Elefanten i rummet som ingen vill se

Reaktionen efter sexuella trakasserier och våldtäkter på Bråvalla festivalen i Norrköping och på festivalen ”Putte i parken” i Karlstad följer samma mönster som efter nyårsnattens övergrepp i Köln.
Där media och makthavarna initialt försökte dölja förövarnas etnicitet.
När allmänhetens tryck blev för stort återstod bara för polismyndigheten att krypa till korset och förbundskansler Angela Merkel kanske ångrade sig att hon inte lagt till ordet ”nicht” efter tidigare stolta ”Wir schaffen das” till det tyska folket om invandringen.

Att majoriteten av sexuella övergrepp utförs av unga asylsökande män från Afrika och Mena länderna, det är något som absolut får inte nämnas i kulturrelativismens namn, där man systematiskt osynliggör eller bagatelliserar förtryck som sker av tradition eller religion.

I stället smetar de rödgröna partiernas feminister ut detta förkastliga kvinnoförtryck på alla svenskfödda, vita män. Förklaringsmodellerna med strukturell diskriminering och patriarkaliska strukturer och rasism fortsätter att nå nya höjder.

Rekordet står nog Barbro Sörman för, hon är distriktsordförande för vänsterpartiet i Stockholm.
I går ”twittrade” hon följande ”Det är värre när svenska män våldtar än invandrare”!
När hon senare blev uppringd av en journalist klämde hon mycket motvilligt ur sig att det kanske var lite klumpigt uttryckt…

Dessvärre har vi en rikspolischef, som tror att ett ”tafsa inte armband” skulle förhindra övergrepp. Förmodligen kom denna IQ befriande idé från någon sann feminist.

Även om dessa armband skulle underlätta för utsatta tonårstjejer att anmäla så hjälper det inte, när man inte vill se elefanten i rummet. Nämligen att majoriteten av förövarna är unga asylsökande män, som är uppfödda med medeltida sedvänjor och med uppfattningen att kvinnan är mannens ägodel.

Under förmiddagen den 2 juli kunde vi via nätet ta del av Karlstads polisbefäl Per Arne Erikssons raka och modiga redogörelse över att övergrepp och tafsande på unga flickors bröst och rumpor hade utförts av gäng som bestod av ensamkommande killar från ett boende i närheten.
Han skrev bland annat ”Det här är ett helt oacceptabelt beteende och det är ingen tvekan om vilka som tar sig dessa friheter.”

Men under eftermiddagen var denna uppgift raderad på order av det PK förtjusta SR och kanske hade rikspolischef Dan Eliasson tagit Karlstads polisbefäl Per Arne Eriksson i örat. (Källa: www.varmland.polisen.se)

Att inte kränka och stigmatisera förövare med utländsk identitet är i det humana Sverige betydligt viktigare än att offren får se gärningsmännen inom lås och bom.

Jag skulle önska att statsministern följde twittrande medborgares samt ledarskribenterna i Expressen och Svenska Dagbladet, Anna Dahlbergs och Paula Neudings uppmaning att ge rikspolischefen sparken.

Men har man bara rätt partibok, trots skriande kompetensförlust, då är man klippt och skuren till att bli högsta hönset inom statliga verk och myndigheter.

En tanke kring ”Elefanten i rummet som ingen vill se

  1. ”I stället smetar de rödgröna partiernas feminister ut detta förkastliga kvinnoförtryck på alla svenskfödda, vita män”.

    Värt att notera i sammanhang är att under nuvarande Almedalsveckan, där det kryllar av finansministers hatobjekt Nr 1 Svenska vita män med makt, rapporteras inga våldtäcker! Hur kan det komma sig? Jag kan bara få det till att finansministers problemformulering är felaktig.

Kommentarer är stängda.