Inget hjälper mot mångkulturella politiker och lojal media.

Det är som att hälla vatten på en gås, för fakta, statistik, och vetenskapliga artiklar beträffande massinvandringens svåra konsekvenser rinner bara av dessa politiker.

Våra ministrar med statsministern i täten vill i överlägsen självgodhet, undervisa andra ledare på sina utlandsresor om vikten av solidaritet och humanitet, men lyssnarna är nu få till dessa vackra tal.

Det är bara den snart avgående generalsekreteraren Ban Ki Moon, som klappar statsministern på ryggen och ler mot utrikesministern när hon stolt deklarerar Sveriges feministiska politik.
Att hederskultur frodas, att Stockholm är ”The rape capital of the world” är inget som passar i säkerhetsrådet, för där kindpussas och ryggdunkas det i sann bäste broder stil.
Tack vare tjänstvillig media, politikernas megafon, råder mörkläggning om mångkulturens baksida.
Att svartlistning sker av de som protesterar är heller inget som våra ministrar i FN:s korridorer vill yppa om.
Av ideologisk hänsyn fäller de upp sitt skyddande paraply över dessa mobbare och gatans nyrasister.
Att mobbing är mobbing och att rasism är rasism oavsett avsändare är inget som regeringen förstår.
Trots regeringens falska deklarationer utomlands, så har Sveriges rykte som humanitär stormakt blivit ett avskräckande exempel.
Artiklar finns i utländsk media om hur denna hybris har försatt landet i enorma ekonomiska, sociala och kulturella påfrestningar, men som av de skyldiga käckt kallas för utmaningar.

Felet, som svenska politiker har gjort till skillnad från andra länder är att de inte i tid lyssnat på folkets vilja.

I gammelmedia råder nu stormbyar efter att Nya Tider till slut fick en monter på bokmässan. Jan Hellin SVT:s programredaktör (tidigare redaktör för Aftonbladet) har nu stor ånger för att Nya Tiders redaktör Vávra Suk fick delta i en debatt i Aktuellt med den mediokre Henrik Arnstad.
Nej, inte på plats i TV studion för Arnstad var rädd för pestsmitta.
Jag kan nästan höra hur Aftonbladets redaktörer och DN:s Peter Wolodarski, svära över medborgarnas tjurskallighet och fyller sina tidningar till brädden av mångfaldens berikning, inbäddat i känslor, som skall ge oss dåligt samvete för våra liv. Journalister som inte håller med får sluta eller placeras i källaren.
Kanske Bonnier får tänka om, när upplagan sjunker under lönsamhetsnivå och när statsbidragen inte längre fylls på?
Främlingsfientliga kallas nu för bruna råttor, (Cecilia Hagen/Expressen 2016-09-29) som helst skall gasas ihjäl, i skottgluggen finns också den kloke riksdagsmannen Hanif Bali (m) som med sin invandrarbakgrund inte håller med dessa upprörda vänsterliberala röster.

ratta

Senast var det två republikanska toppolitiker i USA, Tom Cotton och Mike Pompeo som inte skrädde orden i en debatt artikel i ”Wall Street Journal”, där de varnar för Sveriges misstag, efter studiebesök i Sverige och Norge.
Artikeln återgavs på Fria Tider 2016-09-30.
Några citat:
”Sverige har tagit emot 280.000 invandrare” sedan 2013, skriver de båda tillsynes chockade kongress¬ledamöterna.”
”Dessa invandrare är oproportionerligt fattiga, unga, män, outbildade, konservativa muslimer och har i praktiken inga svenskkunskaper”, fortsätter de och konstaterar att många av dem är ”ekonomiska migranter som helt enkelt lämnar fattigare länder”.
De båda politikerna tar även upp den svenska så kallade ”åsikts¬korridoren” och berättar om hur svenska invandrings¬kritiker tystas i den svenska debatten och att de som opponerar sig mot regeringens politik anklagas för främlings¬fientlighet och rasism.

korridor
”Norska ledare lyssnade på liknande oro och deras land är tryggt och stabilt. Svenska ledare gjorde inte det och deras land står inför ekonomiskt, socialt och politiskt kaos”, konstaterar de båda republikanska politikerna.”
Slut på citat.

Det enda jag hört statsminister Löfven säga efter fjolårets asylkaos är ”att vi har varit naiva” vilka vi han syftade på vet jag inte bestämt.
Andra brukar lära sig av sina misstag, men inte regeringen, de fortsätter i samma gamla hjulspår, som inget har hänt.
Trots påstådd mininivå inom EU, så tar vi fortfarande emot flest asylsökande jämfört med andra länder i Europa som tillämpar denna nivå, enligt ledarskribent Per Gudmundsson på Svd.se i går.
Sverige har en mer generös mininivå jämfört med andra länder. Politikerna får nog abstinens om de inte även här får vara bäst i klassen.
Förmodligen läser inte rödgröna politiker debattartiklar i DN eller Svd om de inte själva står med namn under och främlingsfientliga sajter är tabu med usch och fy.
Om någon tjuvläser, så är det under täcket med ficklampan på och om det upptäcks så åker tagelskjortan på.
Forskare, experter och personer med erfarenhet och som länge varnat för massinvandringens konsekvenser, skriver för blinda ögon och döva öron. De har dessutom utkonkurrerats från debattsidor till förmån för politiker och offentliga representanter.
De som företräder det offentliga Sverige skriver korrekt och applåderar mångfaldens möjligheter, för det gynnar karriären.
Medan folket knyter näven i fickan över att pungslås ytterligare av nya skatter och pålagor, som är indränkta i fagert tal om hur vi ska klara av det.

Om Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter fick bestämma, så skulle de konkret vilja återinföra stupstocken, för läsare av sociala medier, som sviker deras prenumerationsavdelningar.
Kanske med en skylt ovanför dessa brottslingar, där det står ”Dessa syndare läser Avpixlat, Fria Tider, Samtiden och Nya tider, visa ingen nåd.”
Lämplig placering kan vara på köpcentra i lördagsträngseln.

3 tankar kring ”Inget hjälper mot mångkulturella politiker och lojal media.

 1. Det enda som hjälpler är väljarflykt.
  Så länge folk röstar på partier som förstör landet så får vi gilla läget.
  Många svenskar tycks gilla vad som pågår. En del bidrar till politiks splittring genom att satsa på nya partiet Borgerlig Framtid. Betr är knappast framtiden. Snart har vi ett islamistiskt parti.
  Endast mer än 50 % för SD är räddningen men knappast troligt. Om det skedde är frågan om det skulle leda till utrensningar i media som styr fördärvet.

 2. Heja på Harriet… konkurrensen är stor på alt.media o bloggar , men all heder åt dina enträgna artiklar – önskar o hoppas att fler hittar till din sida o dessutom vill kommentera-.
  – Ordet mångfald o för att inte tala om ”integration” är så uttjatat –
  Använder så ofta det passar denna formulering ” påtvingat försök till integration” – vilket är vad det är– eller ?

  Bland det mest provocerande som ”ligger ute” fn är IM individuell människohjälps
  tidning o ”reklamfilm” #detnyalandet – ” ett utrop för ett bättre Sverige”.

 3. Är jag en konspirationsteoretiker? När det börjar gå upp för folk i gemen hur låg pensionen riskerar att bli så läser jag på löpet över AB ”så maxar du din pension” samtidigt som en annan tongivande nätsajt skriver ”Glada nyheter för Sveriges pensionärer”.

Kommentarer är stängda.