Protester mot bilderbergarnas hemlighetsmakeri

Nu är det dags igen. Årets Bilderbergsgrupp har tre dagars möte i Dresden, dit 130 av världens elit inom finans, politik, media och industri är inbjudna.
Syftet är samverkan mellan Nordamerika och Europa om ekonomi och politik, även om det sistnämnda sker indirekt.
Bilderberggruppen har alltid omgivets av stort hemlighetsmakeri, inga officiella protokoll finns, från detta slutna sällskap.
Namnet Bilderberg kommer från Oosterbeek i Nederländerna, från ett hotell med namnet de Bilderberg, där det första mötet ägde rum 1954.
Jag undrar om finansminister Magdalena Andersson, som i år är inbjuden, kommer att tala med lika hög stämma, som här hemma om att alla måste betala skatt, även de globala storföretagen under mötet?
I Rapport (2016-06-07) fick vi åter reda på (efter att vi knappt hade hämtat oss från Panama skandalen) att åtta av våra stora, globala företag var nolltaxerade.
Därför är det inte konstigt att SKL (Sveriges kommuner och landsting) nyligen aviserade om nödvändiga skattehöjningar, som hårdast drabbar de minst bemedlade, när massinvandringens nota skall betalas.
När man tar del av löneutvecklingen över tid så förstår jag varför inga protokoll kommer till allmänhetens kännedom.
Fram till 70-talet var löneutvecklingen parallell mellan arbetare och kapitalägare, men sedan sköt kapitalägarnas kurva i höjden.
”Min klass vann” sa miljardären Georg Soros.
Han som vill att allt fler så kallade flyktingar skall ljuga sig in i Europa. Migranter som vill till västs välfärdssystem, har fått en skrift på arabiska med anvisningar hur det enklast kan gå till, som finansierats av Soros imperium.
Baktanken är att de offentliga och skattefinansierade välfärdssystemen skall braka ihop av sin egen tyngd, för då blir arbetarna i den nedre löneligan spakare, när konkurrensen om jobben ökar.
Ekvationen är mycket enkel, om en del får mer, får andra mindre och motsättningar mellan marginaliserade grupper ökar.
Då får politikerna alibi för mer övervakning och demokratiska rättigheter kan minskas i smyg.
Denna utveckling är en del planen för att förverkliga den nya världsordningen, där nationalstaterna med sin historia och kultur skall utplånas.
Samma ekvation råder om maktfördelning, nationalstaternas makt måste minskas om en global världsregering skall kunna uppnås.
Sverige och Tyskland är framgångsrika länder också i välfärdsminsking eftersom denna åderlåtning av våra pengar till största delen beror på deras humanitet mot andra som önskar ett bättre liv. Samtidigt kan profiten öka med svarta löner och grovt utnyttjande av både utländsk och papperslösas arbetskraft.
Att 50 % av de som ansöker om asyl saknar asylskäl enligt internationella konventioner, verkar inte påverka våra mångkulturella politiker. De är bara den globala finansiella elitens marionettdockor.
Tysk media berättar att förbundskansler Angela Merkel nu inte vet om hon vågar delta i årets möte, eftersom kraftig kritik mot hennes deltagande har skett på hemmaplan.
Det nya partiet Alternativ för Tyskland (AiF) skriver följande om Bilderberggruppens möten: ”Här fastställer man kursen för den politiska och ekonomska utvecklingen och underminerar de nationella parlamentens demokratiska arbete.”
Hon har nu börjat inse att hennes politiska framtid kan vara i fara och tidigare stolta uttalande om flyktingkaoset ”Wir schaffen das” måste nu efterföljas av ett ”nicht.”
Konsekvenserna efter invandrares övergrepp på kvinnor under nyåret i Köln trasslade till retoriken.
Fjäskeriet för den bångstyrige Erdogan i Turkiet har inte varit framgångsrikt, så EU lovar nu miljardbidrag till arabländer som Tunisien, Jordanien och Libanon för att de skall vara behjälpliga med att minska migrantströmmarna till väst. Förmodligen blir dessa karriärister i Bryssel blåsta även här.
Jag tror att de nu tack vare Europas alla föraktade och sk. främlingsfientliga partiers framväxt, måste börja stå på egna ben så inte karriären faller ihop som ett korthus. Kanske suckar de i lönndom över otyget med demokratiska val.
Men den finansiella globala eliten ligger säkert steget före i planering, precis som tjuven och vad som avhandlas och bestäms på Bilderberggruppens möte i år, om detta vet vi inte ett smack.
Min misstanke är att översyn av marionettrådarnas hållfasthet står på bilderbergarnas dagordning, där svaga trådar måste ersättas av nya och mer hållfasta.