Svensk galenskap; IS krigare skall belönas rikligt vid hemkomst

I dag är jag nog inte ensam om att åter vara heligt förbannad.
På SR/Lund fick vi höra hur återvändande IS-krigare skall få bostad, jobb, körkort och vid behov även skuldsanering för sina fruktansvärda terrorinsatser i Kalifatet. Artiklar om hur IS krigare skall belönas vid hemkomst finns även på nätsajterna Avpixlat och Fria tider i dag. Dessa sajter föraktas av vänsterliberal media, men är ofta först med nyheter, som media ”glömmer” att delge sina läsare.
Christoffer Carlsson och Anna Sjöstrand (rapportförfattare till nationella extremistsamordnaren och kommunal samordnare mot extremism i Lund) vet inte till sig av förståelse och godhet mot dessa krigare.

islamiska-staten
AS säger att man inte kan neka dessa hemvändande terrorister skattebaserade förmåner bara för att de gjort ett ”felaktigt val”, när de i stället omgående borde sändas till Haag och förlora sitt medborgarskap!
Så i konsekvensens namn borde alla fångar i landet, nu släppas loss för sina felaktiga val!!!
Mörda, slå ihjäl och tortera otrogna själar, utan efterräkningar och sedan får Du belöning för dessa bragder i världens humanaste land, blir nog IS nya nätkampanj!
Kanske denna uppmaning konkurrerar ut martyrskapet hos Allah med hans 72 jungfrur?
Jag kan riktigt höra hur dessa unga män skrattar rått åt svenska politikers naiva omsorger efter deras bravader i terrorism. De kan i lugn och ro sitta på sin kammare kunna planera nya terrordåd, när de blivit besegrade i Syrien och får sin försörjning av oss skattebetalare.
Den mångkulturella aningslösheten når bara nya höjder.
Förmodligen har inte dessa godhetsapostlar sett samma bilder som jag både i SVT:s nyhetssändningar och på nätet.
En traktor med IS flagga på taket körde ett stort nät, där mördade, halshuggna och torterade otrogna låg ihop packade, med små barnarmar som stack ut.
Eller nätbilden som visade en mor och hennes två flickor i fina klänningar som låg bredvid varandra, det var bara ett problem att de tre saknade huvuden…
Förlorat medborgarskap borde för länge sedan ha införts, för dessa oftast myndiga krigare, som strider för sharia lag enligt Koranens medeltida verser.
Kanske dessa mångkulturella vänsterliberaler inte känner till Kairodeklarationen artikel 24, där ”alla rättigheter och friheter i denna deklaration underställs den islamiska sharian.”
Där är hedersmord, tvångsgifte, barnäktenskap och könsstympning vardagsmat, förutom klappjakt på kristna, icke muslimer, assyrier, kaldéer, syrianer och homosexuella.
Troligen finns heller ingen kännedom om Nuri Kinos beundransvärda arbete för att skydda minoriteter i Syrien och Irak och utrikesministern verkar fortfarande inte ha tillräckligt på fötterna för att kalla dessa terroristers gärningar för folkmord.
Saudiarabiens ledare får kindpussar och varma handslag av USA:s utrikesminister John Kerry.
Ingen journalist frågar varför detta rika grannland med sin oljerikedom och sharia lags tradition inte kan ta emot Syriens flyktingar med samma religion och kultur?
Nej, Europas nationalstater skall upplösas, de utgör bara hinder för den nya världsordningen NWO.
Migrationslånen får globala bankirer att förtjusas, medan generationer av skuldsatta medborgare tvingas till undfallenhet, när makthavarna hittar på nya pålagor och inskränkningar.
Protester vi, så kommer säkert dialogpoliser att tala oss tillrätta, nu när medias förtroende sjunkit som en sten och hjälper inte det, så kanske säkerhetsstyrkor får sättas in.
När, jag gick med plakat i Göteborg -68 så hojta vi ofta ”renigader” (klassförrädare/överlöpare) åt motståndarna, men i dag råder ombytta roller.
Medborgarnas största förrädare utgörs nu av vänstern och förledda liberaler.

4 tankar kring ”Svensk galenskap; IS krigare skall belönas rikligt vid hemkomst

  1. Marcus Birro har skrivit bra om detta. Han menade att återvändande svenskar som slagits för IS inte borde få behålla sitt svenska medborgarskap. Ingen orimlig ståndpunkt, kan man tycka!

  2. Det finns tydligen ingen ände på ” tokigheterna” och aningslösheten – politikerföraktet ökar dag för dag. Man vill inte vårt bästa, det som politikerna är valda/tillsatta för.
    Ett beslut om gränskontrollerna ligger i ”pipen” (11/11)- en förlängning är givetvis det enda rimliga – gärna skärpning .
    Vi måste reagera kraftfullt (önsketänkande) nu – inte senare –

    Kan rekommendera norska siten rights.no (human rights service) där en färsk artikel handlar om ett kraftfullt utspel av ministrarna Sohlberg o Listhaug angående anpassning till det norska samhället med tydlig riktning mot muslimerna.

  3. Det gällde nog avhoppade IS-krigare. Ifall de är smarta, de krigare som bara behöver komma hem på permission för att ladda batterierna, så kallar de sig avhoppare.

Kommentarer är stängda.