Tyskland o Europa, liksom S.Löven o EU:s utrikesmin. Mogherini som inte har några problem med islamiseringen – vad finns det för hopp om framtiden?

  1. Tyvärr har Du helt rätt i samhällsanalysen, för läget är allvarligt. Det stora problemet är att globalisternas indoktrinering ännu lyckats dupera så många, med sin berikande humanitet = ökad vinning för att fåtal. ”Human rights service” är noterat för vassa, verklighetsnära åsikter, med Tack från Harriet.

Kommentarer är stängda.