Mörkläggning av SVT Nyheter

Traditionell media förnekar ständigt att de mörklägger, filtrerar och undanhåller fakta för oss läsare, men det är precis vad de gör varenda dag året om.

morklaggning
Problemet är att de inte märker det, när deras multikulturella livsåskådning blivit lag.
Journalister som vill tänka själva och skildra verkligheten som den är, får antingen pudla eller åka ut, om en artikel eller reportage avviker från mångfaldsidealet.
Eskaleringen av mord, skottlossningar och allsköns kriminalitet får helst en undanskymd plats längst ner, medan svenska ”huliganer” som tyvärr går till attack mot Marokanska män, som aldrig borde ha släppts in, får stora rubriker med fetstil. Detta är vad svensk flyktingpolitik leder till.
Därutöver är det mest glädje reportage av massinvandringens berikning.

I inlägget om ”Falska Feminister” den 26 september, nämnde jag att en kvinna i Hedemora nyligen blivit misshandlad av en man för sin livsstil och för att hon inte bar traditionell klädsel.
Men jag fick läsa flera gånger innan jag förstod vilken traditionell klädsel man syftade på.

burka

Till slut fann jag att kvinnan kom från Syrien och listade ut att det inte handlade om en hembygdsdräkt från Rättvik.
Fler personer har gjort samma iakttagelse av denna filtrering av Svt Nyheter i Dalarna och ironin spreds snabbt på nätet, med bilder på hembygdsdräkter.
P4 Sveriges Radio publicerade denna, mer upplysande intervju på nätet, senare samma dag.

”Efter trakasserierna – nu träder Walaa fram.

Walaa: Tjejerna måste våga säga vad de tycker!
Walaa har fått utstå hot och trakasserier under lång tid.
I fredags blev en kvinna misshandlad i centrala Hedemora. Kvinnan heter Walaa och berättar nu själv om en lång tid av hot och trakasserier som bottnar i sättet hon valt att leva sitt liv. Nu har hon fått nog.
21-åriga Walaa som bor i Hedemora berättar att hon utsatts för förföljelse, hot och misshandel för att hon inte lever på ett traditionellt sätt. Hon får frågor om varför hon inte bär slöja, varför hon bor själv och varför hon inte har gift sig. I sju månader har det hela hållit på.
Det började när hon berättade att hon är muslim, då började folk ifrågasätta att hon inte lever och klär sig som dem.
Trakasserierna kulminerade i fredags när hon bestämt sig för att konfrontera en man som hon säger förföljt och förolämpat henne upprepade gånger. Han kom då efter henne i en bil och utanför kommunhuset i Hedemora kom han fram till henne och slog henne i ansiktet.
Walaa berättar att hon nu känner sig rädd för att gå ut för att bli trakasserad igen och påhoppad. Men samtidigt vill hon säga ifrån.
– Jag vet att alla har sina rättigheter, att kvinnor har rättigheter och frihet. Man måste följa lagen före religion, säger hon.
– Det är viktigt att stoppa alla män som lägger sig i och tjejerna måste våga säga vad de tycker. Det är bra och det är viktigt därför vill jag berätta om det, säger Walaa.
På grund av händelsen i fredags planerar Liberalerna i Hedemora att hålla en manifestation mot våld på torsdag.
Helena Broström Christine Odén Sveriges Radio.”

Vi får hoppas att radikala feminister uppmärksammar denna demonstration, men risken är stor för att demonstrationen gäller alla män, främst vita och svenskfödda.
Kvinnoförtryckande män med medeltida religion blir nog bara en parentes. Eftersom dessa feminister och andra rödfärgade själar, ständigt låter främmande kulturer få övertrumfa våra medborgerliga rättigheter.

En tanke kring ”Mörkläggning av SVT Nyheter

  1. Fantastiskt välformulerat, SVT med flera sk. riksmedia kan verkligen konsten att mörklägga. Försök att få in ett kritiskt inlägg mot den rådande uppfattningen att det är de mänskliga utsläppen av koldioxid som skapar temperaturökning (?) på jorden.
    Detta är i stort sett omöjligt, alla anmälningar till granskningsnämnden i dessa ärenden avslås med automatik.

Kommentarer är stängda.